Gravidute si mamici de Cluj- 74

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Kitzy, curaj , mamico! Pregatim majoretele!

Lore, plecam acasa maine asa ca petrecerea va fi acolo..Dar daca nu va deranjeaza vreo 300 km, puteti veni, va asteptam!Sau ne intalnim dupa Paste, cred ca e mai bine asa.

Delia, distractie si odihna placuta!

Gabi, am vazut-o pe Sara, e o fetitta foarte eleganta si a crescut cat vezi cu ochii!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

Kitzy

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza mamicutelor,

CUm mai sunteti?

Kitzy Tinem pumniii sa vina pe lume frumoasa Diana!!!Iuuupiii!!

Eu acuma sunt mult mai bine ,nu ma mai doare burtica si asta e cel mai bine!!

Am vazut pozele cu Alexia si e o fetita frumoasa foc si arata superb cu rachoita!!!

Sper ca toate sunteti bine si bebeii la fel!
Ma duc sa pap ca mi o foame de lupisor!!!
Pupicei!!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Acum sa raportez...ieri Alexia nu a dormit decat o singura data, o ora. (nu din cazua ei ci din cauza mea pt ca am purtat-o pe drumuri). Aseara, cand am ajuns acasa, pe la 20, a adormit, instantaneu. Am zis sa lasam copilul sa doarma, ca e obosit, deci nu am mai trezit-o peste vreo ora, asa cum fac de obicei daca adoarme seara pe la 20. Si a dormit Alexia pana la 12 cand s-a trezit si avea chef de povesti. Noi eram rupti de oboseala. Am luat-o in pat cu noi, i-am deschis tv si am lasat-o in pace, m-am gandit ca adoarme. Eu am atipit, trecusera vreo 40 min si ea viziona stirile.A mancat ce a mancat, acum nu mai avea de unde ca am si eu o
limita la lapte(mai ales de cand cu infectiile astea). Si uite asa, copilul meu a adormit pe la 2, dupa o portie de jucat...Iar acum doarme...

Elena, asa cum a spus si Lore, monitorizeaza-l in ideea in care sa nu vezi ceva in neregula. Si Alexia a cazut din pat, nu vreau sa-mi mai aduc aminte..de atunci sta doar pe jos..Ai putea sa incepi sa-l lasi pe jos si sa redecorezi casa. Ia florile si toate lucrurile pe care si le-ar putea da in cap sau strica. Noi asa am facut ca nu am avut incotro. Vorba ta, nici la baie nu mai puteam merge.

Andreea, ma bucur ca te simti mai bine. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Neatza
ELENA te rg mult da mi un bib sa te sun 0749210852
VICTO ce ai facut cu hainutzele ?

fetelor va rog mult imi spuneti daca le dati apa puiutzilor in timp ce mananca ?

CINE VINE IN PARCUL MARE DUPA 13 30 ?
NICO
ALEX

KITZZYCURAJ mamico
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Multumim mult, fetelor! Chiar a crescut mult Sara si face o gramada de lucruri...

Alex, si eu ii mai dau Sarei apa in timpul mesei, incerc insa sa nu fie regula, doar atunci cand vad ca nu mai papa si se uita insistent la canita de apa.

DElia, Anca, daca nu mai intrti va urez Sarbatori frumoase!

Andreea, ma bucur ca esti bine acum!

Kitzy, tinem pumnii!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Alex, eu nu ii dau apa..nu i-am dat de la inceput, dar fara vre-un motiv anume. Si nu prea bea apa in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata
Kitzy o nastere cit mai usoara si rapida!
Elenuta m-am uitat pe pozele voastre din nou si nu mai am vazut-o pe tipa de care credeam ca esti tu... probabil nu erai tu. Un moment am fost bulversata, am crezut ca am confundat pozele, dar apoi ai scris ca ai stres si mi-am revenit.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Multum pt raspunsuri fetelor
GABI draga si lui Tiadris ii place tare mult sa bea apa din canutza dar toata se uda ,am tot cautat canitza cu "cioc" dar n am gasit
ANDREE27 ma bucur ca esti bine

atata treaba ammmmmm
o zi superba fetelor

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello fetelor,

Kitzi curaj mamico, in curand iti vei vedea puiuta!

Delia distractie placuta la munte, cred ca fetele vor fi incantate de natura!
Am vazut-o pe dulcica Sara, ce cocheta e ea !!! Iar Dragos e un adevarat cavaler!
Andreea ma bucur ca esti bine, sa ai grija de tine sa te menajezi! Pofta buna, ce papi bun?

Fetelor spor la treaba si eu am o gramada, dar facem cumva sa le rezolvam pe toate!

O zi minunata va doresc!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput