Gravidute si mamici de Cluj- 74

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

raluca, curaj mami!!!! nastere usoara!!!!!!!

alex..nicio branza nu am facut cu hainele..nu ies..acu o sa ma stranga de gat sotu ca i-am stricat niste pant faini..uff..tre sa ma dc prin mall sa vad dc ii gasesc altii cat de cat la fel..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor vin cu vesti!!!Am primit mesaj de la Kitzy si a fost la monitorizare si are dilatatie 2 cm!!!!

Haide Kitzy suntem alaturi de tine!!!iuupiii!!!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Am scris gresit!Are dilatatie 2 cm si asteapta la monitorizare!!!!!Vin cu vesti!!Pana atunci sa ii tinem pumnii!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

M-am emotionat...de vestea despre Kitzy... ce dureri aveam si eu si emotiiiii daca are bb destul lichid... si toata s-au terminat cu bine si aveam o energie dupa ce am vazut bb si au zis ca e bine, as fi putut alerga ture intregi de stadion... daca nu as fi fost tintuita la pat

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana13

M-am emotionat...de vestea despre Kitzy... ce dureri aveam si eu si emotiiiii daca are bb destul lichid... si toata s-au terminat cu bine si aveam o energie dupa ce am vazut bb si au zis ca e bine, as fi putut alerga ture intregi de stadion... daca nu as fi fost tintuita la pat

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Vai ca si eu sunt asa de emotionata ,si atata ma ainvart pe aici parca eu sunt un limbric,parca eu nasc!!iuuiuuu ce emotii am!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput