Mamici de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Iete, m-am uitat si eu la filmulet cu alaptarea, super misto de altfel, daca puteti face rost de el: Jack Newman's visual guide to Breastfeeding. Iti arata exact cum il pui corect pe bebe la san. M-am mai linistit un piculet. Probabil ma mai uit pana nasc de cateva ori.

Si uite asa intre timp a nascut Cadina. Felicitari si si sa te recuperezi rapid si sa ai laptic si sa fie totul bine.

Simona nu ne lasam, te incurajam pana cand vine bebele. Ce e clar ca e ca el nu ca tine asa ca...pregateste-te pentru un copil cu personalitate.

Gata ma apuc sa fac ceva prin casa, ca pana acum mi-am ocupat timpul cu cititul si prima data de cand sunt acasa am inchis televizorul ca nu e nimic de vazut

Apropo de dormit si alte cele. Pe mine ma dor incheieturile de la maini si toata mana pe dimineata. Nu pot sa indoi degetele ca lumea.
A si senzatia de greata persista, mai ales dimineata. Dar...cred ca stiu de ce. Eu tb sa iau papaverina si fier dimineata, o ora sa nu mananc si dupa aia sa mananc. Si am constatat ca odata inghitite pastilele astea mi-e greata. O fi de la una din ele.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+

AMR 12-14 zile apx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI SI MULTA SANATATE SI LOR SI BB-ILOR!!!

Sa traiasca si sa va aduca numai bucurii si mandrie!

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitzule, ma ajuti te rog?Cate prosoape din acelea mici de fata sa imi pun in bagajel?Ajung 2?Unul pt sani si unul de fata?

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Uau, bine ai venit pe lume Cosmin de Cadina!!!! Sa cresti mare si sa aduci parintilor numai bucurii; mamicii - refacere usoara si mult laptic pentru bebic!!!

Vad ca baietii s-au grabit sa deschida lista - numai o domnisoara avem la 5 baietei....

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Felicitari Cadina pentru bb Cosmin! Sa ii dea Dumnezeu o viata plina de impliniri, sa fie sanatos si voi pe langa el sa-l puteti creste!

Simo lasa ca mie imi place atitudinea bebeului tau...iese-n lume cand vrea el!

Leeloo si eu tot pana in 09 mai mi-am propus sa mai merg...numai ca eu am DPN 16.06 si vad ca tu esti programata la cezariana in 24.05. Esti clar mai curajoasa ca mine!

Sa va mai povestesc despre noi...sughitzam la greu! Ieri asa ne-am trezit asa am adormit! A propos de somn...eu sunt din categoria celor care dorm f prost daca mai dorm cu altcineva si vice-versa! Dar asta in conditii extreme...si acum suntem intr-o situatie extrema ca bb se misca si se misca si uite asa o trezeste pe mami si iar se misca...si daca mai si dorm cu al meu sotz...a devenit extrem de extrema situatia! Asa ca a zis ca gata...ne lasa ca intre fete si se retrage in alta camera!

A propos de ce scrie Cleo...mai nu zugravim! I-am mai explicat si in particular, dar intaresc si aici pe forum! Insa facem oarecare ordine si curatenie (sindromul cuibului m-a palit) si speram sa terminam tot pana la Paste!

Ieri am fost in parc, fiecare cu cartea lui si nu ne mai venea sa plecam! Pana ne-a amortit fundul pe o banca nu ne-am lasat! Frumos parcul Titan...cam penurie la banci, da' frumos! N-am mai fost decat maxim de doua ori cu multi ani in urma!

Cam asta vroiam sa scriu. Ma bucur ca-s la zi cu forumul si sper sa nu mai raman in urma ca tare-i greu dupa!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Bine-ai venit bebe de cadina Sa cresti mare, sanatos si sa papi bine.Iar proaspetei mamici recuperare usoara si sa aiba laptic pt micutul ei copilas.

Ce bine e in concediu (astazi am facut o plimbare pana la farmacie si in piata - cu o viteza de cred ca ma invidiau si melcii ), am facut papica, am mancat si-apoi...am dormit asa de bineeeee.Pacat ca s-au gandit vecinii astia sa ma trezeasca mai repede cu niste ciocanituri de ciocan (asa talent au sa faca galagie exact in orele de liniste , iar acum cand s-au terminat orele de liniste, au terminat si ei cu lucrul)
Simonacip eram convinsa ca pe cand ma trezesc gasesc aici vesti si despre bebelusul tau...dar se pare ca e un tauras tare incapatanat . Vrea sa ne arate tuturor ca el e seful, si vine pe lume cand vrea el.

Lilly 35+
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BINE AI VENIT PE LUME BEBE COSMIN!!!, FELICITARI MAMI CADINA, SA-TI TRAIASCA PUISHORUL SI SA TE BUCURE PE DEPLIN!!!

Alina 37+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele, eu in curind plec de la birou si ma indrept catre dr - am programare la 19:15, sper sa nu ma fenteze, nu de alta dar azi a zis ca-mi recolteaza pentru culturi din col/secretie si imi da trimiterea la restul de analize - inclusiv la screeningul de trombofilii pe care trebuie sa-l repet... si nu ar fi ceva foarte naspa, dar trebuie sa ma duc cu noaptea in cap tocmai pina la Fundeni....

Simona - iti tin pumnii sa fie totul ok pina miine - si cu tine si cu bebe-tauras-incapatinat...multi !!

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

quote:
Originally posted by Lilly79

Pacat ca s-au gandit vecinii astia sa ma trezeasca mai repede cu niste ciocanituri de ciocan (asa talent au sa faca galagie exact in orele de liniste , iar acum cand s-au terminat orele de liniste, au terminat si ei cu lucrul)

si eu care credeam ca numa io-s paranoica si am probleme cu vecinii care cand ti-e lumea mai draga te 'lasa' sa asculti stirile de la ei , si asta si noaptea la 12, 1, 2..., sotul doarme, copilul doarme, iar tu, care poate-ai vrea totusi sa dormi, nu poti...ufffff...

in alta ordine de idei...Cadina, felicitari ! Ai trecut intr-o noua etapa minunata din viata ta ! Sa va fie puiutul mancacios, sanatos, frumos si cu mult noroc ! Si tie recuperare rapida !

Dana M. 37+ si Raluca (6 ani si 2 luni)
Mai sunt 16 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, numai de prosoape nu-ti faceai asa probleme Tu ia-ti doua pentru inceput si pe urma daca mai ai nevoie iti aduce sotul de schimb, n-are rost sa te cari cu mai multe de la inceput.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput