Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
CameliaH spune:
Gratiela cel care face domurile este nasul meu. I-am pus site-ul la semnatura ca sa ma laud cu el. Deocamdata au facut doar unul la rucar, (abia astept la vara sa ma duc sa dorm in el) sunt foarte la inceput cu activitatea. Dar am intrat in cel pe care l-au facut asta-vara la tib si tot ce pot sa-ti spun este inautru ai o stare exceptionala, nu-ti mai zic de senzatia de spatiu pe care ti-o da forma respectiva. Noi avem o bucatica de pamant pe langa slobozia si deja ne gandim cum sa facem rost de bani sa punem si noi una doua module acolo.
In alta ordine de idei nu stai departe de noi. Acolo sta si fina mea pe stoiam militaru. Dar trebuie sa il conving pe sotul meu sa ne aduca ca noi ne miscam mai greu in formula noua cu 3 copii, poate in we viitor.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
Mitsu-bishu spune:
Hello, hello!
Am vazut poze de Eva Maria, mare figura! Si am mai vazut clip de bebei de Ven, hihihi, jmekerii lu' mama! Ii pup si eu! Si nu mai stiu ce am mai vazut ca in capul meu e o varza... Aaaa, poze de copchii de grati, nu mai are rost sa mai spun cat de mult imi plac, ca am tot zis-o!
Da, m-am vazut cu alina in parc, recunosc Am fumat ca un furnal si am fost profund impresionata de Luca, un bulgare de energie, un baiat foarte inteligent care nu sta locului o clipa si si-a luat o urecheala.. Alina, relax, nu's eu nimeni sa te condamn, nici nu am experienta ta, cateodata imi vine sa il iau de urechi si p'asta mic, daramite pe un vlajgan ca Luca!
Of, am uitat de ce am intrat... A, caut un loc cu tzoale marfa... Am citit ca Irinouka si-a gasit rochita aia marfa si candida la Victoria, da' e prea funky pentru mine, eu vreau ceva gen Alba-ca-Zapada , am incercat eu sa fac o www.flickr.com/photos/21448537@N03/2429213826/in/set-72157603473968501/" target="_blank">schita... Maine ma duc sa imi iau materialul, ca nu gasesc nimic care sa se apropie macar de ce imi doresc, la culoare nici atat (vreau ceva pastel, ideal galben-paille sau crem cu auriu... Sa mearga cu pantofii )! Azi am vorbit cu alinaatudor care a trecut prin Baneasa Shopping Center si cica au "di tati" aia p'acolo da' nu pot sa ma bazez pe asta ca nu am nicio sansa s'ajung sapt. care vine... Of, ce probleme am si eu
A! Virgo, din ce imi povestesti tu acolo cresti un mic geniu... Congrats! Si... Tu si grati.ela, cum faceti sa udati camasile? Ce mancati??? Ca eu am laptic de ajuns pentru falcoshania mea nesatula, da' ma cam lupt cu mulsul cand ma duc la scoala si tare as vrea sa curga valuri... Bine, are si momente cand nu papa tot ce ii las sau fac chiar rezerve... Dar... Asa, e mai bine sa prisoseasca decat sa n-ajunga...
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
CameliaH spune:
Gata, ma duc la somn, va mai spun ca Mateiul meu are 5.650 la 2 luni jumate ia constant 200 sau 250 de grame pe saptamana, mananca bine si aseara a dormit prima oara de la 9.30 la 4.30 ceea ce imi doresc sa se intample si in continuare. Pana acum dormea pana la 1-2 manca si dormea inca 3/4 ore si tot asa.
noapte buna!
www.ralucamihu.com/matei
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
Mitsu-bishu spune:
Cameliaaaa...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
CameliaH spune:
Ah, Mitsu am vazut mesajul tau. VEzi ca ti-am dat PM. Maine dimineata ii arat fetii schita si iti scriu din nou. OK?
www.ralucamihu.com/matei
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
Mitsu-bishu spune:
OK!
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Mitsu-bishu spune:
Ah, am uitat sa va spun ca i-am cumparat lui bby din Cora Catelusul Vorbitor de la Fisher-Price... E nice... Da' pentru mai tarziu Nu stiu de ce m-am grabit...
Povestea nasterii
Ne facem mari!
honey79 spune:
Am pus si eu doua FILMULETE cu Andrew la semnatura.
Nu mi le-a incarcat insa pe webshots.Nu stiu de ce. Mi-a tot dat error.
Anyway.... more to come ....
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
cynthia_ spune:
Neatza!!!!!!! raportez si eu o noapte de doi lei: venit ciclul, facut infectie la o masea, copil agitat sunt varza.
Petru cine stie va rog sa-mi spuneti si mie daca am infectie pot sa alaptez???????? Si ce antibiotic sa iau????/ ca la dentist nu ma duc ca sigur trebuie sa-mi faca anestezie iar copilul meu nu accepta formula de nici o culoare...
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007
cynthia_ spune:
Se pare ca nu e nimeni pe aici, numai eu pentru ca strumful meu face kk la 6 dimineata in fiecare zi.
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007