Gravidute si mamici de Cluj- 74
Raspunsuri - Pagina 15
elenuta23 spune:
quote:
Originally posted by velenamaria
buna dimineata
FELICITARI PTR MICUTA DARIA.
ELENUTA23..am vazut filmul cu baita. tare dragut. in ce sta Dragos? e ceva special ptr baita? de la ce varsta se poate folosi?
va doresc o zi minunata
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
ciao si ms ms , Dragos sta intr-un scaun de baita care are ventuze si se prinfde de cadam il poti folosi de cand sta in fundic , eu l-am luat pe la 7 luni cred nu mai stiu exact, dar oricum e super eficient, l-am cumparat cu 800 mii din carrefour polus. cand eram singura nu mai puteam sa ii afc baita iar in cada singura era c-am nasol iar asta e o sursa buna de ai face baitza singura, acuma nu mai sta nici in el k se ridica in cada si apoi se arunca in apa, se distreaza de numa.
tu fetelor unde ii magazinu mai exact langa central k as vrea si eu sa merg sa vad ceva hainite, sunt reduceri???? cum is preturile??? m-ar interesa hainite pt Dragos.
va pupikesc
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
Ioana13 spune:
Elenuta mai exact decit am scris nu stiu sa spun
, e fostul Jack&Jonn's, daca stii. Nu are nume. Ti-am spus, sint hainute numa pina la 1 an(marimea 80) si de la 4-5 ani in sus. PAtrick are 80 cm si 11 kg si ii e buna marimea 80. DAca Dragos se incadreaza merita sa mergi, daca nu... Sint blugi, pantaloni, bluzite faine, coresondentu pt copii a Only, Vero Moda... si sint si haine ff faine de gravide.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
ioana 13 mersi mult stiu unde ii , dupa detaliile care mi le-au dat acuma , am mai fost acolo dar erau super scumpe dar daca is reduceri merita, ce preturi au????asa infosrmativ
mersi mult
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
velenamaria spune:
Buna seara
ELENUTA..merci de info..am cautat si pe net si am vazut ceva modele. ma gandesc cam cat timp l-as putea folosi..daca merita banii. oricum baita a devenit cam 'periculoasa' ptr ca edi se agita si face apa peste tot. as vrea sa ne mutam in baie dar nu stiu cum as putea aborda problema. o sa mai vedem.
Legat de marsul carucioarelor...protestez si eu...ma enerveaza la culme masinile parcate pe trotuar si mai mult soferii care ma clanxoneaza ( si-mi trezesc copilu) si urla la mine "de ce nu mergi pe trotuar!" si cel mai tare ma enerveaza motociclistii care-si ambaleaza motoarele tocmai atunci cand trec pe langa caruciorul meu. si sa nu uit....oameni care-si plimba cainii prin parcurile copiilor....caini care latra cand doarme edi mai bine...si evident il trezesc...ei na acum mi-am zis si eu offful.
cam dupa cat timp de papat supica ar trebui inlocuita complet masa de lapte?
va doresc o noapte linistita.
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
Ioana13 spune:
Elenuta - Bluzite pt copii cam 20 ron si pantaloni vreo 30. Asta cu reducere inclusa. Tricouri de vara tot vreo 20. Rochite vreo 30.
Ioana mama de 
balaceanu_l spune:
Ioana tare faza cu apa,dar sa sti ca in irlanda ploua i fiecare zi,chiar si cand am nascut-o pe Alexandra,dar mi-e nu m-i s-au rupt membranele,si nici doctorita nu a putut sa mi le rupa.![]()
quote:
Originally posted by Ioana13
Adriana acolo sint marimi pina la 1 an, Alexia e marisoara, nu cred ca ii sint bune, si de pe la 5 ani in sus. Pt intervalul dintre astea nu au. Poate ai gasi rochite, ff frumoase, care sa ii fie bune... i-ar veni lungi, dar nu prea largi, ar fi ca o printesa.
Kitzy vezi ca ploile astea aduc ruperi de membrane. Cind mi s-a rupt mie apa, era plina sala de nasteri de mamici cu apa rupta... afara plouaaaa
Ioana mama de
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Alexandra Ioana Printesa noastra
Victo spune:
lily, la ce clinica priv zici ca e acum Fulga?
fetelor, eu mi-am facut abonament la gradina botanica.100 lei pana in noiembrie.poutem intra 2 pers plus caruciorul..:):)
UHUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!! BRAVO CRISTINEL!!!!!!!!!BINE AI VENIT PE LUME DARIA, SA FII SANATOASA SI CUMINTE!!
lore, eu am lipsit ca am fost prinsa cu curatenia..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
ELADEEA pe Calea Floresti mai este un magazin cu incaltaminte numai din piele ,i am cumparat lui Tiadris o pereche de ghetutze f frumoase din piele desigur la 70 lei
ELENAMARIA ai dreptate cu masinile ce parcheaza pe trotuar dar ii si inteleg nu pt ca si eu conduc ,e mare mare nebunie cu parcarile astea si de multe ori esti nevoit sa ti pui masina pe trotuar:(
ANAMICA m mult ca ai mai pus reteta ..stiu ca Ioana e autoarea :)
ELENA 23 i am cumparat si lui Tiadris suport pt baita cu 110lei de la Carrefour ,imi este f util
multa sanatate pe ANDREEA draga de ea
noapte buna
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Victo spune:
ioana, esti sigura ca farmacia asta de pe Pasteur a ramas ieftina? ca eu azi m-am cam crucit..ca am dat 230 lei pe infanrixul hexa(la 2 luni am dat 170)..30 de lei serul fiziologic...numa laptele e la fel..
noroc ca am avut si card la mine, ca eu speram ca imi ajung 200 lei..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
nrl spune:
fetelor, noi am fost azi la vaccin, sunt asa de mandra de puiutul meu, n-a plans absolut deloc, doar s-a strambat putin 
si acuma ceva mai trist, pana reusesc sa deschid un subiect la umanitare va intreb si pe voi: niste prieteni de-ai parintilor mei au un baietel de 4 ani cu leucemie, are nevoie de transplant de celule stem si costa cam 150000 euro, incearca pe toate caile sa faca rost de bani urgent, daca puteti ajuta sau stiti firme care ar putea da un pic de ajutor va rog sa ma contactati sa va pun in legatura cu ei
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj