Bucurii de sept-oct 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Festina se poate. Suna la serviciul Vocalis dupa ce ai ibanul Alinei sa iti activeze"beneficiarul".Gasesti numarul pe prima pagina a Brd-ului. Poti face transferul miine incepand cu ora 9. asta ziceam si e, ca e porcarie sa nu poti sa iti activezi tu din aplicatie beneficiarii, ci trebuie sa mergi la o agentie sau sa suni la ei. Bine macar ca am rezolvat la telefon.
Va las ca trebuie sa il iau pe Tudor de la gradi si sa il duc la inot. Intru deseara sa vad ce ati hotarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

itzy, wow, "fantezie cromatica" e cel mai frumos de pana acum!
si asta e frumos:
'emotie intensa" -http://www.buchete.ro/c/florarie.php?prd=48&n=Emotie%20intensa

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Trandafiri in cos...dar nu stiu ce sa zic de funda aia...

http://www.buchete.ro/c/flori-albastre-mov.php?prd=114&n=Cosul%20Trandafirilor

Eu la ora 17 am taiat-o. pana diseara cand intru vreau votare. Buchetul cel mai votat castiga
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

fetelor, la mine e destul de complicat sa virez bani de aici, plus ca dureaza mult pana ajung in Ro (ultima data 2 sapt, cu telefoane si alte batai de cap), dar eu o voi vedea personal pe Daria in septembrie, si voi pregati atunci un cadou pt ea. Sper sa nu se interpreteze ca "ma trag pe c_ _ , dar cred ca e ok asa.

Lexi, musai sa te invitam pe la noi, Eric a castigat mult teren fatza de Fabi si Alex prin faptul ca v-ati intalnit mai des. Deja-mi fac griji ...

Va pup, o zi faina!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

io propun si www.buchete.ro/c/florarie.php?prd=76&n=In%20fiecare%20zi" target="_blank">in fiecare zi.

daca nu va place, votez pentru www.buchete.ro/c/buchete-flori-mixte.php?prd=39&n=Cos%20strengar" target="_blank">cos strengar si www.buchete.ro/c/florarie.php?prd=22&n=Imbratisare%20cromatica" target="_blank">imbratisare cromatica

_
Carmen, mamica de Iustin (5.06.2004) si Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

AdinaF, pai hai sa ne vedem intr-un week-end. Cati km sunt de la noi la voi, ca eu n-am Tomtomul la indemana?
Itzy, ufff, e nasol cu banii ca astia nu schimba in lei aici iar ca sa pot face transfer trebuie sa ai cont in euro. Deja imi prind urechile...
Beatriiiiix, ai vreo idee??? Help!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Itzy, !
eu votez:
1. la egalitate: liniste inocenta sau cos strengar

ps. sunt rapida ca am ceva urgent de facut! intru deseara dupa ce adoarme eric!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Beatriiiiix, ai vreo idee??? Help!
acum am vazut mesajul tau!
singura idee, pusi banii intr-o felicitare de carton (asa nu se vad prin hartia plicului) in plic si trimisa recomandata! asa am mai procedat pana acum! de aici costa 4,50 euro sa trimiti recomandata! sau un cont in euro de la o cunostiintza!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

eu votez: www.buchete.ro/c/florarie.php?prd=7&n=Fantezie%20cromatica" target="_blank"> fantezie cromatica si www.buchete.ro/c/buchete-flori-mixte.php?prd=39&n=Cos%20strengar" target="_blank">cos strengar

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

scriu si eu repede ca mai am treaba...
Votez cu:
1. Imbratisarea roz
2. In fiecare zi
3. Emotie intensa

Lexi cont in euro am eu, daca ai incredere te pot ajuta

Intru mai tarziu sa vad ce ati hotarat. Itzy maine merg la baca si depun banii

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput