Fulguleti de nov-dec-06 (169)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salut

Antonia doarme eu am sters geamurile,pus rufe la spalat deja sunt obosita ,de vreo 3 zile doarme la ea in patut noaptea,abia dim pe la 7-8 vine la noi in pat,cred ca din cauza ca ii dau panadol si nu prea o mai dor dintisorii,sper sa scapam de muci cat mai repede

vai m-am facut de atatea complimente,multumim,dar nu sunt chiar asa frumoasa aparatul de fotografiat e de vina

Danutz-lasa piticul in pace si noi tot cu 1 somn pe zi am ramas la inceput era de 2-3 ore acum a ramas de 1-2 ore uneori 30 min si e fresh
Carla-vom incerca si noi sa facem cumparaturi ca voi, in carrefour este spatiu de joaca o las cu tati acolo si eu o sa-mi fac de cap
Asiza-nu ai poze de la intalnirea cu fetele imi este dor de ele
bravo tie ca ai reusit sa faci shopping si manichiura
Dastefa-contul pt albumul foto poti sa il faci singurica si dupa pui linkul de la poze aici si vedem pozele,poti sa iti faci cont pe photobucket, picasa, dropshots,webshots,pt lista trebuie data nasterii si numele fulguletului si data ta de nastere daca vrei
DeeaA-
Acs-multa sanatate Ioanei
Carla-
Flore-yami yami ce de bunatati ,burtica cum e?au trecut greturile? ce scumpa-i printesuca Alessia cu mot ,frumosi toti trei

fug sa

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

danutz, ce pitic ti-ai gasit si tu .. oana doarme un singur somn de max 2 ore de la 8 luni si e f vesela si vioaie toata ziua... asa ca dc ea e ok, nu cred ca are nevoie de mai mult somn

asiza, sa pui poze dupa ce te faci gagica ... si eu sper sa ajung la coafor sapt asta si al manichiura :)

dianav, ai dreptate, nici o bona n-o sa fie ca noi, nici macar mamele noastre :(

flore, mama ce distractie ati bagat, acum stiu de ce n-ai raspuns la telefon .. sa cresti mare (in burtica) floricico!

yagmur, vad ca ai vizitat-o pe lucia inaintea nostra, pai e frumos??? da, mare noroc ai avut cu olimpia... cineva acolo sus te iubeste

e asa de frumos afara, ca nu stiu cand mai intru pe forum, ca acum imi pica okii in gura, cred ca bag un somn langa oana
n-am cumparat cadouri de paste, ce inghesuiala o sa prind ... chiar ce le luati la copii de paste??
si tot s-a discutat nu demult de ciocolata, trebuie sa va spun ca a comis-o si oana: vineri a prins un baton de cioco kinder lasat de taica-su pe marginea mesei, a rupt o bucatica si a mancat-o cu atata incantare, efectiv gemea de placere, tot spunea uaiiii, uaiiii [:))]... deci cred ca nu va fi usor sa o feresc de ciocolata de acu inainte... nu ma vad bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dia, ce m-am distrat de reactia Oanei la ciocolata uai, uai, parca o vad! Eu inca nu i-am dat micutului meu, am vrut intr-o zi, dar n-a fost de acord Cristi.Parca vad ca o sa-i placa mult de tot. Lasa, draga mea, macar ne vom lauda si noi ca mananca ceva cu placere mofturosii nostri.
Bambo, super faine pozele, fete frumoase, flori, primavara, ce-ti poti dori mai mult..
Flore, v-am vazut si pe voi la gratare, am zarit si burtica, asa ca-s tare multumita. Aaaaa, da, David al meu poarta 20 si e barbat in toata firea, deci relax.
Ruxandra, am semnat petitia, esti o luptatoare si-o deschizatoare de drumuri si de..ochi.Imi place ca-ti pasa. Ce mai faceti voi, unde veti petrece Pastele??Tot la munte? Acum ne facem si noi planuri pt. concediu, Cristi tot duce munca de lamurire cu mine sa ne facem concediul in doua transe, o parte impreuna cu David si o particica singurei Cu David am vrea neaparat la mare, pt aerosoli etc.Dar nu stim daca la noi sau in Grecia, Turcia. Stii tu ca i-am mai tras eu o data clapa lui Cristi cu revelionul la Budapesta si tare ma tem ca iar il voi dezamagi, pana mai ieri eram de acord cu el, dar...aseara am vrut sa mergem repede pana la real si sa-l lasam pe David cu ai mei, n-a fost chip, statea agatat de mine, isi infasurase piciorusele in jurul meu si mainile in jurul gatului, na, spune tu cum sa-l las??Asa ca l-am anuntat pe Cristi ca va avea un invitat surpriza si tare tare drag si in a doua parte a concediului

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am revenit...
DIANA, LA MULTI ANI! Sa stii ca tot venim sa te pupam life.. luna viitoare, cu siguranta
TEODORA, si tie LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI FLORILOR MINUNATE... un pupic special de la Luchitza Crinutzei
Ce lipsa de chef am astazi..
Deci:
1. Lucia, vin la Constanta la o nunta pe 6 septembrie.... deci, asa.. ma cuplez si eu cu cineva.... bine ar fi
2. Luca a inceput si el sa dea... si da bine... voi incerca sa aplic sfaturile voastre... in rest, e argint viu
3. Si el doarme max 2 ore/zi.... dar se trezeste plin de viata....
4. Mai rar mananca intre mese.. poate un fruct..
5. Nu mai stiu ce vroiam sa zic
6. In Buc s-ar putea sa stam putin, ca mergem la Breaza... dar tot sper sa reusesc sa ma vad cu capitala..
7. Bun venit mamicii celei noi.. la cat sint de ametita nu am retinut nume
8. Mor de foame, ma duc sa-mi pap cina.... adica cele 2 mere
P.S. Cred ca este cel mai plicticos mesaj al meu.. se vede ca nu am dormit.. Luca s-a trezit plangand, nu a vrut in bratze, nu a stat la mine in pat.. a adormit in picioare, cu capul pe patul meu.. oare asta ce mai este????

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Asiza, sa-ti fie de bine terapia prin shopping ! Cunosc senzatia de prospetime In 3 mai suntem nasi si mi-am cautat innebunita o rochita draguta, care sa ma avantajeze, sa mai acopere una alta, intelegi tu...sau nu intelegei, ca tu esti slabaaaaaaaa , deci sa revenim: si mi-am gasit una super super si atat de bine m-am simtit, efectiv m-a inviorat, intinerit, mi-a facut tare bine sa ma vad frumoasa, eleganta. E super rochita. Initial probasem una neagra cu niste aplicatii albe si tipa de la atelier tot insista sa incerc o rochie verde, n-am purtat niciodata culoarea asta, e un verde crud, iarba, puternic puternic.Zicea ca mi-ar sta bine fiind blonda. Si sa stii ca a avut dreptate, foarteeeeeeee bine imi vine. Bineinteles ca David n-a vrut sa stea fara mine si era in cabina, acolo printre rochite si briz-briz-uri si cand m-a vazut asa imbracata a facut woooow!! Ca un barbat indragostit. Asa ca rochita a fost aleasa cu unanimitate de voturi.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

va mutumesc f mult,pt urarile adresate teodorei
m-am bucurat sa vad ca desi am lipsit v-ati adus aminte de noi...lipsa mea inital s-a datorat unei discutii care m-a intristat si am hotarat sa iau o pauza,apoi nici vremea nu a tinut cu forumul,stam in medie cam 6 ore pe afara.cand intru in casa nu stiu pe ce sa pun mana mai intai.apoi au mai fost bolnavisi au fost amandoi acasa...si tot asa.
o sa incerc sa mai intru din cand in cand,pt ca mi-e dor de fulguleti,pe multi ii stiu din burtica,asa ca nu ma lasa sufletul sa nu mai am chiar nici o veste.
puii sunt bine,ieri am avut petrecere.teodora a trait la maxim momentul,iar seba a fost in extaz.nu s-a dat in laturi de la mimic.
poate o sa apuc sa pun niste poze ca sa vedeti cat am crescut.
diana cu intarzie iti urez La multi ani! sa ai parte numai de bucuri si multa multa sanatate.
pupici pt toti fuguletii si mamicile care ieri si-au serbat onomastica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Buna!
LA MULTI ANI sarbatoritelor si muulte bucurii in viatza!
Scriu asta cu intarziere, da nu am putut intra, am avut de facut drumuri...
Bamboletta, superbe pozele, superba fata, m-ai facut sa imi fie un dor de Iasi...sper ca intr-o zi sa ne intoarcem in tara si sa ne stabilim din nou in Iasi, ca tare mi-e drag!
Danutz, si la noi somnul s-a redus de vreo 3 luni de la 2 la 1 repriza, si asta de 1-2 ore, nu mai mult!
Laura13, si eu am un Dani si o bona, asa ca inteleg perfect ce probleme ai acuma, daca nu o gaseam eu trebuia sa ma las de servici...Bine ca te-ai gandit sa o inregistrezi, bine ca ai aflat totul la timp, Dani o sa isi revina repede, problema e sa gasesti tu o solutie...offf, iti doresc bafta. Nu stiu daca intri la topicul cu fetele din Iasi, incearca sa intrebi si pe acolo, poate cineva iti da o recomandare.
Si noi am facut shopping in weekend, ca de obiceo mai mult pentru Dani. M-am jurat ca nu ii mai iau nik, nici nu mai am pe unde sa calc prin casa de atatea jucarii, da de fiecare data mai cumpar cate ceva.
Oricum, marea achizitie de duminica este o olita de la Chicco, de aia care canta si face tot felul de zgomote. Pentru moment il lasam sa se obisnuiasca cu ea, mai apoi sa vedem daca vrea sa o si utilizeze pentru Partea misto este ca se poate pune si pe veceul nostru, asa ca daca nu vrea sa faca in vazul lumii in sufragerie, poate incerca in baie!
Gata, ca am intrat de la serviciu, mai citesc si va mai scriu!
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele din Antalya. Intr-adevar eu nu apar prin poze, ca doar nu eu sunt importanta. :))

Asiza, eu nu sunt in pozele alea mai vechi. Cea de-a patra mamica e Anateo. Ingridutza e cea cu jacheta rosie.

Ref la bone, eu azi sunt tare suparata. Am vb cu bona ca zilele astea sa stea aprox 2 ore in plus ca am mult de lucru la job si vin tarziu, i-am dat si zile libere cat a stat mama la noi, iar azi la tel imi spune ca ea nu poate sta ca are de facut cumparaturi si pregatiri ptr Paste ( si e doar ea cu fiica ei, fara sot sau alti copii) si sa gasesc pe cineva sa vina sa stea cu Ingrid dupa amiaza. Nu va puteti inchipui ce nervi am , ca-mi vine sa nu mai astept pana la toamna si sa o dau pe Ingrid de acum la gradinita/cresa. Probabil ca asa voi face pana la urma. Nemultumirile mele sunt altele (in comparatie cu ale Laurei ) si oricum ma gandeam de vreo 2 luni la varianta gradinita/cresa. Fug sa-mi sun prietenele si cunostiintele, sa vad pe cine gasesc sa stea cu copila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

salutare de la mare :)
donia, receptionat mesajul, stiu ca asa e . cat despre plaja, nu, n-am fost chiar ca-n miezul verii, chit ca o data ajunsi nu mai stiam ce sa dam mai repede jos de pe noi :) si la cum se misca norii, tare cred ca de week-endu' viitor scoatem chilotii de baie de la naftalina :))

dia, eu am crescut stiind ca iepurasu' de paste aduce invariabil incaltari noi :) asa ca am aplicat si in ceea ce priveste copilul propriu, umpland traista iepureasca cu doua perechi de sandalute :) la capitolul jucarii.. deja tre' sa incep sa ma gandesc pe unde si cui dosim si dam din tonajul strans pana acum... si ne-am cam reprofilat pe chestii de jucat pe-afara, ca-n casa o sa stam din ce in ce mai putin (deci portbagajul meu e plin de mingii, popice cu bile, elicopter si rata cu maner, de-alea de impins pe jos, masinuta si trenulet cu forme de bagat in ele, galetusa, lopatica, grebluta si forme de nisip.....)

..hmm..ce mai era??.. aa.. la cumparaturi e tare de treaba, sta cuminte in cos, ori in el ca atare, ori pe locul ala unde-am zis ca-n veci nu-l mai asez , dar cum n-a mai avut tentative de-a musca de bara, mi-am calcat pe inima .. dar nici noi n-o lalaim prea mult, stam maxim o ora prin supermarketuri... ii mai dau si sa roada, dar nu pt ca ar face panarama, ci pt ca (inainte) era cam singurul mod sa-l mai fac sa si manance cate ceva :))) vrea jos si tipa de bucurie doar cand vede cate-o masina expusa.. trebe' neaparat sa faca inspectia tehnica la roti. in rest, mai trage de cate-o jucarie, semn ca trebe' neaparat sa plecam cu ea acasa , si..cam atat :)

gata pauza, ma duc sa ma bag inapoi in dulap (mut alea de iarna, scot alea de vara, arunc cu lacrimi in ochi mai bine de jumate, care n-o sa-mi mai vina never ever ever ever... :))) )

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Haideti hopa sus pe pagina!!!
Multam fain de raspunsurile despre piticul somn...
Ca sa ma dezminta azi a dormit 2 reprize, in total 3 ore...
O fi bona mai inspirata ca mine cu pusul la somn...sau o fi el mai doritor sa stea cu noi in week-end...

Mergi la inceput