Gravidute si mamici de Cluj- 74
Raspunsuri - Pagina 19
elenuta23 spune:
alex draga mea asa ii , viata asta ii nedreapta uneori dar ce sa facem trebuie sa facem fata fiecarui obstacol. aceea este soacra mea dar eu is fericita k imi traiesc bunici , e cel mai minunat si mai frumos sentiment sa ii am langa mine mai ales k stau peste drum de mine. sunt mandra de ei , nici u ma gandesc cum ar fi viata fara ei.
noapte buna
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
balaceanu_l spune:
Foarte frumoase pozele cu Dragos,sa-ti traiasca Elenutza.
Unde stai in manastur,eu stateam in spate la minerva pe mehedinti in d8.Daca nu te superi ca te intreb dar la ce spital ai nascut,eu am fost internata de vreo 10 ori la Stanca din feb-iulie.
Sper ca nu am scris prea tz,la noi e 22:35
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Alexandra Ioana Printesa noastra
elenuta23 spune:
quote:neatza vad k sunt prima asa k va astept la o ceasca de ceai
Originally posted by balaceanu_l
Foarte frumoase pozele cu Dragos,sa-ti traiasca Elenutza.
Unde stai in manastur,eu stateam in spate la minerva pe mehedinti in d8.Daca nu te superi ca te intreb dar la ce spital ai nascut,eu am fost internata de vreo 10 ori la Stanca din feb-iulie.
Sper ca nu am scris prea tz,la noi e 22:35Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Alexandra Ioana Printesa noastra

si noi locuim in manastur in spate la parc adica ion mester, insa in copilarie stateam in fata la big pe izlazului, iar de nascut am nasgut la gine 1, poate ne cunoastem din vedere.
mersi tu fetelor de urari o sa pun acteva poze doar cu noi doi sa ne evdeti , k D are multe poze si ns la care va referiti.
ieri i-am cumparat o periuta de dinti, sa vedeti cum sta sa il spal pe dinti ii mortal si dupa ce ii fac eu face si el

alex cand mai vi in park la noi k ti-am adus balerini si poate ii dai de paste in picioruse, ce zici??
va pupam si va dorim o zi superba, dupa cum vad iese soarele si va fi o zi minunata, spor la treaba la care mai aveti de facut curatenie, k si eu mai am de nu imi vad capu dar cu D nu pot face nimik asa k lasam pt diseara dupa ce se culka.iar acum merg sa ii fac papika, ne jukam dormim iesim afara si tot asa pana seara.distractie placuta

poze cu Dragos
elenuta23 spune:
sunt foarte suparata tu fetelor Dragos o pikat din patut
, oare tre sa ii fac ceva radiografie???? asa m-am speriat
tot tremur is terminata

poze cu Dragos
redai spune:
Neata si de la noi.
Elenutza
ai zis de ceai si ai dat bere
poate sunt unele mai adormite si nu observa ca e bere si le vezi imediat pe aici
.
In legatura cu Dragos eu zic sa il supraveghezi sa vezi cum, este, plange,il doare ceva ,starea generala.David a cazut acum vreo 2 saptamani afara si a dat cu capul de bordura.Noroc ca avea caciulitza in cap si avea si gluga.L-am supraveghjeat in ziua respectiva si nu avea nimik.Dupa vreo 3 minute de plans a revenit la zambete si "povesti".
Eu declar ceva, nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu
.Am ajuns la kg inainte de nastere.Am slabit cat a fost Marius plecat (3zile) 1 kg jumate.Am 54.5kg dupa o masa copioasa la 11 jumate seara.Trebuie sa incep sa imi cumpar haine....ca imi sunt cam largute toate.Nu stiu ce sa fac sa nu mai slabesc.
Adriana am vazut aseara rochitza.
unde e petrecerea
?Ca venim la petit.Eu mananc tort sa ma ingras si fiumeu 

Delia sarbatori fericite.Frumos ca mergeti la cabana.Venim si noi![]()
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
kitzy spune:
Neata!
Eu ma confrunt de dimineata buna cu niste contractii, tin cateva secunde si sunt la intervale de vreo 8-10 min aprox, ultimele 2 au fost mai dureroase, ma duc sa fac un dus, sa-mi fac manichiura si sa-mi pun ultimele lucruri in bagaj....am luat un no-spa, poate e alarma falsa...sa vedem. Oricum, sa fiti pe faza.
Ultima a fost de 25 de sec la 5 min diferenta. Sunt curioasa cum evolueaza, asta a fost mai dureroasa, apa nu s-a rupt, dop ioc....
40 cu
Diana
redai spune:

Kitzy

Asta nu prea suna a alarma falsa.
Iti trimit numarul meu de tel pe PM sa ne anunti cand se intampla marele eveniment.Nastere usoara mamico.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
dpop spune:
hai kitzy! succes si nastere usoara!
(of, nu gasesc majoretele!)
gabi, cat e de frumoasa sara!!!!!

e mortala cu palarioara! si ce maaareee eeee!
alex, ce mai face tiadris? cred ca si ea a crescut de numa!
mami de irina
elenuta23 spune:
kitzy dupa cum zici se apropie momentu, iti doresc o nastere usoara si abaia asteptam sa o cunoastem pe micutza Diana.
lore draga a plans utin dar acum e vesel rade vorbeste , a papat bine dar se pare k azi e ziua cazaturilor la D.
nu mai pot face chiar nimik de el nici la toaleta nu pot merge, in tarc nu mai sta, in patut pika jos , pe jos nu pot sa il las k merge si rupe florile deci in concluzie nimik
acum ne punem la somnik k ii frant de dimineata
poze cu Dragos
soanso spune:
neata fetelor...
eu sunt libera azi,maine am zi scurta adica pana la 10 ,doar merg sa-mi beau cafeluta si sa le urez colegelor de Paste.
azi mi-am propus sa fac multe ,deocmadata imi beau cafeluta si m-am delectat cu frumoase poze:elenuta23 suntem vecine..hihihi,eu stau langa piata Ion Mester,superb baietelul tau.
Gabi,vaiiii ce a crescut Sara,e o scumpa, o dulce ,si e foarte chic cu palariutele.
Delia,distractie placuta la munte alaturi de familia ta, sa aveti : Paste feticit cu multa pace in suflete!
fetelor care plecati peacasuca din Cluj va urez de pe acum Paste fericit!noi mergem la Zalau sambata si mi-e ciuda de mor ca nu ne da liber numai luni,porma am iar joi,vineri -liber.
Kitzy,pregatim majoretele?????????

Oare Cristina o fi ajuns acasa cu Daria???
SOSO (20 dec 2005)