Mamici de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

fetele eu am fost la dr..se pare ca bb s-a intors cu fundul in jos, e pelvian....deci aramas batuta in cuie cezariana pe 17.05. dar ma mai duc pe 02.05 la control pt ca mi s-a scurtat colul, nu mai am voie sa ma plimb...doar pat...
FETELE sa va traiasca puiutzii:ROBERT si COSMIN...sa fie cuminti si mancaciosi, iar voi sa va recuperati rapid....
trebuie sa citesc ce ati scris in acest capitol...am pierdut firul

iulia 35s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ooooookk da unde sunteti mai fetelor? nu v-ati adunat de prin parcuri?? e racoare acum, nu? placut sa stai afara

eu am primit niste sosetute dlagute de bebe de la prietena mea, care e mai nebuna ca mine cu cumparaturile pt bebe. mi-a luat niste hainute inca de cand a aflat ea ca sunt gravida si le-a tinut saraca sa nu mi le dea pana acum. deh, superstitiile. dar am convins-o sa mi le arate. hai k tot n-am ce face si tot am vazut pe la voi pozici cu hainute, asa ca sa ma laud si eu cu ce am primit ca inca n-am cumparat eu sa ma laud cu ce-i al meu o sa fac si eu niste pozici si o sa le pun...

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by iulia83

ce rau imi pare ca n-avem si noi un parculet frumos asa ca al vostru
fetelor, ma masurai!! de la 99 cm am 105 in doar 2 saptamani. creste gogosica mea, nu gluma!

reallaura zi-mi te rog ca in pozicile in care esti in alb ai sutien pe tine k altfel ma dau cu capul de pereti nu se poate sa ai sanii asa de sus... sfidezi chiar orice regula de gravitatie??? ai mei se sprijina pe burta deja

He, he... eu nu mai indraznesc demult sa ma mai masor...

Vai de mine, fetelor, am "bagat" niste salata de vinete... cu greu m-am oprit, sper sa nu mi se faca rau mai tarziu...

Va pup pe toate!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ylari sa vezi foc pe gat .. o sa mori de ras nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Buna seara, burtici!
Iata ca imi fac timp sa intru si eu putin pe forum.
In primull rand, FELICITARI PROASPETELOR MAMICI,SIMIONIX SI CADINA! SA AVETI PARTE DE BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI, IAR VOI SA VA REFACETI REPEDE!
Azi abia am reusit sa va citesc.... Sunt emotionata la gandul ca unele din noi isi tin bebelusii in brate, si abia astept momentul cand voi intra in randul vostru, insa am si teama in legatura cu ce va simti fetita mea, Alexia, sau cu faptul ca nu ma voi descurca. Dar cred ca si voi la fel, si ma linistesc la gandul asta.
Ce sa va zic, in sfarsit ultima sapt de serviciu.... E cumplit de greu, e mult de lucru, sunt in continuare singura si mai rau e ca nu au gasit inca niciun inlocuitor pentru perioada cat voi sta acasa! La serv stau de la 10 la 15, dar muncesc continuu. Asa ca , abia am timp sa va citesc seara acasa!
Azi am fost si am facut analiza secretiei si voi avea rezultatul intr-o sapt. M-a consultat pe masa cu mana, ptr prima oara in sarcina, si mi-a zis ca am colul usor deschis, ca e posibil sa nasc mai devreme de data prevazuta (14 mai) si daca nu nasc pana pe 6 mai sa ma internez atunci si sa declansam nasterea.
Nu stiu cum e cu declansatul, mi-am imaginat mereu ca voi naste cand imi va veni sorocul. Voi stiti ceva despre asta? Oare e bine ptr bebe?
Am inteles ca trebuie sa cumpar o trusa ptr epidurala de la Spitalul Municipal, ca acolo ar fi mai bune. Voi ati cumparat trusa, ce parere aveti despre asta?
In fine, mi-e teama de anestezie, mi-e teama de nastere, mi-e teama tocmai pt ca stiu ce urmeaza. Bine ca lucrez si nu am timp sa ma gandesc numai la asta, ca altfel.............
Alina anto, am vazut pozele si esti o graviduta tare frumusica. Nu stiu cum sa fac sa pun si eu poze cu mine, ca am facut cateva, doar ca nu stiu cum sa le pun. M-am si cantarit azi si am 66 kg. Nu am mai luat ultima luna in greutate, poate pt ca sunt suprasolicitata la serv, si ma consum, cine stie. Sper sa ia fetita mea in greutate, ca acum 2 sapt era cam micuta, avea 2,200 kg.
Fetelor va pup pe toate si imi pare tare rau ca nu pot sa particip mai mult la discutiile interesante pe care le aveti, dar promit sa ma revansez de sapt viitoare cand voi sta acasa.
Va rog, daca aveti timp, lamuriti-ma si pe mine cu nasterea indusa si cu cumpararea trusei ptr epidurala.
Va multumesc si va pup pe toate.
Alexandra 36 sapt
si mami lui Alexia ( 4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ma duc sa deschid capitol nou sa aveti unde va desfasura la noapte

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Gabitzam – body cu printesa l-am luat cand ne-a zis dr ca e fetita, prima data, intre timp i-a crescut cuculet
Iulia 83 – si eu am luat scutece de finet -2 albe. As vrea sa iau si cu desene. Am auzit ca sunt bune sa le pui pe umar cand astepti ca bebe sad ea aerul afara sau ma gandesc ca pentru vara sunt destul de racoroase pentru a-l inveli
Legat de analize am facut in saptaman 27 si vor fi singurele, voi mai face coagulograma pt epidurala si secretie vaginala pt streptococ B in saptamana 37
Leloo2004 – si eu ma gandesc sa stau la serviciu pana la saptamana 36 si apoi sa intru in concediu, dar parka imi pare rau ca nu ma mai intalnesc cu perioada asta. Nici eu nu mai stiu ce sa aleg: serviciu sau concediu…

Acum sunt la pagina 10. Revin dup ace mananc ceva, ca deabia am venit de la serviciu si burtica mea sufera de foame

Nicole 32+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mamicilor si burticilor, va poftesc la capitolul 63

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by iulia83

ce rau imi pare ca n-avem si noi un parculet frumos asa ca al vostru
fetelor, ma masurai!! de la 99 cm am 105 in doar 2 saptamani. creste gogosica mea, nu gluma!

reallaura zi-mi te rog ca in pozicile in care esti in alb ai sutien pe tine k altfel ma dau cu capul de pereti nu se poate sa ai sanii asa de sus... sfidezi chiar orice regula de gravitatie??? ai mei se sprijina pe burta deja

Iulia, draga mea, stai linistita, am sutien.
Vreau sa spun ca in mod ciudat, sanii mei nu s-au modificat deloc in timpul sarcinii. Nici macar mameloanele nu s-au marit.
Port aceleasi sutiene si nu ma strang :)
Marea mea intrebae-si grija este daca voi avea laptic pentru bb...
ca nu am simtit nici o pregatire in sensul asta...

Am vazut hainutelte de la prietena ta. Fooooarte dragalase, iar botoseii sunt mortali
Laurita 36, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput