Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
CameliaH spune:
Tinna felicitari pentru rezolvarea la problema cu mastita. Esti un exemplu de urmat. Toate mamele trebuie sa-si urmeze instincul, indiferent de gurile din jur.
Felicitari bebelusilor sarbatoriti.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
cynthia_ spune:
MI-E FRICA Am sa sun medicul de familie
quote:
Originally posted by danonique
Cynthia du-te la doctor.Aici nu se elibereaza nici un antibiotic fara reteta si banuiesc ca stiu francezii de ce.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007
stoisor spune:
am citit ff repede din urma,se pare ca nici azi nu am timp de forum ...,Sara e ca eaiar eu am ceva treaba desi ma simt tare prost,daca ma agit poate trece..poate nu
Ellenuta am vazuut pozele de lacununie,ai fost o nasica frumusica si mielul??saracu nu stie ce il asteapta am inteles ca deja a si fost sacrificat....
Floriile sper ca sau simtit bine de ziua lor
Moni ce scump i Robi....i barbatel in toata regula deja
nu stiu exact cine zicea de ceai....eu i dau Sarei baby drink dar nu zilnic cand are ea nevoie ,mi se pare ca e incalzita si i sete inainte i dadeam Laricol care a ajutat-o cu scaunul in perioada cand credeam eu ca e constipata mai apoi am aflat defapt ca constipat e bebe cand trec 2 chiar 3 zile fara kk....deci m-am agitat degeaba atunci dar e bun Laricolul oricum
cineva zicea de scaun lichid.....sunt peste 10 scaune in 24h??cica atunci e problema la bebei alaptati la san daca nu ...NU iar artificial peste 6 in 24h si noi ne-am speriat odata si din cauza unui episod de scaun mai apos dar au fost doar 3 scaune in 24 h ....nici acum nu stiu de la ce exact
pusi la bebei
daca ma agit azi poate mai uit de vaccinul de maine ....mi teama de el , defapt de reactia Sarei dupa el mi teama
o am uitat sa va spun ca ieri am si condus ....era sa imi uit cum este
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
Shose spune:
Am uitat pe bb Calin!!!! La multi ani bbc frumos, la cat mai multe aniversai
Sa va spunem despre noi. Am fost la vaccin. InfarixHexa. Asa ii zice? Ni l'a recomandat doc si cum auzisem si de la voi ca e ok...l'am facut. Am pus supozitor cu aracetamol dupa si nu a facut bb febra deloc. A ost cumintzica...a plans doar la intepatura...apoi parca a si uitat.
Aveam 5,600 si 57 cm. Cum suntem? Avand in vedere ca ne'am nascut de 48cm doar...cred ca e ok pt 2 lunitze. Nu?
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
stoisor spune:
quote:
Originally posted by raca
Am vb cu dr si mi-a zis ca schimbarea asta e corelata cu pragul de crestere de la 3 luni si ca e determinata de maturarea functiilor intestinale. Aaa si cica faptul ca mie nu mi-a venit ciclul inca influenteaza laptele si asta ar fi o alta cauza pt scaune dese..
Gata m-am linistit.
fetele
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
sa nu mai aud de praguri zau ca m-am saturat ....se pare ca ne revenim si noi dupa un PRAG faimos ce ne-a infulentat apetitul
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
grati.ela spune:
fetelor se pare ca se lasa cu vreme frumoasa azi asa ca ma pregatesc sa-l scot pe Tudor la soare...voi cum imbracati bebeii pe vremea asta? lui Tudor i-a ramas mic treningul si tre sa-i cumpar o gecutza subtirica pt serile de vara...am vazut zilele astea ceva tare frumos dar la 120ron...cam mult! cu pantofeii o lasam mai moale pt ca a facut o basicutza la degetul mare si am si senzatia ca se incarneaza unghiutza...i-am luat sosete frumoase de la mondex...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
irinouka spune:
neatzaaaa!!!
am pus a doua tura de cafea, prima am baut-o pe la 9 cand a dat palugelul cea de-a treia trezire de ieri (ora 21) incoace. acum doarme din nou. STOISOR, vorba ta...nu mai vreau sa aud de praguri!!! asta-noapte s-a trezit la 1:30 si la 5:30...aproape ca am uitat cum era inainte, ce bun era somnul ala pana la 5 dimineata. dar inca am rabdare, sigur isi va reveni piticul in curand.
raca, m-a mirat foarte tare ce-a spus doctorita ta legat de lapte si ciclu. absenta menstruatiei nu influenteaza absolut deloc laptele. din contra, aparitia ei poate aduce mici dificultati de alaptare, exista unii sugari sensibili la acest amanunt. asa am citit. s-a facut nu stiu ce experiment cu niste flori. nu radeti...cum am facut eu cand am citit prima oara. so si prin urmare, e discutabil daca laptele e un pic altfel cand esti la ciclu dar e exclus sa fie altfel tocmai pt ca nu ti-a venit ciclul.
tot despre diaree, reiau ce ti-au spus ellenuta si virgo: diareea PUTE!!! ingrozitor. nu ai cum s-o ratezi cand se intampla cu adevarat...
danonique, albert este foarte-foarte bine! cat despre faptul ca nu se intoarce, nu e nicio chestie, majoritatea bebelusilor fac chestia asta abia spre 5 luni, asa ca rilex!
GRATI, cu masina te inteleg perfect. am suferit teribil cand mi-am dat oltcitul la casat! vazut si poze, sunteti grozavi!
tina, prin ce ti-a fost dat sa treci, offffffff! totul e bine csand se termina cu bine si, da, instinctul ne spune de cele mai multe ori cum e mai bine sa facem, chiar daca alte voci, inclusiv medicale, ne indeamna sa procedam altfel. pup fata curajoasa si bebelul drag!
bishule, foarte misto schita rochitei de alba ca zapada! va fi alba? sau cum? moaaama, ce curioasa sunt, o sa arati divin!
a, si multumesc fetelor pt aprecierile legate de rochita. inca nu m-am decis, cum spuneam, ma mai uit. inca nu stiu ce vreau. de fapt, la haine nu stiu niciodata ce vreau. ce mi-ar placea sa stiu si, eventual, sa pot desena ce-mi doresc, ca sa merg la fix...
cynthia, sunt antibiotice permise in sarcina. bafta si multa sanatate!
LA MULTE LUNITE URMATORILOR BEBELUSI:
KHALED de Darene, CALIN de Anca D,SOFIA de Stancutza, VANESSA de Sweetgys si AJ de Honey!!!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by cynthia_
A fost al meu sot la farmacie sa ceara antibiotic si i-a zis farmacista ca toate antibioticele trec in lapte... Nu stiu ce sa fac HELP
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007
cynthia,
ti-am mai spus .. ia linistita amoxacilina!! nu e nici un pericol ptr bebe! eu nu am luat de capul meu ci la recomandarea dr de familie. dar, sa nu iei mai mult de 7 zile!!
daca nu ai incredere, suna la dr tau de familie. nu mai sta asa cu maseluta, sa nu faci altele mai grave!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
irinouka spune:
shose, pup la pipe cea mare, cuminte si fara probleme dupa vaccin!
grati, eu il imbrac cu body si un puloveras peste. in picioare il las tot cu pantaloni cu botosh; de multe ori, ii itn picioarele in sacul de dormit. recunosc ca sunt cam bocanc la faza asta, nu-mi dau seama niciodata ce-ar trebui sa pun pe el. chiar ma amuz mereu cand ma intalnesc cu IrinaL sa plimbam copchiii...raresila e mereu mai gros imbracat decat ileana. cel mai misto a fost intr-o zi tare insorita, cand ea era cu strampi, rochita si un puloveras, iar el era ascuns in sacul de dormit de i se vedeau doar ochii si nasul. :-)))))))
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
raca spune:
Irina dr mi-a baiguit ceva legat de schimbari hormonale care cica schimba gustul laptelui. Si eu stiam la fel ca aparitia menstruatiei face asta. POate nu a inteles ea cand i-am spus ca nu mi-a venit ciclul
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem