Regasiri (13)
Raspunsuri - Pagina 4
roana spune:
Buna fetelor,
A dormit in patutul lui pana dimineata. cu mine langa el . cred ca a contat ca daca intindea mana ma atingea. tare bine a fost. sper sa se obisnuiasca.
Dianarus, noi am comandat dvd player de masina in germania.(sotul meu a tot cautat diverse site-uri si acolo gasise unul care la noi 3 vreo 17 mil doar cu 10 milioane). Acum banii i-au tras din banca de vreo 3 saptamani dar dvd-ul nu mai ajunge. in scopul plecarii la timisoara l-am luat dar uite ca nu mai vine. sper sa nu fie teapa. te tin la curent si cand ajunge iti dau linkul daca vrei sa comanzi si tu.
Imi pare rau de voi. sa va faceti bine.
Mirona, noi venim marti in 29 si plecam in 2.se pare ca ne ratam. dar daca e asa lasam pe data viitoare. te rog daca poti sa imi zici unde e TCM in Timisoara sa bag si eu un ochi pe acolo. ca la noi nu e .
Dbunny fa-te si tu bine. iti tin pumnii sa treaca de tot.
Dayanara felicitari pentru cuvintele lui Ivan
Dolores, e mortal puiutul tau. super dragalas si frumos. si mare intr-adevar. sa iti traiasca si sa treaca odata toate bolile astea.
Danita imi pare tare rau de piciorul tau. offf...sa treaca repede
Vio, Mephala, ALex, Roxana, Mayaione, Miki si toate fetele va pup mult de tot
roana spune:
Roxana, sanatate si voua. ce fain ca va vedeti toate...
Dolores, ce frumosi sunteti amandoi. si ce tare semeni cu sora ta.
Fetelor de un de le-ati luat lego asa mari la copii. am vazut la Miro si la DOlores, ca de alea mici mi-e frica ca le baga in gura.
Desiree, te pup mult si pe tine. mai baga poze si tu.
Angi, voi cum sunteti.
Pusi again
dolores spune:
cu care din cele 2 surori seman?
cuburile le-am luat de la un magazin de jucarii..no name...incearca ori la magazine unde au jucarii ori la librarie
nu sunt nici scumpe. te pup
quote:
Originally posted by roana
Roxana, sanatate si voua. ce fain ca va vedeti toate...
Dolores, ce frumosi sunteti amandoi. si ce tare semeni cu sora ta.
Fetelor de un de le-ati luat lego asa mari la copii. am vazut la Miro si la DOlores, ca de alea mici mi-e frica ca le baga in gura.
Desiree, te pup mult si pe tine. mai baga poze si tu.
Angi, voi cum sunteti.
Pusi again
Ajutati-o pe Sonia
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca
kokorina spune:
buna regasitelor descurcarete!
eu cum stiti,sant in fuga calului nebun.am luat casa cu mine,nu mai am unde arunca un ac si daca mai stau mult pe acasa sigur maio gasesc ceva de luat dar....nu mai am loc in bagaj unde sa "indes".
mi-am facut un capucino meserias si cat il beau am aruncat un ochi,si chiar ca l-am aruncat,ca nu am recuperat mare lucru cat ati scris ieri,decat:
quote:
koko...dureri de oase zici mami? poate ai racit...poate ai reumatism ceva...eu stiu ca nu mai tre sa avem dureri de nici un os...mai ales dupa atata vreme...tu cate kile ai pus pe tine in cele 9 luni? poate slabirea brusca...
poate e "romantism"...se poate,insa pe mine ma dor oasele in alte locuri,durerea pe care o am din cand in cand...asa cum zice si MIRONA,la miscari mai bruste,e ca aceea care sigur v-o amintiti din timpul sarcinii.eu am avut dureri cumplite la oasele bazinului,aziceam ca ma desloc de tot,apoi dupa nastere la fel insa mai "domestice" durerile....apoi m-au lasat si acu i-ar m-au apucat.ma rog,am sa urmez sfatul lui DESIREE.da,stiu ce am de facut daca mai persista insa dupa concediu.mersi frumos la toate pt raspunsuri.pup apasat pt asta.
ROXANA....da-mi nr tau pe pm,sa-l notez si te sun eu inca de vineri seara sau sambata dimineata si stabilim pt dupa amiaza o ora si un loc.eu o sa-mi cumpar o cartela din tara cu nr de tel si asa putem lua legatura.iuhuhuuuuuu!!!!abia astept sa va vad!
DANITA.....ai pm de la mine.ne vedem la intors.va pupa mama si pe voi si abia astept sa va vad!
stati asa!ca sambata ma vad si cu DESIREE.ROXANA cum facem?ea spunea ca in jur de 12-13 e in bacau,ai putea atunci?atunci s-ar putea sa doarma si copchii mei...haideti,ca vedem cum facem,cum ne organizam,cum stabilim si TREBUIE sa ne vedem cu toatele.oki-doki?mai misto,ca santem mai multe.eu o sa o aduc si pe mama sa am om la copchii,poate reusesc sa o conving si pe DANIELA_B(sora mea) sa vina.sa vedem....
abia astept sa ajung si la iasi sa ma vad cu BAMBO ,ALEXANDRA ,MEPHALA vezi cum faci poate poti veni si tu.....in brasov cu DANITA si la timisoara cu MIRONA....moooaaamaaa!!!!
mi-am baut capuccino-ul si acu ma duc sa smotruiesc,las si eu putina ordine.intru mai tarziu sa va pup ...
Dbunny spune:
Dianarus motivul pt care te-am intrebat de Singulair este urmatorul: stii ca ni s-a prescris si am refuzat sa i-l dau? nu de alta dar Dani cu astma nu are a face...si n-am intelñes idea pediatrului...
dar datorita faptului ca deja au fost foarte multe episoade respiratorii urate(pur si simplu nu scapam de flegme, muci, tuse si am luat pana acum 4 feluri de antibiotic, 2 otite, o bronsita, etc). Pediatrul mi-a reamintit de Singulair si am zis...sa incerc, mi-am luat inima-n dinti, fiindca in decembrie cand am inceput sa-i dau, am vazut efecte secundare destule...deci il luam fiindca coboara inflamatia la nivelul bronhiilor, alt motiv nu vad de ce sa-l luam...chestia e ca il dau de 3 seri intr-o gurita de apa in b iberon, si piciul meu nu mai tuseste noaptea ca pana acum...s-a trezit azinoapte o singura noapte tusind, dar a adormit repede...sa fie ajutorul Singulairului? oricum pieptul haraind plin de flegme, si nasul plin de muci inca il avem...
deci...deocamdata luam o cutie de 28 de plicuri...apoi om vedea ce zice pediatrul, am hotarat sa-l ascultam...
Tu cum il dai? ca mi s-a spus numai in apa, suc de fructe, sau iaurt...ah! si ce importanta are ora la care il dai? adica de ce trebe dat seara?
koko si eu mi-am luat mama la intalnirea la mall...Doamne bine-i cand ai mama...una la mana: e nebuna dupa nepotuso, doi la mana: tu respiri linistita cand stii ca cineva de-al tau se uita dupa ei...asa ca ia-ti mama cu tine, si invit-o apoi cu voi pe unde mergeti, mai un restaurant, mai un Mall ceva, chestii care mama mea oricum nu le face...
danita cum se descurca?
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
desiree spune:
si io pe aici, face nani eu am pus niste spagehte cu sos pentru la pranz pentru pustiul si astept sa se scoale si sa plecam
miro, mersi mult, esti o dulce ca te gandesti la joaca lu fimiu...astept pachetelul si evident contul unde sa iti trimit banii ca doar nu m-ai luat de crescut
dolores, vazut poze, vesel nevoie mare
mephala,
dbunny, ma bucur ca esti mai bine
roana bag poze da stai sa le fac mai intai..banuiesc ca o sa am multe de la intalneala cu koko si de la PAste...
dianarus, cum stai cu regimul? eu tin sa-ti spun ca avand in vedere experientele mele anterioare cu regimurile, adica in general nu le-am putut tine pe acele in care aveam interdictie la anumite alimente, m-am hotarat sa tin regimul disociat, in care ai voie sa mananci absolut orice, dar fara sa combini grasimi cu glucide..la mine a functionat candva, vreo 8 kg in 2 luni (vara) mancand friptura cu salata si legume gatite separat mancate la alta masa...deci mancand pe saturate din absolut orice, inclusiv paine pe care o combinam numai cu legume...
dayanara, bagat la greu gratare la curte, dar cu salata verde si fara paine...
koko, abia astept..vorbim oricum si plecam din adjud in functie de somnul sandokanilor si al lui octyavian..poate se nimeresc in acelasi timp la nani
din parc: mai toate bunicile imi spun vaaaai da cu capu gol? bate vantul (ce daca e un vant cald de primavara, bate vantul)..evident ca putini fara caciula, in general astia mari vin fara caciula, fetitzele cu palarii legate sub barbie (bate vantul ) si baieteii tot cu din alea legate tot sub barbie (..ca bate vantul )..ma rog...nu mai comentez, ca si asa le spun la toate ca el e obisnuit si daca eu nu am caciula lui de ce sa-i pun?
octavian e un baietel foarte cuminte: ii smulg unii jucariile din mana si el nu protesteaza...dar se uita urat si le intoarce spatele..asa, mami, bravo....arata-le ca nu iti pasa
danita, cum esti?
ce nu v-am mai oferit eu de mult? ete
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dbunny spune:
din capitolul caciula-n cap, eu fac parte din gashca babelor...daca-i vant punem caciulita! pana acum n-am facut-o, dar dupa 2 otite nu mai riscam...rada cine vrea de noi...de fapt acu is 22º afara si yo-s cu fular la gat
desiree...nu mai da cu flori in mine, da? ca poate am si alergie la polen si d'aia behai ca o capra da? ia spune tu la baba floare ce sos faci la spaghete?
azi nu stiu ce sa fac de papa, am supa de ieri(am scos zarzavaturile si puiul fiert, le-am tocat, pus, ou, usturoi si credca bag niste chiftele pt Dani)...dar noi??? ma bate gandul la spaghete...ca am smantana....
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
desiree spune:
sos din ceapa taiata marunt si aruncata in oala in ulei de masline si putina apa, cu morcov ras si bucatele de pui..la sfarsit am ras o rosie si am pus si putin sos de rosii, un catel de usturoi, putin oregano si apoi la sfarsit am aruncat spaghetele fierte peste sos si am mai fiert 5 minute..yam yam..daca nu manca el, le mananc eu (sau nu, ca tot am zis ca tin disociat )
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
roana spune:
Dolores, semeni cu una dintre ele mai bine. cred ca cu cea gravida. ma insel?
Desiree, astept poze de la intalniri de numa
Koko, spor la impachetat...pe la cj nu treci? ca vad ca umblati nu gluma....sa ai sarbatori frumoase cu ai tai.
Dbunny, cum e gatul?
pusici si revin sper later
angi_m spune:
Salut fetelor.
Anuntara astia nori, ploaie, etc., dar la noi inca este soare si cald.
Astazi in sfarsit ii daduram si noi caciulita jos Iuliei. Noi inca ii mai dam caciulita, ca de fiecare data cand am iesit cu ea mai golasa, seara incepea sa faca muci. Si am zis ca mai bine sa nu riscam.
Ieri s-a facut Iulia ca purcelul afara. A inceput sa sgarme cu mainile in pamant, iar daca ii ziceam eu ca nu e voie o pufnea rasul si mai tare se distra. Asa ca am lasat-o in pace. Dupa cateva minute, toti copiii in jurul ei stateau cu funduletele in sus si sgarmau in pamant ca Iulia
Pe margine stateau doua mamici proaspete (cu bebelusii in carucioare) si radeau de noi... Le vine si lor randul...
Iulia a inceput sa spuna din ce in ce mai multe cuvinte, iar de ieri spune incontinuu prin casa: mami, mami, mami, mami... Bineinteles ca eu trebuie sa raspund de fiecare data, ca doar ma striga copilul, nu?
Roana, felicitari pentru culcatul in patut. Sunteti pe drumul cel bun
Dolores, vazut poze cu puiutul David. Ooofff, si urmele de pe maini... Pupam sa treaca si sa uite prin ce a trecut
Dianarus, imi pare rau ca trebuie sa incepeti iar tratamentul. sa va faceti bine mai repede. Si distractie placuta vineri (chiar daca nu am priceput eu bine ce sarbatoriti acolo, daca e rost de chef este super )
Danita, cum mai e piciorul? Ceva vesti: cu operatie sau fara?
Mephala, voi cum mai sunteti?
Dodo, ce mai face Bodo?
Roxana, si voi ati racit? Mama ei de tuse
Dbunny, din cate am inteles sunteti pe drumul cel bun, nu? Adica si tu si Dani... Lasa, mama, ce daca stai cu fularul la 25 de grade? Tie sa-ti fie bine. Lasa-i sa se ingrase de ras . Sa vezi dupa aia cine rade la urma...
Desiree, eu mai pun si un pic de cascaval ras. Mmmm, este mortal... Arunca aici si o portie. Hai, ca stau cu gura deschisa
Mirona, am inteles eu bine? V-ati facut program cat sa stati la calculator? Nu stiu de ce dar parca imi pare mie ca nu te-ai zbatut suficient. Adica doar 0.1% pentru noi? Putin...
Kokorina, sa aveti un drum usor, sa va distrati bine in Romania si sa aveti un Paste atat de frumos incat sa nu-l uitati niciodata. Noi te asteptam cuminti sa te intorci.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal