Regasiri (13)
Raspunsuri - Pagina 2
dolores spune:
mephala, inseamna ca n-ai citit cap trecut, eu una am intrebat
asa ma panichez si eu cand vad febra mare..mai ales ca alte simptome nu sunt..off doamne...mititeii
dani, sanatate si refacere rapida
dbunny..sunt niste nenorocite de viroze peste tot..nu ne ocolesc deloc,mai ales pe noi astia mai mici si mai sensibili..toata lumea, dar multa lume se plange de virozele astea..in zona gatului e prapad.
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca
dayanara spune:
desiree - suntem bine , multumesc de ntrebare, voi a vazut ca ati petrecut bine la aer curat, tu sper ca nu te.ai infruptat din nimic si ca silueta e in stare buna ;)
dbunny - wow dar a fost nasol, imi pare rau ca te.ai simtit asa rau sper sa va recuperati rapid si sa treaca repede mai ales lui dani
bambo - ba esti tare frumoasa si slaba si ai o conformatie ca lumea la fel ca si kokorina
dolores si pe mine ma termina nervis cand aud de atatia virusi si mereu zic hai ca.l face pe asta si devine imun, da pe dracu ca vad ca tot apar boli noi, din cauza climei sau ce naiba o fi
ivan si dayanara
dayanara spune:
ah da uitasem despre cumparaturi, noi mergem des in centre comerciale si nici nu mai incerc sa.l fac sa stea in carucior de la inceput, cum ajungem sta unul din noi cu el si celalalt casca ochii prin magazine apoi invers, cand oboseste il punem in carut si profitam: mergem la raioane cu televizoare , pahare sau alte produse din astea de se rup repede si costa mult :)))
ivan si dayanara
roxana c. spune:
Ma chinui de saptamana trecuta sa va citesc si sa ajung la zi, aseara ajunsesem la pag 14 a cap trecut, cand intreba Mirona de mine, am vrut sa intru, am scris un mesaj....si cand eram pe la jum lui mi-a murit netul.
Acasa nu mai am net decat cel pe Vodafone, ptr care am facut si contract pe 2 ani si care este de tot rahatul- aviz amatorilor- merge 5 minute, pica, de mi s-a acrit . De la servici mai intru, dar perioada asta e mai aglomerata, asa ca nici aici nu pot sta mult.
Noi suntem bine, putin mucosi si ceva tuse...dar putin doar. Stim sa suflam nasucul, si-l suflam chiar si atunci cand nu-i nimeni cu batista pe langa noi
Trimit mesajul ca nu se stie, ma duc sa citesc de unde ramasesem si daca mai pot, revin.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
mayaione spune:
Eu am lipsit cateva zile de pe forum ca am fost cu botezul nepoatei mele. Sa va spun ce am patit, au dat seara o petrecere la un restaurant si cred ca am facut o intoxicatie puternica de la mancare ca mi-a fost foarte rau, febra, frisoane, diaree, ameteli etc. Am stat pana azi la pat, acum ma simt ceva mai bine, dar nu mi-a trecut definitiv. Nu am patit in viata mea asa ceva de la mancare, a fost groaznic, bine ca nu i-am dat Anei decat cascaval si cateva masline din aperitiv. V-am pus cateva poze de la simfonia lalelelor cu Ana, sunt primele poze, notate a1, a2...Si m-am vopsit, simteam nevoia sa schimb putin lookul.
dolores spune:
roxana_c, mayaione..va doresc din suflet multa sanatate si refacere rapida..si va asteptam cu vesti.va pup
ma uit imediat si la poze, revin
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by dolores
mephala, inseamna ca n-ai citit cap trecut, eu una am intrebat
aici m-ai prins, , sah mat! :)))
hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
mephala30 spune:
Mayaione, am vazut o papusica scumpa si pe mamica ei, .
Va prinde ft. bine rosu!
Roxana_C, sanatate multa!
noi continuam cu febra, astept sa treaca cele 3 zile, poate s-o duce si febra odata cu ele, .
Dolores, multzam, .
hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
roana spune:
Buna seara fetelor.
Eu sunt happy. doarme in patutul lui.dupa multe luni.
cum am facut? am scos toate gratiile, am lipit patutul de al nostru si l-am adormit acolo in patut. era tare incantat ca se poate urca singur .urca, cobora...radea. tare scump e.
macar asa se reobisnuieste acolo si cand il mutam in camera lui patutul i se va parea un mediu cunoscut. nu m-am gandit bine? sper sa fie OK.
Of mai fetelor cati bolnaviori. Mephala ma bucur ca scrii aici.imi place tare de voi si de piticii tu. sa se faca bine..fara febra.
Bambo ce ma bucur ca ii trec semnele piticei. doua frumoase sunteti.
desiree, ii plac la octavian baby einstein? alex e innebunit. am zis ca iau laptopul pe masina ca pana la timisoara e drum lung.
Vio, cu multa placere.
Mayaione. esti super vopsita. alta mamica frumoasa. v-am spus eu ca la topicul asta numa mamici una si una
Miro, Alex pe unde sunteti? Koo e ocupata inteleg asta.
va pup si sper sa revin.
daca nu nopate frumoasa fara muci si febra
mephala30 spune:
Roana, multumesc, ma simt bine si eu cu voi, .
Buna ideea cu patutul, .
Acum, la final de concurs, vreau sa multumesc fetelor care mi-au apreciat/votat poza de la semnatura. Nu stiu pentru cat timp (situatia e ft. ft. stransa) suntem pe prima pozitie.
noapte buna!