Bucurii de sept-oct 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 16
xandrutza_76 spune:
Mie imi place cos strengar. Chiar foarte mult!
Cine compune si un mesaj frumos din partea "matusilor"?
Itzy, ti-am raspuns la PM, vreau si eu IBAN-ul. Merci!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
gabitzica spune:
Mie dintre buchetele fara criniwww.buchete.ro/c/florarie.php?prd=85&n=Pastel%20jovial" target="_blank">pastel jovial imi place cel mai mult. Nu le-am studiat pe toate, asta mi-a facut cu ochiul. Dar alegeti ce vrea majoritatea, numai sa fie fara crini sa il poata tine in casa.
mephala30 spune:
la o prima vedere, predomina cosul strengar.
Ne hotaram asupra lui?
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
scumpik_lui spune:
M-am mai uitat si eu la buchete si mi-a mai placut:
www.buchete.ro/c/flori-de-paste.php?prd=121&n=Aspiratii%20mondene" target="_blank">Aspiratii mondene
www.buchete.ro/c/flori-de-martisor.php?prd=45&n=Dor%20de%20soare" target="_blank">Dor de soare
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
gabitzica spune:
Am vazut si eu cosul strengar, e frumos. Daca e optiunea majoritatii atunci sa ramana asta.
lullabay spune:
Itzy,si eu si eu la numaratoare..suntem 19 acum!Vreau si eu PM!
Votez si eu pt cos strengar!
microbu spune:
Am aparut si eu.
Mii de felicitari Dariei si mamicii ei proaspete!!!
Itzy, un mess, un PM , o injuratura ceva sa-mi spui si mie ca lipsesc la numaratoare??? Offf, trece-ma si pe mine pe lista.
_
ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!
scumpik_lui spune:
Eu cred ca mai sunt mamici care ar fi de acord cu florile, dar poate nu stiu, asa cum a fost cu tine Sandra. Poate cineva are cum sa le anunte si pe celelalte
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
GETY spune:
Votez si eu:
No.1 Imbratisare cromatica
no.2 Cos strengar
Eu virez on line de la Raiffeisen, sper sa nu-mi trebuiasca alta procedura (sunat la banca sau altele).
N-am cont in euro, dar am in CHF.
Asa creste Maria Diana
scumpik_lui spune:
Gety cum se fac platile on line? tre sa merg la banca sa fac ceva anume pentru astfel de plati?