Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
ellis spune:
quote:
Originally posted by adyanna
Asa mancam noi!
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
fooooooooarte frumos mancati! eu nu am curaj sa o las singurica, noi avem probleme cu inecul, reflux si trebuie sa stea mult mai ridicata si , prin rmare o tin in brate.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
adyanna spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
Asa mancam noi!
Asa creste
fooooooooarte frumos mancati! eu nu am curaj sa o las singurica, noi avem probleme cu inecul, reflux si trebuie sa stea mult mai ridicata si , prin rmare o tin in brate.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
Imi pare rau ca sunt probleme cu mancatul!
Eu nu prea o mai tin in brate cand mananca pentru ca e cald si transpira la ceafa, si nu ii mai place nici ei.
Nici ea nu mananca singura de obicei, dar aseara si azi dim a prins atat de bine biberonul incat am luat eu mana de pe el si am facut repede poze!
Asa creste
adra_bell spune:
Neata!
Foarte frumos mananca Antonia singurica!
Eni iesi de dupa canapea...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Aralia spune:
quote:
Asa mancam noi!
Asa creste
Misto!
Alexia atata da din maini cand papa, ca imi arunca biberonul dn mana, sau vrea sa-l apuce dar si-l smulge din gurita si apoi plange ca-l vrea inapoi...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Petronela, ai gasit ziar? Acum caut si eu...
Din pacate nu am gasit pe nicaieri. Mi-au raspuns de la Evenimentul Zilei si Libertatea ... cica nu mai au ziare din data respectiva . Mai astept raspuns de pe la celelalte ziare si de la rodipet .. Nu stiu pe unde sa mai caut ...
Acum macar din luna noiembrie 2007 sa gasesc daca din data respectiva e asa de dificil ...
Da' tu cauti pt. tine sau vrei sa cauti pt. mine ???
Eu tot cu netul ca melcul si imi fac 1000 de nervi ...
Petronela si Silvia
bb_yasmi spune:
neata!!
LA MULTI ANI PT BB GEORGE DE ROXANA!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ram0nicaquote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by bb_yasmi
hellooo
vad ca vorbiti tot de papica...mai spuneti si voi ceva retete...dar de oameni mari...
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
BB, uite de aici:http://www.reteteculinare.ro/ ma inspir eu cand nu mai am inspiratie.
Sau dintr-o punga de orez congelat si un piept de pui facut pane, gata masa. Si asa am facut barbatu' fericit. Daca are carne prajita, orice mancare e buna
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Am si eu o adresa de pe care am mai facut cateva incercari. E super ca sunt si poze si e imposibil sa dau gres! http://www.culinar.ro/retete_culinare/retete_in_imagini.htm
Ramo, mami de Vlad-Gabriel 13.XII.2007)
SUPER SITE!! CU SIGURANTA IL VOI FOLOSI!! MULTUMESC.
MaraD spune:
... va mai amintiti de noi?
Salutari si salutici la mamici si bebelici ... si la fericitele burtici (adica doar una )
Sunt foarte obo si cred ca de aceea o iau razna si ma cred "poetesa"... sunt mereu mereu in urma cu cititul si imi tot promit ca acush, acush ajung la zi si reusesc sa postez .... dar pas!!! ... Insa acum am zis GATA ... sar peste pagini si da-i la scris inainte de a merge la culcare ca deja e neadmisibil sa mai tot aman !!
Mai intai sa incep cu felicitarile:
- pentru iepurasii Iasmina Alissa, Eva Elena, Sophia, Ana Nicoleta si Andreea Stefania ...
- pentru lunitzele implinite azi de Angelina, Karina Maria si baietel, Daria si Floris ...
- pentru George Ionut ...
... sa cresteti cu totii mari si cuminti si frumosi si destepti si sa ii bucurati muuult de tot pe mami si tati vostri
... si o felicitare speciala e pentru Ank83 ... sa iti dea DD sarcina usoara si minunata si de buna seama o surioara scumpica de tot pentru Raul
Ei acum daca am uitat pe cineva ... plsss indurare ca imi pica ochii de somn!