Gravidute si mamici de Cluj- 74
Raspunsuri - Pagina 14
kitzy spune:
M-am intalnit azi la spital cu Andreea 27 daca o mai tineti minte...
Nu e bine deloc, avea febra, frisoane, ii mergea burta, avea intepaturi in burta, i-a dr ceva tratament si injectii si repaus la pat si a zis ca daca nu-i trece cu tratamentul, o interneza. I-a zis sa stea cuminte in pat ca poate naste oricand. Saracutza, mi-e asa de mila de ea....sper sa se faca bine si sa stea bb Eric inca la caldurica.
Si-a mea nu vrea sa vina de la caldurica, prapadita ![]()
39+ cu
Diana
mami_alexia spune:
Multa sanatate Andreei. Lasa Kitzy , ca mult a fost, putin mai e!Poate nasti luni, cand implineste Alexia un an.![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
kitzy spune:
Adriana eu tare as vrea sa nasc saptamana asta, dar nu stiu daca mi se arata. Daca nu si de ziua Alexiei e bine, macar le sarbatorim la unison ![]()
39+ cu
Diana
Ioana13 spune:
Adriana acolo sint marimi pina la 1 an, Alexia e marisoara, nu cred ca ii sint bune, si de pe la 5 ani in sus. Pt intervalul dintre astea nu au. Poate ai gasi rochite, ff frumoase, care sa ii fie bune... i-ar veni lungi, dar nu prea largi, ar fi ca o printesa.
Kitzy vezi ca ploile astea aduc ruperi de membrane. Cind mi s-a rupt mie apa, era plina sala de nasteri de mamici cu apa rupta... afara plouaaaa
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Ok, Ioana, multumesc de informatii, oricum nu i-am cumparat inca nimic de imbracat de gala asa ca trebuie sa caut.Vazusem eu o rochita superba la Polus, langa Media Galaxy dar in partea de sus era cu adevarat stramta, nu ar fi intrat niciodata pe ea. Si cu cat ma uitam la marimi mai mari, cu atat erau mai lungi.
M-a amuzat faza cu ruptul apei...Poate are dreptate Ioana! Sau poate, Kitzy, nasti in noaptea de Inviere..asta chiar a fi un moment frumos.
Hihi, eu acum am remarcat, Patrick e nascut de Ziua Copilului!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
kitzy spune:
Ioana ai fost tare cu ruperea apei ![]()
Daca nici pe frig nici pe caldura n-a vrut sa vina, poate vrea pe ploaie ![]()
Adriana chiar c-ar fi frumos sa se nasca in noaptea de Inviere....si in Saptamana Mare la fel, dar acuma eu vreau numa sa se nasca inainte sa-mi induca nasterea ![]()
39+ cu
Diana
Ioana13 spune:
Rideti voi... de ruperea apei, dar moasele ziceau ca trebe sa fie o legatura... ca era un fenomen, se plictisisera de cite ori au fost trezite(era noapte) pt o alta internare de gravida care nu avea dureri, numa apa rupta...ca asta insemna ca vor naste... cind o fi.
Adriana is faine tare rochitele si is cam 30 ron, daca mai au reduceri. (pretu e intreg pe ele si nu arata ca ar fi reduceri, dar daca intrebi iti vor spune)
Da, e de ziua copilului nascut P, toti copii sint sarbatoriti atunci, nu mai stie saracutu ce sa creada.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
eladea2005 spune:
mersi Ioana si Adriana de raspunsuri!!
o sa merg sa-i caut!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
ERIC
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
mami_alexia spune:
N-avem apa.

Tocmai cand ma pregateam sa fac ceva de
Cum sa iti ia apa in mijlocul zilei? Offff
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Victo spune:
diana..bine ai revenit..lucrezi? ca vad ca nu prea mai apari pe aici
oana..eu inca ii dau destul d eputin sa pape diversificat.adica la ora 10-10,30 mar razuit.plus morocov sau para.mai si storc o parte sa fie asa mai lichid, ca asa=i place lui domnu'.la 2 ii dau supica, cu legumele paserate.aa..si laptele nu l-am scos, il dau cam dupa jumate de ora, chiar 45 de min in cazul fructelor.in majoritate san.doar la 2 mese ii mai dau completare praf.luna asta cam atat.dupa 6 luni, ma mai gandesc.
la supa folosesc morcovi, patrunjel, pastarnac, telina doar la fiert, ceapa, cartof.ii dau sa bea apa plata, 2-3 lingurite dupa masa de pranz.
wind wild..cum adica te-a refuzat fulga? de ce?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)