Mamici de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Andreea, numai de prosoape nu-ti faceai asa probleme Tu ia-ti doua pentru inceput si pe urma daca mai ai nevoie iti aduce sotul de schimb, n-are rost sa te cari cu mai multe de la inceput.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Pai Gabitzule,acuma imi pregatesc bagajul si de asta intrebam sa nu ma incarc!!!hihi
Merci!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by melly23

care imi poate spune la ce anume sa ma mai astept in aceste ultime 4 saptamani?ca io nu mai stiu ce sa fac sa treaca mai repede!intr-un fel!iar in celalalt ma cam tem!daca nu voi face fata?daca nu voi fi o mamica buna?

Melly, stii cum se spune, ai grija ce-ti doresti Lasa puiutza in burtica unde e cald si bine. Incearca sa profiti de saptamanile astea care au mai ramas ca sa te odihnesti, sa te relaxezi. Iesi si mai fa cate o plimbare, mai stai cu noi pe forum, mai citeste, mai uita-te la TV.

Sigur o sa faci fata. Toate mamicile inainte de primul bebe isi fac probleme ca si tine. Iti zic eu ca o sa faci fata, daca nu stii tu, te invata copilasul O sa ajungeti sa va cunoasteti una pe alta, o sa va intrati in acelasi ritm, o sa va faceti o rutina si toate o sa vina de la sine. Nu o sa fie foarte usor, dar o sa fie foarte frumos.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Fetele, eu in curind plec de la birou si ma indrept catre dr - am programare la 19:15, sper sa nu ma fenteze, nu de alta dar azi a zis ca-mi recolteaza pentru culturi din col/secretie si imi da trimiterea la restul de analize - inclusiv la screeningul de trombofilii pe care trebuie sa-l repet... si nu ar fi ceva foarte naspa, dar trebuie sa ma duc cu noaptea in cap tocmai pina la Fundeni....

Simona - iti tin pumnii sa fie totul ok pina miine - si cu tine si cu bebe-tauras-incapatinat...multi !!

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Succes la control!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 3 saptamani!

Alina 36 SARA-MARIA

Mergi la inceput

Am mai pus cateva poze cu mine si burtica din parc. De ieri de la gratar am pus 3 poze - cu sora mea, cu socrul meu si cu burtica

Alina 36 SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Simona Bafta la control???

Iulia ai papat tocanita???Si acuma vrei sa credem cca ai picat lesinata?? hihihi

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alina, vazut poze cu o gravidutza tare frumoasa. E frumos aranjat si in Parcul Floreasca vad, n-am mai fost de mult pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am fost sa-mi iau baiatul de la cresa si s-o conduc pe sis.

Cleo, cred ca da, claciul mi l-a dat in ideea ca ar provoca ceva contractii...dar stai linistita, nu cred ca bb-lusa ta are mai putina personalitate ca Mateiasul meu...Asa ca hai sa stam linistite, mult a fost putin a ramas....Cit despre kg...batem palma, tot cu +17 ma laud...

Leeloo, bafta la analize !!!!!

Alina_anto, am vazut burtica si fata frumoasa

Inais, Lily 79, Miss

Andree27...eu numai servesc control, gata,mai plec spre spital doar cind va fi sa nasc, altfel nu ..

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Alina, vazut poze cu o gravidutza tare frumoasa. E frumos aranjat si in Parcul Floreasca vad, n-am mai fost de mult pe acolo.

Da Gabitza, arata foarte bine parcul Floreasca. De fapt cred ca toate parcurile din sectorul 1 au avut aceeasi echipa de ingineri horticultori, pt ca toate arata cam la fel...Parcul Floreasca este copie fidela a parcului Herastrau, doar ca la o scala mult mai mica. Au facut chiar si ceasul acela din flori, cum e in Herastrau.. si cand imi amintesc cum era acum 4-5 ani... era total neingrijit.
Te astept cu bebe Radu si Andrei prin parc la vara! Ok?

Alina 36 SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Melly ia un azi e ziua cu "oare o sa fiu o mama buna?" Si eu ma confrunt cu ac.simptome.

Abia astept sa imi vina sotul acasa sa ii spun ce mai debiteaza mintea mea, macar vede ca gandesc

Am tras o tura de conversatie cu soacra mea care m-a intrebat daca m-am pregatit cu de toate, daca am aranjat cu cineva sa ma ajute. I-am zis sa stea linistita ca ma descurc eu.

Si mi-a vandut un pont (i-am mai zis eu de cateva ori ca eu fac cezariana, dar na' mai uita) ca ea a intrat in travaliu dupa ce a dus un lighean cu rufe in pod. Asa ca fetelor care nu mai aveti stare, treceti asta pe lista linga , calciu, ulei de ricin si ce alte idei mai sunt pe aici. Numai ca pe vremea aia cred ca se spala de mana deci rufele alea tb sa fi fost grele.

Eu mai vreau sa stau pana saptamana viitoare si punct. Cred ca daca repet asta de suficient de multe ori o sa se intample cum vreau eu.
Ma rog, sper si eu.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+

AMR 12-14 zile apx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Multumesc mult de primire, fetelor! pentru toate!
DanaM, drept sa zic am mai putine emotii ca prima oara..Poate unde stiu la ce sa ma astept, poate sunt mai ocupata. Chiar daca sunt de mult in concediu mereu am ceva de facut, in special pentru fetita - shopping, plimbari etc...
Nu mai spun de cumparaturile pentru bebe... Am luat cam tot (sper!) si ma gindesc sa nasc mai repede ca a ajuns sa-mi fie frica sa intru in magazine, ca nu se stie ce mai iau...Ultima trasnaie a fost un spray anti-tintari, de la Chicco, care ma gindesc ca ar putea fi util pt. plimbari, mai ales ca vine vara si o sa stam seara pe afara...
Azi am reusit sa calc hainutele pt bebe, iar zilele astea avem program de rearanjat prin dormitor sa incapa si patul lui...
Acu' ma retrag sa ma fac frumoasa, ca miine merg la control... Cine stie..dk ma place nenea dr poate ma programeaza mai curind la cezariana!
pt Simona!

Jackie 36+

Mergi la inceput