Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
Ellenuta spune:
gratiela ce frumosi sunt ozi si tudorashu, superbi!!!
sa stii ca eu nu mai patesc asa ceva de catva timp .. inseamna ca ai laptic mult si bun.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
grati.ela spune:
se pare ca-s singura pe aici...nu-i nimic...mai bantui pe net si mai arunc un ochi si pe-aici!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ellenuta spune:
gratiela eu am trecut de la matiz la megan break .. nu prea vroiam ca ma descurcam mai usor cu matizutzu, dar acum sunt multumita de megan .. e mai puturos decat masina sotului meu dar nu-mi trebuie viteza caci merg numai in oras cu el ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
noapte bunaa zuzici. ma bag la nani caci sunt super obositaaa ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
virgo spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
eu am o pb: seara mi se incarca teribil sanii si curg de ud camasa, ud patul (deja dorm cu paturica absorbanta)...in plus ma dor si pe la 12 noaptea pun la bibe o portie (care mai mereu ajunge la flori)...cred ca voi ajunge sa dorm cu sutien si tampoane pt sani...mai e vreuna in aceeasi situatie?
Eu de cum am nascut am purtat sutien noaptea . Si comprese . Pe mine ma dor sanii dimineata inainte sa se trezeasca bebe sa pape . Dup-aceea nu mai e problema .
CameliaH spune:
Gratiela multuemsc de urare, mereu esti atenta cu noi! Noi am fost azi la gratar si l-am luat si pe bebe care s-a simtit extraordinar, a mancat a zambit si vorbit cu toata lumea si a dormit. A stat vreo 6 ore afara si io zic ca i-a priit foarte bine.
GRatiela vroiam sa-ti spun si eu inca odata ca ai copii superbi si Ozana-Ileana Cosanzeana si Tudor care mi se pare foarte foarte special. As vrea si eu sa ne intalnim cu mai multe zuze sau mai putine. Eu stau la salajean, voi pe unde?
Si apropo de masina, noi am avut o dacie din aia veche - margareta o chema - pe care am iubit-o rau si cand saraca nu a mai mers deloc s-a dus la fiare vechi si sotul meu a luat un opel pe care nici acum dupa doi ani nu am inceput sa-l conduc. Mi se pare mare, desi nu e si cu totul altfel decat margareta. Asa ca te inteleg ...
Alina felicitari pentru motor.. Eu am un job care implica mult teren si imi pun problema sa-mi iau un scuter cand incep serviciul, dar mi-e cam frica. Astept incurajari.
Miri felicitari pentru examen, bafta in continuare.
Mai citesc si mai scriu dupa.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
alina023 spune:
Grati, si eu ma atasez de masini. Pana acum am schimbat 5 bucati si la fiecare vanzare am avut strangeri de inima. Insa am mers la mai bine, asa ca am trecut peste.
Cat despre motoare...imi plac fff mult! Si imi place sa cred ca imi pot pastra ratiunea chiar si in conditii de pasiune nebuna. Iar soferii...ii feresc eu, ma mai feresc si eu...si cu mila lui D-zeu poate ajung sa povestesc nepotilor cati km am fugarit eu in sa.
Oricum mai am pana atunci. Trebuie mai intai sa fac scoala si sa dau examen pt permis cat A. B-ul il am de 11 ani si fluier la volan, dar cu A-ul...tot as avea emotii la examen. Eu m-as bucura daca l-as lua in vara asta si poate ma lipesc si de motor... Eu asa visez!
Feteleeee...voi ce mancarica pregatiti pentru Paste? Poate ma inspir si eu de la voi. Sunt in lipsa de idei. Parca nu as face aceleasi mancaruri ca in fiecare an. M-am cam saturat de ele...
Ellenutz, spune-mi mama si mie de unde are Bitzi papusica aceea de carpa colorata. Imi place mult de tot si vreau sa-i iau si eu Anitei.
Sa va spun ce fac eu acum??? Mama denaturata??? Beau un chicutz de martini si tare as mai trage si o tigara... Mama ei de tigara!!! Si astept sa se faca mancarica sa pot merge la nani.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
CameliaH spune:
Alina pentru idei de paste baga-te pe culinar.ro/forum sa vezi ce fac fetele acolo. e si o sectiune separata meniuri pentru ocazii speciale si sa vezi acolo minunatii..
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
grati.ela spune:
CamiH eu stau la Brancoveanu chiar la intrarea in Oraselul Copiilor... am ramas shocata de domurile geo...ciudate casutze! ai vazut asa ceva? sunt functionale?
madalina28 spune:
La multi ani cu intarziere tuturor care-si sebeaza onomastica azi.
Elenuta ma bucur ca ti-am fost de folos si ca ai scapat de galmita.
Dianaeu plec cu orele de acasa cu bebelina de exemplu azi am plecat pe la 11 si ne-am intors la 21 atata timp cat am laptele in tzitzi si pampersi in geanta e ok.
Mitshule eu nu stiam ca esti o mamica singura, sincer esti de admirat, ti-am citit povestea nasterii foarte emotionanta, inca o data felicitari pt curajul tau.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...