Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
danonique spune:
Buna dimineata!Eu beau o cafea si il admir pe Conrad.Mitsu ai un baietel foarte frumos.Cu o mama care arata asa cum arati tu nici nu ma mir.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
danonique spune:
Eu sunt suparata ca lapticul meu se termina.Daca acum vreo saptamana ii dadeam un singur biberon seara de doua zile nu mai am aproape nimic.Am avut o problema care m-a afectat foarte tare si rezultatul se vede.Eu oricum il pun pe Albert cat mai mult la san poate mai reusim sa prelungm perioada asta unica.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
AngeliquedeS spune:
Mi-a fost dor de voi. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, sper ca sunteti bine. am avut niste zile f aglomerate si ieri cand am vrut sa intru nu a mers netul. pe 16 a fost ziua iubitului meu, am iesit in oras, si mi-a luat cadou laptopul pe care mi l-am tot dorit fiindca se impunea, Pupi imi solicita prezenta non stop, nu ca vrea ceva, dar doar sa ma vada langa el si atunci el isi vede de treaba, de ex, sta in patut si se uita la carusel sau se joaca cu manutele dar eu tb sa stau pe patul de langa patut ca sa ma vada, dc nu urla Pe pat ma lasa sa fac ce vreau doar sa fiu acolo... de stat la calc nu se mai putea pune vorba ca nu avem calc in dormitor... si nu mai puteam traduce nimic. Acum to0ata lumea e fericita, Pupi isi vede de treaba lui ca ma vede aproape, eu stau cu laptopul in brate si traduc de zor. treaba o sa fie perfecta cand o sa imi pun wireless ca pana atunci mai fac naveta. Acum teroristul mic si drag doarme si de aceea stau pe net. Citesc dinurma si revin
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
Ellenuta spune:
neata zuzici ..
si eu vin la o cafea .. acum o savurez.
mitsu super simpatic conrad. e un frumosss!!
angi frumos cadou!!! sper sa se conformeze iubi meu sa-m iia si mie .. ca de vreo 2 luni tot bat aproporuri de un lenovo ..sau sony vaio
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
dana imi pare rau ca lapticu nu mai e cum iti doresti. iti tin pumnii si ma rog sa revina.
hai lapticule nu o lasa pe danonique!!
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
eu chiar sunt singura pe aici????
am fost la coafor .. mi-am facut unghiile si m-am coafat putin .. l-am intins cu placa si nu-s multumita .. nici nu arata coafat .. ce nervi am .. o sa se lase de tot .. asta e ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
mitsule stii sa spui de deochi?? eu ii mai spun tatal nostru lui bitzi. socrella si bunica mea stiu sa zica de deochi ..
nu mai stiu cine vroia virgo sau ceska, parca, sa i se trimita pe mail un decantec din asta de deochi .. cica asta se fura, nu se invata .. adik cand il spune cineva cu voce tare, tu il memorezi .. ca altfel nu aree efect ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ereena spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
mitsule stii sa spui de deochi?? eu ii mai spun tatal nostru lui bitzi. socrella si bunica mea stiu sa zica de deochi ..
nu mai stiu cine vroia virgo sau ceska, parca, sa i se trimita pe mail un decantec din asta de deochi .. cica asta se fura, nu se invata .. adik cand il spune cineva cu voce tare, tu il memorezi .. ca altfel nu aree efect ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
da, intradevar descantecul se fura nu se invata. eu l-am furat de la o baba . dar le puteti spune Tatal nostru de trei ori
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
AngeliquedeS spune:
Eu asa fac, spun de 3 ori Tatal nostru
Danonique, imi pare rau de laptic...
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
miri_mik spune:
helau!
de la 6 dimi, cu doua cafele - asa ca la drogati - in vene.
sa scriu si io, ca musai sa ma dau importanta.
intai si-njtai, multumim fetelor pentru felicitari. dupa ce-am trecut teoria imi zic ca ori sunt prea desteapta, ori se ia prea usor... ori nu-s deloc realista. cum o fi... plina de avant pionieresc am trimis aseara un mail la aviapartner, de solicitare... vedem, ar fi superb sa lucrez la aeroport: juma de norma, distanta de 15 min, program cum vrea mujchiu meu, salar acceptabil. le-am zis ca am permis provizoriu, eh, nu tre sa stie ei mai multe:)))
apoi:
veronicka, nue sti deloc realista! toarna intr-un pahar normal 100 de ml de lapte si fa raportul intre stomacul copilului si al tau! 100 de ml la 8 saptamani e perfect! nu-l mai indopa... ca te legi la cap fara sa te doara cu un preaminunat reflux... cantarul...daca nu poti sta departe de el, arunca-l. vorba aia, eu care stiu cat e d epacatos mai cad uneori in tentatie: dureri de cap gratuite.
stoisor, ce zici tu acolos eamana cu crizele "de personalitate" provocate de forta jetului de lapte. datul din cap se traduce cu nervi de flux... curge prea tare. trasul de tsitsi si urletele la san... flux diminuat. rezista ispitei. incearca sa va linistiti si s-o luati de la capat cu sanul. daca ii dai constant bibe dupa... aia e, cu bibe ramaneti.
stancutza, io tot zic ca esti mamica eroina! si te admir, sincer!
apropos de mamici deosebite: G I N AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
laura_dimitris, ce frumoasa intalnire ati avut! bebeii ca bebeii, ca sunt grozavi, dar luca si dimitris sunt de reclame la C&A!
haaaaaaa, bebe fotomodel ziceam: Conrad! manca-i-as funduletsu, cu pampers cu tot in gogoshareii aia de mare smeker! nici nus titi ce fericite sunteti ca puteti lua haine de vreme calda! noi tot cu cadiula, pleduts d-ala grosut dupa noi:(
lorena, ptiu pe baietii cei frumosi! cums einteleg? ati trecut si voi prin gelozii?
cynthia, uelcom back! sa-ti traiasca octi cel dodo!
docdecap, de-o inghetsata zici? :))) inainte vroiam "bani" de mers in lume, acu vreau servici sa dau banii pe haine de macho pt baieti! nebuna, nu? cu laptele nu mi-as face probleme, nu in cazul tau?. cata vreme "ingineru'" sesatura la masa, haleluiah si bogdaproste!
anjelik, io tot intreb mama, ce traduci? zi-mi pe privat daca pe general nus e poa'! orishicum, felicitari pentru laptop!
oare eu ce primesc de ziua mea? poate un raspuns pozitiv si teste trecute la aeroport! anul trecut pe vremea asta imi depusesem cv-ul la baza pe net, a doua zi m-au chemat sa lucrez:)) si faceam scoala. acu patesc la fel: sunt cu kuru' in doua luntri: am un curs de flamanda car eincepe peste o saptamana... si am depus iar cv:))) nici nus tiu ce mi-ar palce mai tare:))
si ultimul paragraf:
am facut ROTARIX si INFANRIX. pt cele interesate: va sugerez sa faceti rotarixul nu numai pt cei mici car emerg in colectivitate. tineti minte cum a reactionat bruno? ei bine, luni am avut si eu virusul, maica-mea luni si cica ar fi fost borba d emai multi virushi deodata. dar sacha n-a avut parte. acu, dupa a doua doza de infanrix nici n-a plans, nici febra n-a facut. uraaaaaa!
noh, pusici, ca scriu mesajul asta de vreo ora!
PS. miky, nu mi-amai cerut organismul zahar in continuu de cand merge bruno la gradi, s-au dus doua kile (hai, unu shaptesute) ceea ce nu schimba multe fizic dar psihic... e alta mancare d epeste!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png