Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Shose spune:
La multi ani puisorilor Khale, Sofia, Vanessa, BB AJ !!!
Si felicitari mamicilor pt bblusi maricei de'acum.
La multi ani floricelelor, cu intarziere, pt ieri.am all
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
creatulino si noi am avut un program super incarcat in weekend. sambata am fost nashi, au facut cununia civila . am pus si pozute pe undeva. am stat plecati vreo 7 ore .. mi s-a blocat un canal, facusem galma la san .. m-ai ajutat fetele si mi-au spus cum sa scap de problema. am avut niste dureri rele rele .. dar a trecut .. ieri am fost la gratar la bunica mea .. am degustat si din mielu de paste (cel care aparea pozat in folderul cu cununia
si uite asa .. saptamana asta iar e cam full .. tre' sa ajung la job cu concediul medical .. sa ma vad cu o colega care are un bb de vreo 9 luni .. sa merg la cumparaturi pentru paste ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
raca spune:
Am vb cu dr si mi-a zis ca schimbarea asta e corelata cu pragul de crestere de la 3 luni si ca e determinata de maturarea functiilor intestinale. Aaa si cica faptul ca mie nu mi-a venit ciclul inca influenteaza laptele si asta ar fi o alta cauza pt scaune dese..
Gata m-am linistit. fetele
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
grati.ela spune:
La multi ani bebicilor care implinesc luna: KHALED de Darene,CALIN de Anca.Diana,SOFIA de Stancutza,VANESSA de Sweetgys si ANDREW de Honey!!!!
Mitszu si Tudor a primit catelul...la Selgros era 100ron la oferta...lui ii place cand vorbeste dar il deranjeaza cand canta...e f. incantat insa de creatorul de melodii si de caruselul de la Fisher Price.
fetelor cu infectii la masea mergeti la stoma mai ales dak maseaua e pozitionata in zona sinusurilor...nu cred ca va e teama dupa ce ati nascut atat de curajoase!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
danonique spune:
Ellenuta si Eva e foarte bine.6 kg 700 foarte bine pentru o fetita.V-am vazut inca de ieri pozele si vroiam sa va felicit pentru ca ati devenit nasi.Ti-a stat foarte bine desi stiu ca nu erai foarte multumita de par.Iar nasica cea mica e mortala cu ochelarii de soare.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
cynthia_ spune:
A fost al meu sot la farmacie sa ceara antibiotic si i-a zis farmacista ca toate antibioticele trec in lapte... Nu stiu ce sa fac HELP
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007
danonique spune:
Patricia Irlandezei este cred primul clopotel care a zburat cu avionul.Irlandeza stiu ca esti ocupata dar daca iti faci timp spune-ne si noua cum a fost.Noi vom veni in tara la sf lui mai tot cu avionul si am niste emotii.Cu Vanessa am zburat de vreo 4 ori iar prima experienta a fost cam urata.In Otopeni am facut cunostinta cu nesimtirea femeilor de menaj de care am fost nevoita sa ma rog pentru a avea acces la salonul "mama si copilul" si ,desi Vanessa era de-a dreptul isterica,doamnele stateau gura-casca la usa salonului ceea ce o agita si mai mult si care ma stresa si pe mine.Cum asteptam un zbor de conexiune nici nu am mai indraznit sa apelez la bunavointa lor a doua oara.
poze albert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
Buna dimineata zuzici!
Rasuflu si eu putin - mandra mea a mancat de 3 ori de la 6 si un sfert pana acum (deci trei mese in 4 ore). Dupa primele doua mese a dormit la san, si pe urma s-a trezit...acum doarme din nou, sper sa o tina de data asta.
Multumesc fetelor care ne-au facut urari! Si eu urez numai zile frumoase si multa sanatate clopoteilor Andrew, Calin, Vanessa si Khaled!
Tinna, am citit povestea ta cu mastita, eu ti-am scris atunci si recunosc ca imi pare rau ca experienta mea nu ti-a fost de folos, dar pe de alta parte inteleg ca ai vrut sa urmezi sfatul doctoritei tale. Diferenta intre cum s-a manifestat la mine a fost ca eu nu am facut febra, dar oricum febra nu e un impediment pentru alaptat. Eu as fi vrut sa alaptez si din sanul cu buba, mai ales ca citisem ca si tine ca nu se opreste alaptarea deloc, dar in afara de sfatul medicului care zicea altceva, eu vazusem ca iesea mizerie de pe un canal si pur si simplu nu am avut curaj sa-i mai dau de acolo pana nu se curata. Si mie mi s-a parut groaznic sa ma tot mulg, eram zombie pentru ca ii dadeam din sanul sanatos pana nu mai avea ce sa traga, dupa aia completare formula pentru ca nu se satura, si apoi stai si mulge-te zi-noapte ca sa nu pierd lapticul din sanul "pauzat". Nici Sofia nu era prea bucuroasa ca primeste bibe asa des, am mai povestit eu...brrr. Important e ca suntem sanatoase acum!
Acum...poze...
Ozi si Tudorash sunt un cuplu de frati absolut superb, sa stii Grati ca uitandu-ma la pozele mai vechi ale lui Ozi am regasit trasaturile lui Tudorash intr-una din ele, chiar daca nu e foarte evident e normal sa semene pe undeva, doar ca probabil o sa fie mai clar mai tarziu!
Bebe AJ e tare nerabdator sa cunoasca mediul inconjurator...tine jucariile si vorbeste cu mami, ce mai, e baiat mare!
Off...pitica s-a trezit din nou, deci ma opresc aici...revin, sper, mai tarziu!
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
danonique spune:
Cynthia du-te la doctor.Aici nu se elibereaza nici un antibiotic fara reteta si banuiesc ca stiu francezii de ce.
poze albert
Ereena spune:
quote:
Originally posted by cynthia_
A fost al meu sot la farmacie sa ceara antibiotic si i-a zis farmacista ca toate antibioticele trec in lapte...Nu stiu ce sa fac HELP
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007
iti spun ce am aflat eu de ma doctorita mea. amoxicilina pe care am luat-o eu si alte antibiotice permise in alaptare , trec in lapte dar nu doza luata de mama ci foarte putin . daca se observa diaree la copil atunci intrerupi tratamentul
Irina
![](mamica.gif)
![](baietel.gif)
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE