Mamici de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Alina, vazut poze cu o gravidutza tare frumoasa. E frumos aranjat si in Parcul Floreasca vad, n-am mai fost de mult pe acolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Da, da, subscriu!!!
Tare frumushica...

Si chiar, iulia, ce faci? Inca n-ai terminat cratitza de tocanitza????

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Se vede ca astazi a fost vreme frumoasa , pt ca s-a scris mult mai putin ca de obicei.

Andree27 esti harnicuta daca iti pui lucrurile pt spital in geanta. Ale mele stau cuminti prin vreo 2 dulapuri. Dar zilele astea trebuie sa-mi fac curaj si sa le pun si eu intr-o geanta.

alina_anto vazut poze frumoase cu graviduta frumoasa. Iti statea tare bine printre flori

Lilly 35+
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by Lilly79

Se vede ca astazi a fost vreme frumoasa , pt ca s-a scris mult mai putin ca de obicei.

Andree27 esti harnicuta daca iti pui lucrurile pt spital in geanta. Ale mele stau cuminti prin vreo 2 dulapuri. Dar zilele astea trebuie sa-mi fac curaj si sa le pun si eu intr-o geanta.

alina_anto vazut poze frumoase cu graviduta frumoasa. Iti statea tare bine printre flori

Lilly 35+
AMR 5 saptamani

OOO Lilly inca nu le-am pus in geanta!!!Azi doar am spalat geanta,dar acuma pregatesc lucrurile care vor fi puse in geanta curatica!!!!

Subscriu si eu Alina la ce au zis fetele!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Pentru Simonix si Cadina
Sa aveti parte de bebei cuminti si sanatosi, iar voi sa va refaceti repede si sa veniti sa ne povestiti.
Jackie bine ai venit
inais, ce ai mai cu fata? Tu stii ce scump e un zugrav in ziua de azi? Las-o sa-ti improspateze casa pe gratis daca tot isi doreste asta. Ai insa grija sa-i pui mopu'n mana la sfarsit, sa faca treaba pana-n capat, ca tu nu poti ca ai burtica. Si cand termina, daca mai vrea, poate sa fuga si pana la mine ca mi-au mai ramas vre-o doua camere nezugravite.
Simonacip nu pot sa cred ce face docorita aia cu tine. Are impresia ca nervii tai sunt elastic? Oricum, lasa ca nu mai este mult si bebe iese oricum. Dupa atatea peripetii simt eu ca o sa ai o nastere foarte rapida si usoara. Si il felicit pe bebe Matei pentru personalitatea puternica.

Poze
33+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Socrate, tu cum mai esti??? Ceva dop mai pierzi? Contractii?

Jackie...

ancaurn, chiar discutam cu sis, ca pana la urma a fost o zi frumoasa, macar ne-am plimbat si noi, am facut pozici si am stat mai mult impreuna, ca sa nu mai spun cit am ris de comicul situatiei...Eu cu sis mereu gasim puterea sa ridem asa, stii tu risul ala interminabil, din orice, dar care face asa bine uneori...Asa ca am intors situatia incit sa nu ma apuce nervii...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eeeei,
SA FITI SANATOSI SI MANCACIOSI
ROBERT SI COSMIN

Mama ce de puiuti inaltuti si scumpici pe aici... Mai intai multumesc de re=primire fetelor si MsBB . Am murit de ras cu mersul pe jos, uleiul de ricin si spalat de rufe in covata... eu raman la ideea ca ramane cea mai sigura metoda de provocat bebei... A propos de Municipal-Moghioros, eu acum m-am prins ca v-ati intalnit la Hard Rock, eu stau la 10 min si imi pare rau ca v-am ratat, dar cu siguranta ne vedem cu carucioarele in parc la vara
Azi aveam intalneala cu bebicu mic la eco dar dr mea era prinsa intr=o cezariana si alta nastere era pe drum si m-a reprogramat joi...
Ylari, parca tu intrebai de herpes, eu mi-am facut si analiza asta in I trim si mi-a iesit pozitiva, si in viata mea am avut doar de 3 ori bubita la gurita care trecea in 2 zile fara nimic, in rest nimic, a zis ca nu tre sa se manifeste dar sa fim atente ca daca iese si genital la nastere sa facem cezariana... mi-am facut mii de ganduri dar dat fiind calmul doctoritei m-a linistit si pe mine...

In rest... am vazut atut frumos cu salteluta cu oite si pozici de burtici frumoase si hainute de printisori si ma bucur ca ne apropiem si noi de o imagine finala a camerei maimutelelor... a propos... ma batea gandul sa fac pe pereti niste norisori, un soare, dealuri cu floricele asa pal... ca peretii sunt proaspat roz deschis pt maimuta nr 1 si abia apoi am aflat ca o sa aiba un fratior... acum nu e nimic, insa niste culoare nu strica... patutul e tot roz, ne gandeam sa punem autocolant ca e din lemn... oare prin Brico sunt autoolante colorate sau cu modele???

Va pupacesc acum... sunt cu ochii pe voi si tin pumnii bebelusilor grabiti!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am revenit. nu mi-a iesit buna tocana nici nu ma asteptam sa-mi iasa, ca am cam neglijat-o pe foc. am iesit rapid pe afara cu o prietena ca am luat-o sa vina cu mine sa fac ceva cumparaturi.
deci, nici vorba de lesin Andree27
cautai ceva dulce de post, pt ca-s hotarata si nu gasii nici macar biscuiti. da-mi luai compot de piersica si papai tot borcanul si acu imi sughite picrutza (asa-i zice sotul) de numa numa.
alina_anto frumoase pozele, le-am mai vazut, si chiar am remarcat ca ai un par extraordinar de frumos..bogat trebuie sa ne spui secretul dar, te cert!!! ia laptopul mamica de be burticuta ca cica emite radiatii. asa stateam si eu cu al sotului si ma jucam ore intregi in pat pana am citit -nu mai stiu unde- ca e nociv tinut pe burtica.
leloo multa bafta la analize. asteptam vesti.

nu stiu voua, dar mie imi pica forumul. stau de 10 min sa postez mesajul asta...

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Am mai pus cateva poze cu mine si burtica din parc. De ieri de la gratar am pus 3 poze - cu sora mea, cu socrul meu si cu burtica

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 3 saptamani!

Alina 36 SARA-MARIA

Alina_anto super pozele. Si sora ta e o draguta.
Imi place bluza cu care erai imbracata la gratar!!

Laurita 36, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ce rau imi pare ca n-avem si noi un parculet frumos asa ca al vostru
fetelor, ma masurai!! de la 99 cm am 105 in doar 2 saptamani. creste gogosica mea, nu gluma!

reallaura zi-mi te rog ca in pozicile in care esti in alb ai sutien pe tine k altfel ma dau cu capul de pereti nu se poate sa ai sanii asa de sus... sfidezi chiar orice regula de gravitatie??? ai mei se sprijina pe burta deja

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Simonacip mersi de intrebare. Suntem bine nici o schimbare pe frontul de sud. BB ascultator si cuminte.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+

AMR 12-14 zile apx.

Mergi la inceput