Gravidute si mamici de Cluj- 74

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Victo... nu stiu de farmacie, s-or fi scumpit... nu am mai luat demult, ca nu am avut nevoia. Dar am o prietena care tot merge acolo si nu s-a plins. Edit: si cind am vrut sa merg nu ai venit la plimbare sa am cu cine lasa copilu

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by Victo

lily, la ce clinica priv zici ca e acum Fulga?

noul sediu unde o poti gasi pe Fulga este pe str Traian Mosoiu nr 60.Nu stiu de cand vor fi acolom eu pe 30 mai am programare si mi-a spus ca vor fi deja acolo.

daca va intereseaza, si mai ales pentru cele din grigorescu puteti vedea aici poze de la Casuta din povesti, locul de joaca al prietenei mele http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/ in curand va avea si curtea amenajata cu trambulina, leagane, groapa de nisip, cort, etc. se pot tine petreceri(tarifele sunt ca si in alte locuri) sau poti lasa copilul sub supraveghere daca ai treburi si nu ai cu cine il lasa. Va asteapta cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

vai tu fetelor cred k e ceva in atmosfera deoarece atatea cupluri cunosc acre divorteaza, oare ce se petrece???? eu am impresia k vine sfarsitu

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza! Si astazi sunt la fel de matinala ca si ieri, va poftesc la . Nu beau de obicei dar parca in dimineata asta mi-e pofta.

Am mai fost aseara la o tura de cumparaturi, ca deh, erau niste bani necheltuiti. Si am gasit rochita mult sperata, imi place la nebunie.O sa incerc astazi sa o pozez pe Alexia imbracata cu ea, ca aseara nu am reusit, era prea obosita si nu avea chef de poze. Acum mai avem nevoie de un bolero, pe deasupra..am crezut ca o rezolv cu hainele din dotare dar nu se potriveste nimic asa ca trebuie sa mai caut.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

neata!

da victo acuma lucrez de acasa, program de 4 ore, si timpul mi-e mai ocupat.

cristina, felicitari! sa-ti creasca fata sanatoasa, cuminte si fumoasa!

si eu sunt de acord cu marsul carucioarelor, dar nu pt ca se parcheaza pe trotuar ci pentru ca nu fac parcuri pentru plimbat cu carucioarele. blocuri peste blocuri, inghesuite ca daca intinzi mana de pe balcon atingi balconu celuilant bloc. si nici un strop de curte cu iarba verde. macar ceausescu lasa spatiu cat de cat. mi-am zis si eu of-ul

acuma trebe sa ne pregatim de pasti, sa fac ceva praji bune-bune. aveti idei, sugestii?

va pup!

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Neatza
fetelor nu stiti ce acte imi trebuiesc pentru alocatia de 200 ron ptr bb, si unde trebuie sa ma duc sa le depun,merci mult de tot
victoras creste pe zi ce trece cand o sa am timp mai mult o sa va pun poze cu el sa l vedeti
va pupam si mai vrb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Victo care e farmacia aia asha de ieftina?Ca eu am luat infarixul la 250 de lei,daca nu mai mult.Care e strada Pasteur?Ca si eu vreau sa il cumpar de acolo.Ai facut comanda sau il au pe stoc?Asta pentru can voi avea nevoie,la un an.

Anamica pantofi stiu la prietena asta mea. Pentru 4 luni are un fel de adidasi din piele,sunt cu 50 lei, la fel ca in miniblu.Daca vrei iti trimit poza pe mess.

Magtutzaai nevoie de urmatoarele acte:(daca te referi la alocatia de stat)
1. cerere tip (o primesti de la primarie)
2. Cerfificatul de nastere al copilului in original si copie.
3. buletinul de identitate al parintelui cu domiciliul sau flotant in Cluj, copie
4. declaratie tip daca parintii nu sunt casatoriti
5.Extras de cont bancar stampilat si semnat pentru virarea banilor in cont
7. copie dupa certificat de casatorie (daca parintii si-au pastrat numele anterior)

Toate astea intr-un dosar

Elenutza e adevarat ca foarte multa lume divorteaza.Parerea mea(poate o sa dati cu rosii) este ca e mai bine sa se ajunga la asta daca cuplul nu se intelege.In fond numai o viata o avem si e mai bine sa fim fericiti in ea.Normal este sa se incerce prima data o cale de a nu divorta, dar in ultima instanta, daca e mai bine asha, eu sunt decord.Am citi o poveste legata de asta.Nu mai stiu unde pe forum.O doamna mergea tot timpul la o prietena si se plangea de infidelitatile sotului, de indiferenta cu care o trateaza, dar nu divorta din cauza copilului,acesta refuza asta.A stat langa sotul ei ani buni, cu certuri insulte si toate cele numai de dragul baiatului.A venit cremea cand baiatul a plecat de acasa, mama a ramas tot alaturi de sot cu aceleasi probleme.NU mai era dragoste intre ei.La un moment aceasta a pus iar problema divortului.Copilul a fost deacord , dar a trecut de partea tatalui.Ce rost a avut ca aceasta femeie a suportat "mizeria" din viata ei?Ce rost a avut sa stea de dragul copilului daca acesta a trecut de partea tatalui.A avut o viata nefericita numai de dragul lui.El era singura fericire.
Asta e parerea mea,cand sunt probleme in cuplu mai bine tai raul de la radacina.Iti iubesti copilul,il divinizezi, dar asta pana la un moment dat.Si tu esti femeie,esti om inainte de toate.Meriti un strop de fericire.
Hai ca m-am lungit acum.

Noi suntem binisor.Azi vine tati acasa.AAZi e SF Gheorghe?Sau nu imi amintesc eu bine?Deci e sarbatoare, fara treaba in casa

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!

oare se potoleste vintul? tare as vrea sa ies azi afara, ca ieri nu a fost chip.

nici nu am stiut ca e sarbatoare azi...am schimbat pamintul si ghivecele la flori...da se pune ca am facut o fapta buna, ca bietele nu mai rezistau mult in vasele prea mici!

Adriana, sa pui poze cu rochita! si eu am fost la cumparaturi ieri, insa nu am luat nimic in afra de papa

Lore, sint de acord cu tine in privinta divorturilor.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Asa-i,daca nu se mai inteleg,e mai bine sa se desparta.Si eu cunosc multa lume care a divortat.Si tineri si batrani.Cel mai bine e sa divortezi,nu o sa o tot lungesti.Socrii mei au divortat luna trecuta,dupa 27 de ani de casatorie.Soacra a ramas cu el numai pentru copii.Ca sa aiba copiii un tata.Mare prostie.Acum oricum a ramas singura.Bine ca toata viata a suferit,ca el umbla din floare in floare...cand putea sa-si refaca viata...Nici acum nu e tarziu ca are 47 de ani...Dar totusi...sa stai cu un barbat atatia ani,sa stii ca vine de la alta femeie,sa ii faci de mancare,sa ii speli haine,sa te culci cu el,sa-ti faci datoria de sotie...mi se pare prostie...Si acuma plange dupa el,ca normal ca l-a iubit si inca il iubeste...dar totusi,sa n-ai umpic de mandrie...Doamne fereste!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by arleena

quote:
Originally posted by Victo

lily, la ce clinica priv zici ca e acum Fulga?

noul sediu unde o poti gasi pe Fulga este pe str Traian Mosoiu nr 60.Nu stiu de cand vor fi acolom eu pe 30 mai am programare si mi-a spus ca vor fi deja acolo.

daca va intereseaza, si mai ales pentru cele din grigorescu puteti vedea aici poze de la Casuta din povesti, locul de joaca al prietenei mele http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/ in curand va avea si curtea amenajata cu trambulina, leagane, groapa de nisip, cort, etc. se pot tine petreceri(tarifele sunt ca si in alte locuri) sau poti lasa copilul sub supraveghere daca ai treburi si nu ai cu cine il lasa. Va asteapta cu mare drag.

Buna fetelor.
Victo, pe Mosoiu (fosta Dostoievski) nr 60 e adresa clinicii, care cred ca se numeste Gynia.
S-a deschis saptamana trecuta (eu am fost vineri la clinica la control).

Sper sa rezolvati ceva cu marsul carucioarelor. Eu si-acuma ma impiedic de masinile parcate pe trotuare, iar atunci cand ma voi plimba cu caruciorul cred ca va fi si mai rau.Nici nu stiu pe unde-as putea sa ma strecor cu caruciorul (in Manastur e dezastru; imediat vor parca masinile pe scarile de la intrarea blocurilor)

Lilly 35+
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput