Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinuka super tare rochita. e asa parca de zeita. eu ma duc sapt asta sa-mi rochie de nashica.

multumim zuzici drage ptr aprecierile la adresa lui bitzi si a mea, eu chiar nu le merit ca-s cat china ..

alina super mashinuta!!

honey am mancat kilogtrame de salata dupa nastere .. cu ou crud .. bitzi nu a avut nimic ..

ven ce dulciiii sunt baietoii tai!!

zuzici .. ptr constipatie bb am descoperit lactuloza .. i-am dat si a facut fata singurica .. nu am mai chinuit-o cu supozitoru sau termometru ..

noi tocmai ce veniram de la gratar .. a fost o zi superba. putin vantr dar a fost ok. m-am si bronzzat un piik ...

fug sa-i fac baitza lui bitzilina plangacioasa .

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Tudor o striga pe Ozi: "ooo"! i-am pozat azi si eu ii vad asa de frumushei!!!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Grati, sunt superbi copiii tai! Abia astept sa-i vad live!:)

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Seara buna la zuzici!!!

Eu abia acum m-am linistit... L-am dus pe Luca la soacra, am spalat brotacica, am hranit-o, a adormit, m-am hranit si eu...si acum butonez putin pe-aci inainte de a intra la bucatareala (daca tot s-a facut liniste...am si eu timp de asa ceva).

Am fost in Moghioros cu Mitsu. M-am simtit tare bine cu ea si cu bebeC. Care bebe C este un frumos si un obrajos (as fi muscat din obrajorii lui frumosi!!!) si a dormit linistit mare parte din timp. Dupa ce s-a trezit si a papat a devenit un picut agitat. Se temea Mitsulina ca incepe iar concertul... Se pare ca asa e, ca vad ca ea nu a dat nici un semn pe aici.
Eu am stat tot timpul cu gura pe Luca (l-am si urecheat...puiul meu...mama denaturata ce sunt) si cred ca Mitsu se gandeste ca sunt dusa cu pluta. Da' zau Mitsule, sunt cu nerfii in pionezeeee!!!

Honey pupam bebe Andrew mumos si cuminte!! Si pofta buna la salata boef.

Grati, nu ti se pare deloc. Ai niste copii superbi! Tudorash, dragostea mea!!!

Ven nici cu baieteii tai nu mi-e rusine. Ce frumos are grija el de mezin...

Danonique, si mie imi plac toate florile. Nu pot spune ca imi plac unele mai mult decat altele. Toate sunt la fel de minunate pentru mine.

La celelalte intrebari iti raspund din experienta mea cu Luca. I-am incalzit apica la microunde insa acum nu as mai face la fel. La Ana categoric nu voi mai incalzi la microunde.
Dupa ce l-am intarcat i-am dat ceai neindulcit. Am preferat sa ii dau ceai decat apa chioara. Macar ceaiurile ii aduceau si altele bune in plus fata de apa. Numai ca nici sa ma tai nu-mi mai amintesc ce fel de ceai i-am dat...

Pupaceli ca fug sa gatesc!
Revin mai tarziu!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by danonique

Am o intrebare pentru fetele care le dau biberon bebelusilor.Voi cum incalziti laptele?Eu fetei am inceput sa ii incalzesc laptele la microunde pe la 6 luni si nu stiu daca sa procedez la fel si acum.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

eu laptele il incalzesc intr-o craticioara cu apa care clocoteste, cam in 2 minute este tocmai bun. apa o fierb inainte si o pun in termos clocotita, dar de multe ori se raceste pana cand il pregatesc, asa ca o reincalzesc in biberon cum ti-am spus. intre mese eu nu ii mai dau nimic, nici ceai nici altceva.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

iar i-am dat lui puturosul meu completare dar tot de la san . m-am muls iar si dupa ce a papat el 60 i-am mai dat 40 pe care binenteles ca i-a mancat da sanul nu a vrut sa-l ia . ma enerveaza de-mi vine sa-l bat.am sunat pediatra si ea a zis sa raresc mesele si sa nu-i mai dau gata muls ca asa o sa-mi perd laptele. mentionez ca Marc al meu nu planage niciodata de foame, numai dimieata dupa 6 ore de somn se agiat da ff putin.asa ca acum o sa-i dau de mancare numai la 3.30-4 ore.rima data incerc la 3.30 si apoi la 4
pupici la toate

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinuscha hai ca m-am tampit .. am vrut sa spun moto .. deh de oboseala. si mie imi place dar trebuie sa ai curaj ..

abia astept sa te vad.

am o colega motociclista inraita la job .. mi-a povestit atat de multe si rele si bune .. mie una mi-ar fi frica ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

fetelor ma bucur ca va plac bebeii mei!
l-am cantarit acum pe Tudor si are 5550gr...a luat in 22 de zile 600gr...sper sa isi faca planul de 750gr luna asta .

eu i-am dat Ozanei - de pe la 8 luni - ceai de catina si niciodata nu a avut pb cu anemia...a baut in loc de apa pana in clasa I.

Alina, motociclistii ma inspaimanta pe mine, ca shofer...ai mare grija!

Mergi la inceput

eu am o pb: seara mi se incarca teribil sanii si curg de ud camasa, ud patul (deja dorm cu paturica absorbanta)...in plus ma dor si pe la 12 noaptea pun la bibe o portie (care mai mereu ajunge la flori)...cred ca voi ajunge sa dorm cu sutien si tampoane pt sani...mai e vreuna in aceeasi situatie?

Mergi la inceput

haideti ca am iar un pitic...sotzul meu vrea sa-mi vanda Fordul...voi cand ati vandut masina nu ati simtit asa un nod in stomac? eu iubesc masinuca asta...m-a salvat de la multe belele (anul trecut a intrat un citroen C5 de 2 tone in mine si i-a sifonat un pic de tot laterala fata...dak eram cu meganul care e mai usor cu 300kg nu stiu dak mai eram ok cu toate cele 8 airbaguri...) mi-e tare greu sa renunt la ea desi acum nu o mai conduc si am trecut pe megan...sunt eu zuza sau ati avut si voi aceeasi stare?

Mergi la inceput