Bucurii de sept-oct 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mie imi place cos strengar. Chiar foarte mult!
Cine compune si un mesaj frumos din partea "matusilor"?
Itzy, ti-am raspuns la PM, vreau si eu IBAN-ul. Merci!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Mie dintre buchetele fara criniwww.buchete.ro/c/florarie.php?prd=85&n=Pastel%20jovial" target="_blank">pastel jovial imi place cel mai mult. Nu le-am studiat pe toate, asta mi-a facut cu ochiul. Dar alegeti ce vrea majoritatea, numai sa fie fara crini sa il poata tine in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

la o prima vedere, predomina cosul strengar.
Ne hotaram asupra lui?

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

M-am mai uitat si eu la buchete si mi-a mai placut:
www.buchete.ro/c/flori-de-paste.php?prd=121&n=Aspiratii%20mondene" target="_blank">Aspiratii mondene
www.buchete.ro/c/flori-de-martisor.php?prd=45&n=Dor%20de%20soare" target="_blank">Dor de soare

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am vazut si eu cosul strengar, e frumos. Daca e optiunea majoritatii atunci sa ramana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Itzy,si eu si eu la numaratoare..suntem 19 acum!Vreau si eu PM!
Votez si eu pt cos strengar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Am aparut si eu.

Mii de felicitari Dariei si mamicii ei proaspete!!!

Itzy, un mess, un PM , o injuratura ceva sa-mi spui si mie ca lipsesc la numaratoare??? Offf, trece-ma si pe mine pe lista.

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Eu cred ca mai sunt mamici care ar fi de acord cu florile, dar poate nu stiu, asa cum a fost cu tine Sandra. Poate cineva are cum sa le anunte si pe celelalte

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Votez si eu:
No.1 Imbratisare cromatica
no.2 Cos strengar

Eu virez on line de la Raiffeisen, sper sa nu-mi trebuiasca alta procedura (sunat la banca sau altele).
N-am cont in euro, dar am in CHF.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Gety cum se fac platile on line? tre sa merg la banca sa fac ceva anume pentru astfel de plati?

Mergi la inceput