Gravidute si mamici de Cluj- 74
Raspunsuri - Pagina 17
mami_alexia spune:
Bate un vant afara de te ia pe sus..Si eu mai am de facut un drum pana la gara sa ridic un pachet, sper sa nu ne zboare vantul.
Anca, pun poze cu rochita numai sa prind momentul prielnic pt sedinta foto, acum Alexia a adormit.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
sanziana27 spune:
Salutare mamici si gravidutze de Cluj!
Eu sunt la a 2 a sarcina si voi naste tot in Cluj, dar locuiesc in MM. La prima nastere am ajuns sa nasc cu dr Ona Dan (si am fost foarte multumita de el, desi am ajuns in urgenta la el), iar acum am decis sa merg tot la el pt supravegherea sarcinii si nasterea va fi tot cu el.
A mai nascut cineva cu el, mai merge cineva la el. Cum vi se pare?
15+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
kitzy spune:
Sanziana bine-ai venit si sarcina usoara!
Eu nu te pot ajuta, n-am auzit de el...poate stiu fetele ceva.
40 cu
Diana
mami_alexia spune:
Bine ai venit, Sanziana si felicitari pentru burtica!
Dupa cum v-am promis, poze cu rochita albastra, aici.Sa ne spuneti daca va place.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
elenuta23 spune:
FRUMOASA ROCHITA, ITI STA BINE PRINTESA ALEXIA, ESTI O DULCICA.
IMEDIAT FACE UN ANISOR
LA MULTI ANI! CELOR CU NUME DE GHEORGHE
Stefana (fetita de puisorul) SA CRESTI MARE SI MULTE LUNI INAINTE, SANATATE MULTA
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
anamica spune:
Adriana felicitari pt albastrica, e frumusica foc! De unde ai luat rochita? e fff frumoasa
Sanziana27 nu am nascut cu prof Ona, dar stiam 2 fete care au fost la el si au fost multumite, atat de monitorizarea sarcinii cat si de nastere. Iti doresc o sarcina usoara!
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
puisorul spune:
Multumim Elenuta
. Intr-adevar asa trece vremea si deja am o domnisorica.
Lore, toate actele alea tre duse la primarie? Adica eu ar trebui sa le duc in Floresti la primarie.
MamiAlexia, e foarte draguta rochita iar Alexia e o dulcica. Sa o purtati cu placere la petrecere.
Sanziana, bine ai venit dar nu pot sa iti spun nimic despre doctor.
Stiti cumva ce acte trebuie pentru cele 6 milioane? Dar pentru cele doua premii, de nastere si de trusou?
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Gabriela77 spune:
Ciao, mamici si bebici!
Ce mai ziceti voi? AM itit din urma si ma bucur ca sunteti bine, ca merge bine diversificarea!
Le-am admirat pe frumoasele Bea si Alexia!
Diana, am vrut sa-mi fac cont pe Yutube sa pun filmuletul, dar imi cerea nu stiu ce cod si am renuntat! Dar o sa cer ajutorul! Asa si noi cu timpul, desi eu inca nu lucrez...
Ioana, azi am ajuns si eu intamplator la Jack & Jones si i-am luat Sarei lucruri dragute!
Noi suntm bine, am avut ceva diaree, nu stim de la ce, dar a trecut, din ce in ce mai povestitoare si dragalasa.
Daca vreti sa ne vedeti, aici suntem:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/
O seara frumoasa va doresc!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
puisorul spune:
Sa va intreb daca a mai patit cineva asa. Acum doua zile am baut o cafea cu cofeina, ii drept ca era cam mare cana si mamaruta mea nu a dormit aproape deloc toata ziua. Abia dormea cate 10-15 minute. Ieri si azi nu am mai avut probleme daca nu am mai baut cafea. Oare sa fie intr-adevar de la cofeina?
Ani de
Stefana (23.01.2008)
anca.b spune:
Salut!
Ne-am intors si noi de la plimbarica!
Sanzaiana, bine ai venit. Cind am nascut eu am fost cu o fata in salon care nascuse cu Ona. Tot asa, de urgenta, pt ca dr ei nu a putut ajunge. S-a purtat super bine cu ea, a vizitat-o de mai multe ori pe zi, a pus in priza asistentele sa-i dea vitamine, fier si glucoza pt ca pierduse mai mult singe...mi-a placut cum s-a comportat cu ea. asta e tot ce stiu de el!
Adriana, am vazut rochita! E superba! si ce bine ii sta blondinei tale cretze cu albastru!!! O sa faca senzatie la petrecera de ziua ei!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan