Fulguleti de nov-dec-06 (169)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Buna seara!

N-a mers forumul azi sau toata lumea face curatenie (numai eu nu)?

Danutz, de faptul ca azi am stat pe rand cu el, si eu si tati, cam 1 ora jumate, si n-a vrut deloc, da' deloc, sa doarma...ce zici?

A_Deju, pot sa te intreb si io cam pe unde ai gasit in Cta incaltari de vara bune pt motanime?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
liniste mare pe aici, vremea va tine departe?
noi ascultam. mai, sa mor daca stiu ce sa zic. azi a fost chiar ok. bine, nu ca mama, nici ca tata, nici chiar ca bunica. dar ok. adica vorbeste destul de putin cu el, ii mai explica una alta, dar nu ca noi....ca noua nu ne sta gura un minut. l-a mai certat, dar pe un ton calm, nu cu nervii de vineri. a stat fara suzeta toata ziua. dar televizorul merge cam toata ziua, pardon, toata ziua. lucru care ma deranjeaza fff mult. ma supara si minciuna ei. azi am intrebat-o special de tv, a spus ca nu merge, decat dimineata dupa ce plecam noi il calmeaza la reclame. a! si dani papa la reclame, am intrebat-o si de asta si a spus ca nu, ea nu ii da mancare la reclame. ma tot gandesc, ca daca ma minte intr-o chestie poate sa ma minta si intr-o suta.
oricum, maine vom sta de vorba cu ea. ma gandesc sa venim amandoi acasa cand doarme dani, sa vorbim in liniste cu ea. si vom vedea ce va iesi.

haidi ca ma bag si eu in pat, ca dupa amiaza ne lasam alergati de dani in toate directiile.

pupici si n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Prins pe fuga pe Danita pe mes...se pare ca are un picior in ghips, dureri mari, zicea ceva de operatie!!!
Nu am inteles prea multe...
Danita, toate gandurile noatre bune!!! Poate totusi nu e caz de operatie...daca poti da-ne de veste!
Seara buna la minunate ca oboseala-i mare!
Cica marimea 22 a Mariei-sale e gata..nu-l mai inacape prea bine...deci e clar ca iepurile va veni si la noi cu papucei noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Laura, bafta multa maine, sa iasa totul asa cum e mai bine pt Dani! Poate intr-adevar a avut o zi mai proasta atunci cand ai inregistrat-o prima oara, dar oricum face chestii pe care ti le ascunde si asta nu e ok, trebuie neaparat sa discutati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

Asiza, eu nu sunt in pozele alea mai vechi. Cea de-a patra mamica e Anateo. Ingridutza e cea cu jacheta rosie.

SONIA
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Cu iertare fie-mi Anateo ca nu te-am recunoscut!

Roxanico, evident ca-ti sta bine in verde la parul tau blond si tenul deschis ...musai vreau sa vad poze!
Laura, bafta maine
Danita, pupicioi grasi de la noi...
Kikineataaaa, pe unde umbli???

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bine macar ca nu ati scris mult de azi dimineata.

sunt franta. au fost atat de indispusi si plangaciosi si imposibili amandoi azi (cred ca de la boala)... incat imi venea sa plec in lume :)) noroc ca era in vizita la noi viitoarea bona :) care dupa 'scandalul' continuu de azi n-as baga mana in foc ca mai vine :)) da' sa vedem. cert este ca marc a simtit ceva si mi-a stat in brate toate orele cat femeia a fost in curtea/casa noastra. mentionez ca tanti pare chiar calda, are un chip/zambet placut... nu a sarit pe el cu lugu-lugu, a incercat sa fie de folos dar fara sa ma incurce, insa pur si simplu a fost totul pe dos.

copiii mofturosi, nu au mancat, abia au dormit, marc s-a trezit la 3 fix cand eu trebuia sa plec pana in oras, s-a suparat ca plec... offf, sunt epuizata.

colac peste pupaza, am ajuns la ambii dr azi, atat la cea de familie cat si la pediatrul din spital la care mergem in situatii nasoale. din pacate bronstita lui marc e deja asmatiforma asa ca o luam de la capat cu treburi de astmatici :( ce sa facem, asta e. acum 3 luni de singulair... si la toamna la fel...

io la fel de racita ca ei, dar la mine pare sa fi dat in sinuzita, ceea ce nu m-a impiedicat totusi sa-mi vars naduful la sala asta seara... (da, am fost la sala inainte sa mergem la dr, ca daca era dupa sigur imi pierea elanul...) bai si dadeam prin aer niste pumni de vajaia :)) (ca la tae-bo se da si cu pumnul... aviz, nu ma suparati )

cert este ca pana vineri tre sa ne facem bine ca avem de chefuit, si eu si alin avem de sarbatorit trecerea in frumosul deceniu :)). jur ca nu ma las si dansez si ma distrez pana pic (pe sub scaune, pe sub mese... si din varii motive :))) )

laura, in caz ca se trezeste dani in timp ce vorbiti cu bona, roaga-l pe florin sa iasa cu el si incearca sa discuti absolut tot ce simti nevoia cu ea, indiferent daca decizi ca pleaca sau nu de la voi.
scuze ca azi nu am revenit telefonic, n-am mai apucat...
nu are legatura directa cu bona ta, dar, asa, ca un comentariu, marc mananca la desene pe minimax sau la baby-einstein pe laptop. daca nu vrea sa pape nu papa nici daca stau in cap. daca vrea sa pape ar manca si fara alea, dar cam intr-o ora si ceva. ori eu (din motive pe care chiar nu le mai reiau) prefer masa in 15 min si apoi ne vedem de restul.
asta cu minciuna e fumata rau. toate bonele mint. adica iti spun ce vrei tu sa auzi. nu stiu, eu sunt pt calea de mijloc. intrucat nu am de ales intre 10 bone care mai de care, iar eu chiar ma intorc la job, fac tot posibilul ca singura care a acceptat sa vina aici (si care pare ok pt mine, venita cu recomandari calduroase) sa o ajut sa aiba curajul de a-mi spune adevarul. iar asta o pot face doar trasand niste limite mai lejere in anumite privinte. dar asta sunt desigur eu si vorbesc aici despre casa mea. tu trebuie sa faci cum simti tu ca e mai bine pt voi si dani. eu iti doresc doar sa fie totul cat mai ok cu putinta.

danita a cazut rau de tot in bucatarie. de unde ghipsul si eventualitatea unei operatii. dani, iti tinem pumnii sa scapi cat mai usor.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Haideti la
Eu sint rupta de somn, azi noapte tare greu l-am auzit pe Luca plangand..... abia astept sa ajung la Bucuresti si sper sa ma pot odihni ca altfel voi ajunge la colaps.
Luca loveste din ce in ce mai rau, nu stiu ce sa fac... e atat de coleric si tipator... trebuie sa gasesc o solutie....
De astazi ma apuc sa fac bagajul.. nu vreau sa iau multe lucruri, trebuie sa intre totul in rucsac, jucarii nu cred ca iau ca oricum nu ne intereseaza... sper sa fie vremea buna si sa stam mult pe afara, prin Cotroceni si Gradina Botanica.....
6... se aude sefu'

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

reteta de tort

blat:
6 oua,1 cana de zahar,1 cana de faina,3 linguri de ulei,3 linguri de apa,1/2praf de copt,vanilie
se separa albusurile de galbenusuri.albusurile se bat cu zaharul spuma tare dupa care se adauga galbenusurile amestecate inainte cu uleiul,apa si vanilia.dupa ce se omogenizeaza se toarna faina in ploaie si se amesteca fara sa se formeze cocoloase.apoi se pune praful de copt stins cu putin otet.cand aluatul devine o smantana groasa se toarna in forma unsa cu ulei sau margarina si se da la cuptor pt 45/50 min.
crema:
1/2 kg branza proaspata de vaci
1 borcan compot de piersici
7-10 capsuni
taiati marunt piersicile din compot si capsunile,amestecati cu branza de vaci si gata crema
blatul il insiropati cu siropul din compot
ornati cum va taie capu'

am petrecut frumos de ziua Crinutei...,au venit familia lui d la noi in parc...,Alexia si mamica ei scumpa
burtica,floricica,d si alexia

Roxanica,
nu pune poze cu rochita inca...,lasa-ma sa-mi imaginez cat de bine iti vine...,dar pe 4 Mai sa te prezinti cu ea ,coafata si aranjata sa ma dai pe spate,mamica frumoasaverde este culoarea mea preferata
Asiza,
sa-ti fie de bine manichiura si cumparaturile...,ce usor este sa ne ridicam moralul,pupam pe Denis apasattt
Mormelvio,
foooarte frumos gestul sotului tau...,minunat buchettt
Flore,
arati super,Alesuca este dulce focccc
Dia,
pe langa inoitul de paste,ciorapei,rochita si incaltari...,ieri i-am luat un carut de papusi de care este mult mai incantata...,momentansi daca ne mai raman bani,i-as mai lua si o papusa,cama sta-i iepurasul nostru
Danita,
multa santateeee

Mamica stralucitoare
12+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Dandusa te roog spune-mi si mie, Crinutei ii place tricicleta din poza? Oana are identica si o plimba pe Daisy, o papusa, nu vrea sa stea in ea. Si nu e decat 4 mil, ca daca stiam ii luam din aia cu un mil. Cum ai facut sa ii placa, sa fac si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by luciaro

A_Deju, pot sa te intreb si io cam pe unde ai gasit in Cta incaltari de vara bune pt motanime?

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze Serban

la leonardo noroc c-am citit la minunate, ca altfel habar n-aveam ca astia au si incaltari de copii :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput