Fulguleti de nov-dec-06 (169)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianav
Dandusa te roog spune-mi si mie, Crinutei ii place tricicleta din poza? Oana are identica si o plimba pe Daisy, o papusa, nu vrea sa stea in ea. Si nu e decat 4 mil, ca daca stiam ii luam din aia cu un mil. Cum ai facut sa ii placa, sa fac si eu.
abia am primit-o...,in poza era prima data cand o incerca...si normal ca-i placea...
![](icon_smile_big.gif)
o s-o scot la plimbare cu ea zilele astea si-ti spun cum e...,pt ca in casa nu prezinta prea mare interes...
sa nu mai zic ca in parc tabara pe toate tricicletele copiilor sa se urce,sa le studieze...,copii astia...,copii ce sa mai vorbim...
![](icon_smile_wink.gif)
Mamica stralucitoare
12+
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kikineata spune:
Uitati o gargarita rosie-rosie
http://picasaweb.google.com/kikineata/1anSi5Luni
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
iulia-stefy spune:
dianav, Stefy e foarte incantata de tricicleta ei. Pur si simplu i-a placut de la inceput. De cand o are nici nu iese pe usa fara ea. Cand mergem cu masina, e greu de convins sa lasam "triciul" acasa. E foarte incantata, ca are beculete, melodii....
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
roxanica2006 spune:
Kikineata, bestiala gargarita !!! Da' ce de rochite si fustite, se vede ca are mama o fetitza frumusica foc!! Fustitza aia cu esarfa in talie mi-a placut tare, de fapt toate sunt foarte dragutze.Iar Sara e de vis..
dandusa, am vazut si pozele voastre de la picnicul de Florii, am observat ca printesele Crinuta si Alexia chiar se tin de manuta, se joaca impreuna ca doua dom'soare maaaaaaari. Cum l-au primit pe D mic in grup?? Am vazut si burtica, sa-ti creasca maaaaare .
Asiza, dandusa, daca ies bine pun si poze cu rochita verde, daca nu...tot pun
Chiar asa, Danduso, nu stiu ce freza elaborata ar merge la o rochie de seara. si nu vreau coc , ca nu-mi iese niciodata. deci ramane varianta: parul liber lasat pe spate, ha, ha.
Danita, offf, acum vad, ti-ai rupt piciorul??!! O, sper sa nu fie caz de operatie, imi pare tare rau. Cum te descurci??Cine te ajuta cu Paul??
Mi-e dor de Lavinia, stiti ceva de ea????
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Flore, din cate tin minte tu te pregatesti acum pt. o vacanta de vis in Italia, nu??
Noi petrecem sarbatorile la bunici, abia astept, de cand ma stiu am fost de sarbatori la tzara, niciodata n-am rams in oras, e altfel acolo...nu stiu, e mai solemn, simti ca e sarbatoare, slujba la biserica, oamenii mai evlaviosi, iarba mai verde, cozonacul miroase mai bine, si ce e cel mai important, suntem toti impreuna.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/porumbita80/porumbita80.jpg)
porumbita80 spune:
Buna la toata lumea!
Am aparut si noi de printre cutii.In sfarsit am scapat de balamucu cu mutatu , nu va zic cat de greu mea fost.Mario saracu a avut cateva zile foarte obositoare din motiv ca nu respectam programul lui.Inca nu nea venit mobila ca nu e gata inca ,e mare balamuc in apartament dar macar am scapat de mutat. Stresu cu banca inca e in toi, actele sunt ok dar colac peste pupaza nu stiu cum sa le bage in calculator, noi creditu i-l facem pe mama, ea fiind nerezidenta in Romania, ofera asta BCR o are de curand si inca ei singuri nustiu ce si cum se face. Important ca pe noi ne tin in suspans, ne-au alergat din februarie cu o mie de acte, traduse apostilate si alte minuni si acum cand a venit randul lor sa-si faca treaba ne tin asa ca poate o fi ca poate om pati. Nustiu ce sa ma fac cu mario cu bideul toata ziua curge apa, cum ma vede ca ma spal pe maini si el fuga la bideu aia cica e chiuveta lui acum.Alta problema am cu el cu balustrada de la balcon, stam la et.9, este inebunit ii place sa tipe cat i-l tine gura.nu va pot reda cat stres am cu el zilele astea.Are acces la tot si imi scoate de prin cutii baga in altele uneori am impresia ca inca un pic si ma duc naibii.De pasti mergem la bastina mea, macar un pic sa uitam de stres sa mai alerge si tata dupa nepotusu ca pe mine ma dat gata de tot.Din mai o sa vina o fata cate 2 ore pe zi sa stea cu Mario sa ma ajute cu el pe afara , ca vine bebelina si la sigur nu am sa fac fata.Scuze daca v-am plictisit cu problemele mele.
Bambo ce floricica frumoasa aveti.Super pozele.Apropoo de cumparaturi mai nou noi participam la impins carutul sau ii luam un cos pe care el i-l cara face si el cumparaturi.
Laura eu cand cautam cresa pentru Mario am ramas placut impresionata la aia care merge si Rares al Ramonei. Eu vazusem mai multe in iasi dar aia imi placuse cel mai mult ca sunt puti copii in grupa. Si e curat la ei, si pretul e ok parca in jur de 6mil nu mai tin minte excat.Program parca de la 9-18.Vorbeste cu Ramona ea stie exact.
Stela 30s cu printesa
Cleopatra+
Mario Gabriel(31.10.06)
dianav spune:
Iulia si Dandusa da, trebuie sa mai ies cu ea afara si poate o sa ii placa.
Dandusa esti foarte frumoasa in poze cu burtica. Sa fie intr-un ceas bun!
Kikineata Fetita ta e o mica domnisoara, si dragalasa foc, feminina. Avem si noi pantofi identici Geox. Esti multumita de ei, ca pe mine m-au dezamagit din cauza ca la umezeala de afara au tras umezeala inauntru prin gauricile din talpa presupun....altminteri frumosi.
Uite ce fac eu la serviciu, ma uit la poze.
madaluta spune:
Va salutam si noi k de obicei dupa o pauza de cateva zile...
Nu cred k mai e nimeni bolnavior pe-aici nu?..ne-a venit noua randul, k doar nu se putea sa treaca si o iarna si o primavara fara sa avem noi muci...da asta e din vina mea caci am intrerupt de 2 saptamani oscillo, care ne-a fost atat de util toata toamna si toata iarna... deocamdata suntem la faza de muci si putina tuse si sper sa nu se agraveze..tratam cu stodal si oscillo.
Am vazut poze minuntate cu fete cucuiete gargarita,Crinuta si Alexia ..Doamne ce mari si frumoase sunt..adevarate domnisoare...
Ma uit la darius al meu si il vad inca bebelus..poate si din cauza cheliei lui..nu stiu...
Dandusa: oho..s-a rotunjit burticuta...ce simti k ascunde acolo?
Danita: refacere rapida si poate scapi fara operatie...Imi pare tare rau...
Laura: cu bonele se poate si mai rau cred...
Oricum sunt convinsa k majoritatea daca nu chiar toate bonele, fac in asa fel incat sa le fie lor usor si comod..si apoi se gandesc si la copil.Nu stiu dc trebuie sa avem pretentie sa ne educe copiii, sau doar sa ni-i supravegheze.depinde si cum v-ati inteles, dar gandeste-te k in primul rand nu e legeta afectiv de copil, in al doilea rand sistemul de educatie de pe vremea lor e cu totul altul decat acum, n-au nici cea mai mica pregatire sau documentatie despre cresterea copilului...
Eu nici pe mama sau pe soacra-mea n-am reusit sa le conving k fac anumite lucruri gresite( in ceea ce-l priveste pe darius) si sa incerce sa nu le mai repete....Parca am vorbit peretilor...
Madalina36
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
kikineata spune:
Dianav, chiar nu mai tineam minte cine se plangea de Geox. Noi am avut 2 perechi: ghetute si cizmulite de iarna. Sunt impecabili. Prin urmare weekendul asta am zis sa luam si pantofiori la fel Geox. Ei m-am dus sa cumpar si n-am gasit decat mas 24 la ce modele vroiam noi sa-i luam. Intr-o sapt se dadusera si nu-s tocmai ieftini. M-am uitat si la altele si chiar tot Geox vreau. Cred ca perechea luata de voi a avut pb ceva defecte si io as merge sa-i schimb dar pp ca nu mai ai bon, a trecut o luna de la cumparare. Si cu cizmele din piele intoarsa am scos-o pe zapada, nu s-a intamplat nimic. Stii ce usor se incalta si nu sunt grele. Si io am avut vreo 2 Geox in schimb sotul meu a avut multe si nu s-a intamplat niciodata asa ceva.
kikineata spune:
Madaluta, dc simti un sprijin iaca si Garga are mucisori de vreo 2 zile. Cum bate vantu, cum dau 2 dinti hop apar mucii.