Regasiri (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

da roana, te-ai gandit ff bine. in felul asta nu se va simti dat la o parte, si asa cum ai zis, in momentul in care va avea camera lui, patul i se va parea familiar

mayaione..ce sa mai zic...imi place de mor de ana, ti-am mai zis si pe mess..asa ca pune mai des poze cu voi. sa-ti fie de bine, iti shade tare bine cu noul look

descarc niste poze si sper sa va pot arata pe puiul de om

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Iacata-ma pe jumatate inviata! da' spun numa cu juma de gura...suflu si-n iaurt de-acuma, azi la pranz inca mai aveam dureri urate de cap, greturi ameteli. De azi am trecut pe Amoxicilina ca se pare ca Necopen-ul era prea tare pt organismul meu...fetelor va spun ca nici in sala de nasteri n-am fost asa slabita, ametita, cu gandul de-a ma da cu capul de pereti

Am vazut poze de Bambo&Antonia, no, parcurile alea verzi si inflorite nu prea le vedeti in jumatatea sudica a Spaniei...de unde apa? vazut si poze de Mayaioane&Ana 2 papusi frumoase foc, imi pare rau de intoxicatia...bine ca Ana n-a prins nimic...
Mephala...nu scade temperatura de la antitermice? nici mie nu-mi scadea si stateam cu comprese pe fata, ceafa, buze...offf urat virus...de mancat mananca copiii?
roana felicitari pt dormit in patutul lui...
dolores nici eu n-am dormit inca 4 ore legate...de vreo 17 luni!
koko...dureri de oase zici mami? poate ai racit...poate ai reumatism ceva...eu stiu ca nu mai tre sa avem dureri de nici un os...mai ales dupa atata vreme...tu cate kile ai pus pe tine in cele 9 luni? poate slabirea brusca...
dayanara ni s-a dat Imunoferon pt cresterea imunitatii...Il bag in lapte...3/zi... il dau de vreo 10-12 zile...dar eu nu vad rezultat, poate dupa o luna...daca merge bine, iti aduc aminte sa-i iei la Ivan
aka sau nu mai stiu cine mi-a dat reteta de ceai de ceapa...meri mult...l-am facut, dar am adaugat si un copanel+ o lingurita de vegeta...ca de nu, nu-i cin sa-l bea...asa macar are gust de supa..

tema cu cumparaturile: noi le facem la hypermarketuri, il urc pe Dani in carucior sus si cuminte sta si se joaca cu cate-o cutie...de obicei ii dau in mana ceea ce cere..apoi cu bun simt il lasam la casa...indraznesc chiar sa fac si cumparaturi mari singura...adica umplu carutul cu detoate cu Dani dupa mine...ii mai dau un colt de paine, un pufulete...
am uitat, dar am sa cumpar haribo sa vedem daca-i plac...
nu mai stiu cui vroiam sa-i spun ceva...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

sarabuna fetelor,
va pupez pe toate - ca de acu ... rar o sa va mai prind. asa ca luati de aici si .

noi am impartit timpul si ne-a cam dat asa: 99% pentru Karina, 0.9% timp petrecut impreuna si 0.1% forum - asa ca ... rapid pana mai pot ... sa pove ceva scurt si va iau putin pe rand la tzucat.

la noi avenit caldura ... YUPIIII!!!! asa ca mai toata ziulica stam pe afara - am iesit azi de 3 ori - sau mai bine sa va spun cate minute am stat in casa?
am dus azi niste poze la un ateliez sa mi le scoata pe hartie - am lasat tot calabalacul in parc si cu Kara de o manuta am luat-o la picior. Nu era de mers decat vreo 500 m - pe o straduta in dosul parcului - adevarat intunecata, adica umbroasa. Ma bate pe umar o tanti - cam lavre-o 40-45 de ani sa-mi spuna ca mi-e fata cam dezbracata sica ei ii este frig asa ... sa mai pun o bluzita pe fata.
Am zis ca nu-i adevarat - ca nu mi se poate intampla taman mie asa ceva. Se pare ca a venit din spate si m-a luat prin surprindere - ca daca imi vedea moaca - sigur nu m-ar mai fi abordat.
I-am spus politicoasa ca mi-e mi-e bine asa (eram in tricou si eram deja leoarca) si Kara era intr-o bluzita de corp - pe sub body-maieu, blugi lungi si pantofi. In capul gol - dar erau deja 25-27 de grade.
A mai insistat o data - i-am spus ca noua ne e bine asa si sa o lase - ca stiu eu mai bine. Si-a cerut scuze - eu i-am spus ca nu-i nici o problema si gata.
Acasa - ii povstesc lui Dani si ce credeti ca-mi spune: mda- nu stiu ce se tot baga unele - dar totusi - asta sa-ti fie tie invatatura de minte - sa nu te mai apuci tu sa le spui altora ca le este cald copiilor si ca ar fi cazul sa mai dea vre-un strat de haine jos. Fiecare isi creste copilul cum vrea - exact cum i-ai spus tu doamnei.

na?

Angy vazut pozele si filmuletele cu Iulia-absolut bestiale. Imi place tare mult in filmulete -se vede ca va ocupati de ea. si ce dulce e cu lacrimioarele ... superba.
Nu-mi vorbi de canasta - ca-s lesinata aici de dor. Doamne ce mult jucam - doamne ce bine era ... acum ...
Bambo lasa mama modestia - nu esti mama chiar asa de frumoasa, intr-adevar - esti ffff frumoasa. Las ca ne mai zice si Koko - dupa intalnire - ca sigur te ia ea la purecat.
Vazut si pozele voastre - foarte frumoase - dar si parcul - super.
Alex surioarei tale - cu intarziere. -o de la noi.
kokorina maine plecati - drum bun, o sa ma gandesc lavoi - la tine si lanervii tai - si am sa va tin pumnii stransi.
Faza cu durerile - poate o mai discutam la intoarcere - eu mai am astfel de dureri - insa le-am puspe baza reumei - ca deja avem si noi o varsta mami. Mai patesc din astea si cand fac miscari mai neobisnuite ridicand carutul/tricicleta cu tot cu copil pe scari in sus.
Dodo-pui nu stiu daca ti-am spus - dar te-am vazut si eu in poza cu noua freza - esti castoaca.
Imi pare rau de Bodo - cum se mai simte?
roana trimit mesajul asta si apoi iti trimit PM cu numerele mele de telefon.
Noi plecam la OR pana in 4 mai. Voi cand veniti pe aici?
Ce ne mai spui de verisoara ta?
dolores aici si eu - insa ocupata pana peste cap cu Kara.
Oboseala isi spune cuvantul - si rezista mami. Sanatate lui David.
Dbunny sanatate si voua. multa multa - ca aveti nevoie.
aka ai mami grija cu troianul - ca cica e sever rau. pupam
desiree bine mama caai facut loc in posta si ai luat tot ce fu pe acolo - ca acu tre apara si avizul pentru lemne.
Am fost lao expozitie lanoi in oras si am gasit siam si luat doua bucati de joc cu lemne si ate - pentru tine si Diana. daca te prind pe mess iti dau o poza sa-l vezi - daca esti de acord si-l vrei ... pachet il fac dupa paste si-l trimit. Vb noi.
Danita am aflat si eu - de la tine si de pe aci - Doamne Domane ca multe mai tre sa induri situ. sa ne tii la curent. sigur tre si operat genunchiul?
mephala30, Vio, multi multi si haideti mai des pe la noi.
mayaione refacere rapida.
Am vazut ca au aparut Roxana si Miki. Multi multi . Numai Lory nu ne mai iubeste .

cam atat fete dragi - ma bag si eu in pat la nani - ca maine e o noua zi.
si pana maine seara multe multe imbratisari

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

sunt franta. au fost atat de indispusi si plangaciosi si imposibili amandoi azi (cred ca de la boala)... incat imi venea sa plec in lume :)) noroc ca era in vizita la noi viitoarea bona :) care dupa 'scandalul' continuu de azi n-as baga mana in foc ca mai vine :)) da' sa vedem. cert este ca marc a simtit ceva si mi-a stat in brate toate orele cat femeia a fost in curtea/casa noastra. mentionez ca tanti pare chiar calda, are un chip/zambet placut... nu a sarit pe el cu lugu-lugu, a incercat sa fie de folos dar fara sa ma incurce, insa pur si simplu a fost totul pe dos.

copiii mofturosi, nu au mancat, abia au dormit, marc s-a trezit la 3 fix cand eu trebuia sa plec pana in oras, s-a suparat ca plec... offf, sunt epuizata.

colac peste pupaza, am ajuns la ambii dr azi, atat la cea de familie cat si la pediatrul din spital la care mergem in situatii nasoale. din pacate bronstita lui marc e deja asmatiforma asa ca o luam de la capat cu treburi de astmatici :( ce sa facem asta e. acum 3 luni de singulair... si la toamna la fel...

io la fel de racita ca ei, dar la mine pare sa fi dat in sinuzita, ceea ce nu m-a impiedicat totusi sa-mi dau silinta la sala asta seara... (da, am fost la sala inainte sa mergem la dr, ca daca era dupa sigur imi pierea elanul...)

cert este ca pana vineri tre sa ne facem bine ca avem de chefuit, si eu si alin avem de sarbatorit trecerea in frumosul deceniu :)). jur ca nu ma las si dansez si ma distrez pana pic (pe sub scaune, pe sub mese... din varii motive :))) )

miki, cum e adi, ati mai aflat ceva?
auzi, la birou e ca la tratament?! nu's de ce, dar parca-parca presimt ca si la mine vor fi zile cand voi spune asta :))

mephala, sanatate la copii!

mayaione, refacere rapida!

roana, eu vreau sa cumpar dvd-player portabil, de-ala de pus in masina. in acelasi scop in care spuneai de laptop in masina. daca ajungi cumva la shopping (prin cluj aveti de toate hiper-mega-marketurile :)) ) sa-mi spui si mie cam ce scoruri sunt la astea. ca daca e ceva sa merite dam o fuga pana la cluj. ma rog, daca ne insanatosim intr-o buna zi :) si poate ne si vedem, ca data trecuta ratasem :)

fetele

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

asadar si prin urmare asa cum am promis....poze cu puiul de om pe care-l iubesc de mor, cum n-am iubit vreodata..sunt multe poze, dar pun link cu cele mai recente

Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca

Mergi la inceput

na, mi-am amintit:
Ultimele cuvinte invatate de dani: moto, mano(mána), cuco(cuc).
Ah, si zilele astea l-am lasat sa ciuguleasca de la noi bobite de linte... si n-a patit nimic..nici o durere de burtika.asa ca cine vrea sa incerce...

Mergi la inceput

Dolores ce lung e David...ce inaltime are? sora ta cum mai e? totu-i ok cu sarcina?

dianarus..stai ca n-am pricepit...acu ati terminat cu singulairu sau acu incepeti iar? sanatate multa puilor, si good luck cu bona!

Mergi la inceput

dbunny, david are 85 cm
sora mea a intrat in 19 sapt , pe 6 mai se duce la eco morfo-fetala

dianarus, draga mami, nu mai am cuvinte si sunt si de prisos. ma gandesc la voi si ma rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

'neata. sunt chiauna. ne-am culcat tusind, am dormit tusind, ne-am trezit tusind. de fapt ianis s-a trezit, marc inca doarme.

dbunny, am facut in nov-ian (3 luni) becotide pe babyhaler - inhalari de puf-uri. si am zis ca am scapat. dar a facut bronsita usoara acum 3 saptamani si una nasoala acum 2 zile, asa ca pediatrul din spital (ala la care am fost internati toamna trecuta) ne-a dat sa luam singulair, de azi incepem, tot 3 luni.

dolores, da, cuvintele sunt de prisos. lamentarile mele de asemenea. asta ne e dat. ne-om bucura de sanatate dupa ce cresc. asta e, m-am obisnuit.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata!

Pe fuga ca asa-i la noi: am uitat sa scriu ca ajungem si noi in Bacau vineri dupa amiaza si plecam de acolo luni . Koko, ne intalnim sambata ?

In rest...sanatate multa bolnaviorilor .

Dolores, intrebarea despre sora ta am vrut si eu sa ti-o pun pe mess dar mi-a fost teama putin de raspuns. Acum, ca am aflat ca-i bine, ma bucur mult ptr ea.

Dbunny, cum iti mai este, sper ca muuuult mai bine.

Calin tuseste in continuare, l-am bagat pe Eurespal, Humex si Vibrocil ptr nas. Nu ma duc la dr de fam ca astea imi da si ea, altceva cred ca nu mai stie, si mai stau si pe-acolo, ma pricopsesc si cu altele. ( daca pana maine nu se vede vreo imbunatatire, ma duc
sa-l vada. )

Despre cumparaturi... in general evit sa iau copiii, in primul rand ca ma misc mai repede, in al 2-lea ca nu-mi fac nervi( aici e vorba de cele mari, care vor si aia, si aia..., chit ca nu stiu ce-i aia, dar vor) Cu Calin am fost de cateva ori, prima data l-am pus in scaunelul ala ptr copii si mi-a adormit acolo, dupa aceea l-am pus direct in cos, dar musai trebuia sa fim amandoi cu el, unul ca sa tina copilul si celalalt sa faca cumparaturi.

Gata, ca m-apuca pranzul pana trimit mesajul.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput