Gravidute si mamici de Cluj- 74

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello,

Adriana sa-ti traiasca frumusica, vesela si vioaie ca intotdeauna! N-are de ce sa se supere dr de familie, parerea mea e ca amanarea e justificata!
Ioana am facut ieri painica, am pus-o in tava de cozonac si am presarat susan, a iesit SUPER! Aseara sotul meu aproape a devorat-o! Acum e in cuptor inca o portie! pt reteta!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
aproape ca mi am terminat treaba
ANAMICA te rog mult imi trimiti si mie reteta
Vai tu ADRIANA draga pai ai fetitza mare nu gluma ,e tare harnicutza
CO mult succes cu diversificarea ,sper sa se faca iarasi frumos si sa ne intalnim in parculetz

tu fetelor ce parere aveti de usturoiul(o bucatica mica) pus in piureul de legume ?
stiu ca e f f sanatos ,dar oare o ok pt bebe ?
Tiadris a papat ieri spanac si ia placut f ffff mult si era cu usturoi

voi le dati apa puisorilor in timp ce mananca ? sper ca ma intelegeti ce veau sa zic ....de ex. daca papa jumate din portia de piure ii dau si cateva linguritze de apa si apoi continui sa i dau piureul

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Aveti careva lada frigorifica pt masina ?
daca da va rog mult sa mi dati niste detalii

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex nu e problema de usturoi(din cate stiu eu).I-am dat si eu lui Dav , dar numai l-am fiert, nu l-am pus in piure.Parca da ceva alergii.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetele,

revin cu intrebarea mea de ieri...

cine stie unde gasesc papucei/botosei pt bebe de 4 luni? mamicile cu baietei daca ar putea sa-mi rapsunda...pleaseeeeeeeeeee!!!

as vrea ceva papucei usor de incaltat, fie cu scai sau cu sireturi, pentru ca cei care se trag in picioruse(gen sosete) sunt mai greu de incaltat si ii impinge afara.

Mersi!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
ERIC

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Bun Venit Pe Lume Daria!!! Felicitari Mami Cristina!!! Sa Fiti Sanatosi Si Sa Va Bucurati De Ea!!!

Kitzy nastere usoara.Bun venit Lily79,sa sti ca eu am fost internata la stanca asta vara(cand am fost acasa in concediu)si am avut doctor pe Spranjeanu(f bun medic)e cunostinta,daca vrei sa te duci la el activeaza-ti pm-ul si iti dau nr lui de mobil.Nu i-a nici bani,e f corect

Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

quote:
Originally posted by Ioana13

Am facut ieri piine cu o reteta de pe net, fff buna si usor de facut, i-am dat azi lui P cu unt si un pic de dulceata de casa. A papat bine, desi dimineata nu prea minca el. Va dau linku pt cele cu bb mai mari si chef sa gatit http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18439/Paine-in-30-de-minute/

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Alex reteta a trimis-o Ioana, eu pot doar sa confirm ca iese fff buna! Spor, daca te apuci sa o faci!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am ajuns acasa....nimic nou sub soare din pacate.
Fata mea e o lenesa de zile mari, n-are nici cel mai mic gand sa iasa afara, a zis ca e maricica, placenta ok, lichid destul inca, martea viitoare mai fac o monitorizare si daca tot nu se intampla nimic, joi ma interneaza ca nu mai e de asteptat.
E pelviana completa, i-am zis ca dupa ce ca-i si mare, mai vine si cu fundul inainte si-a zis ca sa stau linistita ca daca incepe rau, nu ma lasa sa ma chinui.
Vb cu asistenta de la monitorizare de dr mea si-a zis ca e foarte de treaba si se zbate pt toate pacientele sa rezolve si sa fie bine, a zis ca prima data e om si apoi medic, asa ca am incredere in ea. Sincer si mie asta mi-a placut ca-si da interesul.

39+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anamica asa-i ce buna e si ce usor se face! E tare buna prospata, ca dupa 2 zile se intareste... daca nu bagam conservanti

Eladea eu am vazut niste papucei mici frumosi la magazinul de vis-a-vis de terasa-cofetarie de la Central, intre un mag vechi de bijuterii si un magazin cu ciocolata. Intreaba vinzatoarele sa iti arate, daca mai au, ca nu se vad daca nu stii pe acolo, eu is experta in mag ala. Sint si hainute pt copilasi si is faine, bune si cred ca reduse la jumate... asa era acu 2 saptamini. Am scris de magazinul asta de cred ca v-am plictisit pe unele. Edit: si in central la incaltaminte am vazut.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Andreea, incearca la Miniblu, in Polus, poate gasesti acolo genul de papucei pe care ii cauti.

Da, Ioana, ai tot spus de magazinul ala si nu am ajuns si eu acolo. Cum nu am inca abonament de autobuz sunt condamnata sa stau cuminte si sa aman plimbarile pe distante lungi.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput