Gravidute si mamici de Cluj- 74

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

La multi ani sarbatoritilor cu nume de Gheorghe!!!
Salut si de la noi,
Sanzaiana27 bun venit,sarcina usoara.
Adriana Alexia arata superba in rochita
Noi am fost ieri in parc cu o vecina si atat de cald a fost de imi venea sa imi dau jos si tricoul de pe mine

Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hahaha..hai mai ioana..nu ai uitat..pai alta data..cat mai stau aci..ca se lauda sotu ca la 1 iunie plecam..hai la usa cu tot cu P..:):)

arleena,lily multam de info.cd mergeti, nu intrebati si noul nr de telefon pt programari, te rog? tot gynia era si vechiul cabinet.

diana, soacra mea e cu meniul de Pasti...dar nu vor lipsi cozonacii..salata de vinete..drobul de miel..mezeluri si branzeturi..si ce mai stiu eu ce minunatii..si bineinteles vreo 3 feluri de prajituri..deci de joi-vineri..iar sunt busy..:):)

Lore, am mai intrebat si la alte farmacii si s-a scumpit, intr-adevar este cel mai ieftin din cate am comparat eu pana acum.se cheama aldedra farmacia. o gasesti asa..stii strada cu spitalul de recuperare? viilor.intri pe ea, din strada ..aia pe care merg autobuzele inspre centrul cartierului, nu stiu cum se cheama.si cum mergi pe viilor, inspre centrul cartierului, prima strada perpendiculara pe ea, e Pasteur.si faci dreapta.e la scara unui bloc.
au avut pe stoc.

adriana..vai vai..ce eleganta vom fi noi, mai!!

si noi ne laudam ca ne merge bine cu papica..nu face mofturi, papa frumos.sunt multumita.trebuie sa mai citesc ce sa ii mai dau ca ar fi cazul sa mai si schimbam un picut. tot nu pricep de ce e constipat..

ioana, cum stati cu dintisorii???

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna seara
Asadar Victo e inca in top farmacia? Mi-am amintit ca am luat niste crema Vichi cu 50 si am vazut-o in Sensiblu cu 70 si ceva.
Adriana foarte bine ii sta in rochita... dar ea parca voia sa faca >..curatenie imbracata asa frumos....
GAbi tare draguta e SAra, cel mai tare imi place in pozele in care i se vede freza si cea in care il papa pe Victor.
Alex unde esti? FAci cozonaci?
Sanziana eu am 2 colege care au nacut cu Ona, au fost multumite de el.

Am revenit: P umbla in patut toata ziua de ieri incepind, iar acum seara nu s-ar maifi pus la culcare din cauza asta. In semnatura este un filmulet cu prima cursa in pat.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am pus poze noi daca doriti sa va uitati cu cel mai mare drag.

ioana, felicitari sunteti mari si scumpi, tare dragalas e cum merge el , bravo pt plimbarica prin patut

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta tu apari in poze? Ce tinara esti!!!! Si ai baiat asa mere si frumooos.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara! Ne bucuram ca va place rochita.

Ioana, nu am reusit sa vad filmuletul, nu stiu de ce nu merge.

Elena, vad ca feciorul tau are aceleasi indeletniciri ca si Alexia:marginea patului, mers in patru labe...

O seara placuta si o noapte linistita!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elenuta acum am vazut si eu poze cu voi..ooo..da ce dragalas baietas ai!!! sa va traiasca!!

fetelor..scuze daca eu nu prea reusesc sa va vad pozele..da nu-s cum e la voi..da eu nu am vreme.....ma mai uit asa din cand in cand...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Dragelor, noi ne pregatim de plecat la munte cu fetele si mama de 3 zile. Nu-mi vine sa cred cate am cumparat si dus deja la cabana, mai face maine tati un drum cu altele, mai am eu de pus hainele fetelor.... balamuc pe cinste. Am lucrat de am intepenit in ultimele 3 zile si pt birou, azi mi-a sunat atat de mult telefonul incat l-am inchis la 5, pur si simplu.

Va dorim din suflet PASTE FERICIT si luminos, cu multa dragoste, liniste si caldura.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Fetelor multumesc mult de primire. Inseamna ca sunt pe maini bune!
Eu am vrut sa nasc pe bebe 1 la Clinica Privata a dr Nanu si copilul a fost prematur si m-a trimis la Gine 1, asa ca acum am decis de la inceput sa merg la dr. Ona ca mi-a placut tare mult cum s-a purtat cu mine, chit ca m-am prezentat luni la usa lui si marti imi facea cezariana!
Am sa intru mai des pe la voi, caci sunt innebunita dupa Cluj, noroc ca distantele nu mai sunt asa de mari acum si mergem destul de des!
Puisor cofeina se transmite prin alaptat, se zice ca daca bei o cafea ar fi bine 2-3 ore sa nu alaptezi, pana se elimina!

15+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

cred ca la ora asta toata lumea sforaie :))
am avut o zi tare plina

ARLEENA multum mult pt pont
ADRIANA ce sa mai zic ,are mama un model de fata
IOANA draga de dimi nu a mers netu :(
SANZAIANA felicitari pt burticutza
PUISOR se poate sa fi fost agitat puiu de la cafelutza ..
GABITZA ai o mandrete de fata si mor dupa palariutzele ei ,chiar azi i am cumparat la matzuca ,mea 4 palariute :))
DELIA PASTE fericit alaturi de sotzior si ingerashii vostri
ELENA draga am vazut pozele cu ingerashu tau si am vazut o si pe buni ,Doamne ce n as da sa mai traiasca si bunica mea ,of si viatza asta cum e

va pup fetelor ,am plecat la somnic

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput