Bucurii de sept-oct 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 15
itzy-bitzy spune:
Skumpik pai atunci, daca este mai usor pt Beatrix si Lexi ...poate trimit ele la tine...si tu la mine pt toate 3
Hai ca facem niste scamatorii...deja am umplut pagini intregi cu florile Cristinei
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
princess spune:
...si eu: Imbratisare roz
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
festina spune:
Fetelor mie imi plac toate buchetele ... sincer nu ma pot hotari ... mie imi place strelitia de exemplu dar nu au in buchete ... imi place pt ca tine f mult floarea, chiar si o luna.
Ar fi frumos sa adaugam si un ursulet la cosul cu flori pentru Daria sau chiar doi ursuleti si pentru Vladut unul.
Va pup si ma bucur ca sunteti un grup de mamici minunate!
alinamoro spune:
Am vazut si eu pozele cu Maria si Eric, Rares,Mathias si Vladut dragalasi foc.
Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Mirabela, sunt si eu alaturi de tine, sper ca nu-i nimic grav.
Itzy, am primit PM-ul tau, diseara depun banii. A, si mie imi trebuie contul IBAN ca platesc prin home-banking.
Votez si eu "cos strengar".
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
anangel_lexi spune:
Eu votez cosul cu trandafiri (fara funda, aia cred ca se poate scoate sau cand se face comanda, ii putem ruga sa nu puna funda, nu?) sau buchetul propus de mephala!
Scumpik, baga repede PM cu contul in euro si trimit imediat!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Fetelor eu zic sa nu trimiteti banii pana cand nu stabilim ce suma ii revine fiecareia...
Vreti sa avem buchetul+16 ron/taxa+ ursuleti? Totul impartit la cate suntem ...18...
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Adriana mica spune:
Cos strengar sau Emotie intensa.
Intr-adevar, nu cred ca ar fi potrivit ceva cu crini.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
scumpik_lui spune:
Itzy sunt de acord cu tine, cand se hotaraste buchetul vedem cat ii revine fiecareia, si apoi Lexi si beatrix imi trimit banii. [/teal]
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
anangel_lexi spune:
Scumpik, primit PM, multumesc. Astept sa vad ce hotarati si dupa aceea trimit.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)