Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by darleena

Helow, ce fac fetele?

Hai ca m-am mai lamurit cu inceperea diversificarii, insa tot mai am intrebari, of course . La inceput sa ii dau doar zeama chioara in care fierb legumele sau sa ii dau hrana semisolida, adik sa pasez legumele dupa ce le fierb de le ies ochii din cap?
Help! Voi cum faceti?

Georgiana la 4 luni, daca mergi pe Infanrix, se face Infanrix Penta.

cu baby KARA (7.11.2007)
SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> Poze
www.flickr.com/photos/22116220@N08/sets/72157604641625538/" target="_blank"> Botez

Eu am incercat sa ii dau zeama chioara si nu a servit domnisoara asa ca i-am dat direct legumele pasate si a fost ffff multumita

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

AncaD , eu ii fac laptele de la pranz cu zeama de la legume.

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mara bine ai revenit!!!despre briana nu ne spui nimik??
adriana,sa iti traiasca scumpica antonia!!! e o frumoasa!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

un site interesant pt cele ce incep diversificarea: http://www.reclama/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=4

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

SAlutare tuturor!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE GEORGE,GEORGIANA,GHEORGHE!!!
LA MULTI ANI TUTROR BEBELUSILOR CARE MAI PRIND AZI O LUNITZA IN CUNUNA VIETII!!!

Fetele care folosesc steamer,am o intrebare:sunteti multumite de el?Eu as vrea sa achizitionez unul atat pt hrana Dariei cat si a noastra,asa ca astept cu nerabdare parerile voastre!
Va multumesc!

ANCUTZAD,si mie mi-a zis pediatra Dariei sa-i fac supita de morcov si zeama sa o prepar cu lapte,nu asa,goala,nu sunt sanse sa papa doar zeama goala...Sa pun azi un pic,maine un pic,pana ajungem la supa propriu-zisa si apoi renuntam la laptic!Sper ca ai inteles ce zic,sunt pe fuga!Pupic pt Maria,e o frumoasa,pastreaza in continuare ochii tai!!!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Mara bine ai revenit!!

Adriana ce frumos papa scumpica ta!!!A mea inca nu o tine singurica.Pune mana pe ea,dar e prea grea,ca noi suntem micute!

Noi nu stam bine deloc cu papica.La inceput a mancat bine,dar numai borcane,ca cea facuta de mine nu era buna...Borcanele Hipp papa,ii plac mai ales cele de fructe...de vreo 3 zile nu mai papa numai cam unsfert de borcanel...parca nici lapte nu mai papa asa bine...Offf,nu stiu ce sa ma mai fac...nici supa nu mai papa,numai vreo 50 ml,si aia cu biberonul,ca daca nu,toata e pe haine...
Avem 5400 la 5 luni jumate...nu pare slaba,o puteti vedea aici
http://good-times.webshots.com/album/563078233PiDvJo
Oricum nu are cu cine semana grasuta,dar cand ii vad pe alti bebei cum arata...suntem pe tratament cu vitamine si cu Liv...nu-mi fac probleme atata timp cat e vesela si binedispusa...dar nu stiu...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

LA MULTI ANI,MARAD!!!SA AI PARTE DE MULTE BUCURII DE LA VIATA,SAFII SANATOASA,FERICITA,IMPLINITA!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ahaaa,Mara,dai de baut azi!!!!!

La multi ani!!!Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei pe care ii iubesti!!!Si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

Ei acum despre noi cate ceva ... intai mea culpa pentru ca nu am mai intrat ... am urmarit forumul de pe post de cititor, dar dat fiind ca am incercat sa stau cat mai mult afara cu puiutza mea si mai ales pentru ca eu si lucrez 2 zile /sapt. si am mai avut si de invatat pentru 2 examene ... uite ca toate adunate m-au facut sa tot sar peste partea cu postatul ...

Brianna este o scumpica din ce in ce mai smechera pe zi ce trece. Chiuie de numai, maraie, rade, plange ... face de toate de-ale bebeilor ... a reusit in sfarsit sa se intoarca si de pe burtica pe spate ... vrea sa stea in funduletz cat mai mult, doarme bine mai ales noaptea, papa bine (zic eu) ... e un bebe fericit si sunt f. multumita si mandra de ea

Ca se tot vorbi de diversificare si stiluri diferite ... noi am inceput cu cereale: orez, ovaz si orz. Apoi am continuat cu piureuri de fructe si de legume, pana la 6 luni mergem pe cele de la borcanash ( pe acelasi principiu al calitatii lor mai controlate decat fructul sau leguma de pe piata .. ca deh, nu avem gradina noastra sau sursa de super incredere) ... Am papat pana acum piure de: mar, para, banana, piersica si prune uscate, iar la categoria legume: fasole verde, dovlecel, morcov, cartof dulce si mazare. Nu are alergie al nici una din ele si se pare ca ii plac toate.
Programul de masa al nostru arata cam asa:

ora 7:30-8:00 - lapte approx. 180 ml;
ora 10:30-11:30 - 2 linguri cereale mixate cu 1/2 borcanash fruct si laptic pana se face consitenta moale + lapte 150-170 ml;
ora 3:30-4:30 - 1 borcanas leguma + approx.180 ml lapte;
ora 7:30 - 8:00 - restul de fruct ramas de la 10:30 + 150-180 ml lapte;
ora 10-11 - 2 linguri de cereale + approx. 180 ml lapte
Noaptea nu papam deloc!

Asa ca vezi bb_Yasmi uite ca si noi bem laptic la fiecare masa. Ideea este ca in mod expres ii portionez mesel ca sa bea de fiecare data lapte. Pana la 6 luni vreau inca sa bea mai mult laptic (si asa daca e sa ma gandesc mai bine cred ca ar fi trebuit sa mai astept cu diversificarea ... dar acum asta e!). Asadar eu nu-mi fac deloc probleme ca inca mai cere lapte ... si il cere, nu gluma ...

Acum orele nu sunt chiar fixe, se mai decaleaza ele in functie mai ales de programul ei de somn de peste zi. De obicei incerc sa o culc de 2 ori, dar nu imi iese intotdeauna. Somnicul de peste zi este foarte foarte puternic corelat cu iesirile afara la plimbare ... practic peste zi doarme doar afara in carucior, f f f rar in casa ...

Cu laptele, am trecuit deja si putintel pe formula ... la 2 din 5 mese, daca nu 100%, cam 70% e formula ... noi aici avem Similac si asta ii dau. A acceptat destul de bine lapteel praf si desi lainceput ma speriasem ca ii va deregla putin kk e ok acum si am reintrat in normal.

Aaa... am uitat sa precizez ca desertul principal ... si uneori chiar si la aperitiv servim asa: piciorush de Brianna cu degetelul mare de la picior fiind in top, apoi jucarii, hainute si ce mai prindem la mana ... si tot o delicatesa (deci care se consuma mai rar) e degetul, obrazul si barba lui mami ... iar ca sa ne tinem echilibrul cand stam in brate la mami ne agatam pline de hotarare de parul lu' mama ... atat cat il mai are si care nu ii cade

Ei uite ca am scris un inceput de roman ... ca s ava plicti bine ... dar mi-era lene sa fac mai multe mesaje dintr-unul ....

Acum tre sa ma ridic ca e 4 dimineata aproape si mi se amesteca degetele tastand

Pupici si sper sa reusesc sa pun si ceva poze intr-una din zile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

Da Ramonella ... dau la toata suflarea de aici ... avem vinuri, coniacuri, whiskey, martini si evident sampanie pentru cele care nu alapteaza ... bere cu si fara alcool pentru cele care inca mai au laptic ... aici as mai include si ceai de chimen, fenicul, anson, marar si coriandru ... si in fine, pentru cei mai mari bautori de pe forumul asta: laptic, laptic si iar laptic ... si ceva suculete naturale ...

Multumesc mult fetele de urari ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

mara bine ai revenit!!!despre briana nu ne spui nimik??
adriana,sa iti traiasca scumpica antonia!!! e o frumoasa!!

Multumim la fel!

Antonia va multumeste tuturor pentru aprecieri si va da multi

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput