Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici am primit si eu pontul de la alta zuza dar nu l-am pus in practica. promit ca o voi face. foarte frumoase pozele din parc!! gascha!! abia astept sa vin si io!

anca frumos foc stefanutu si pus pe sotii!

lorena ai niste baieti de nota 10!!!

honey asteptam filmulete cu bebe!!

anca jucariile alea nu se sterilizeaza. se spala cu apa fierbinte - cat supoorti tu- si detergent.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ereena , scumpa, am vazut mesajul si iti multumesc pentru incurajari. Ca de altfel tuturor zuzicilor care fie m-au incurajat ,fie mi-au trimis un shlap doi... sa-mi revin.
Nu am nominalizat,dar... am sperat sa se subintelege de aici..

quote:
Stancutza, fetelor... si eu am ceaiuri pentru laptic... si beau cam 4 cani pe zi , plus doze de bere fara alcool ( de mi s-a luat.... eu fiind cu vinoasele).

faptul ca am citit toate mesajele..

Miri felicitari pentru examen. Nici nu mi-am facut probleme ca nu-l vei trece.

Ancab multumesc de raspuns, referitor la tuse si stranut. Sa speram ca nu e nimic ingrijorator, desi....acum mi se pare ca e fornait rau de tot si asa, ragusit...ca si cand ar avea mucisori in gatulet.
Abia astept ziua de marti.

Oita bun venit printre zuzici si... multumesc si tie de cuvintele frumaose si raspunsuri.Am vazut ca ai intrebat cum poti pune poze aici. Noi am pus pe... webshots.com si apoi am trecut linkul la semnatura.
Poate zuzele experimentate sa iti explice exact cum sa faci, pas cu pas.

Simona ma bucur tare, ca Sara-saratica e bine si ca nu a fost nevoie de internare. Sper din suflet ca si rezultatul la proba de urina sa fie bun si sa nu maia veti problemute.

Va pupic....Mai citesc din urma, caci sunt pe la pagina 15 din capitolul trecut.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

am uitat sa va spun .. bitzi a avut o criza de plans aseara de 2 ore .. de la 9.30 pana la 11.30 .. nu am reusit s-o calmez cu nimik .. poate o fi fost o repriza de colicii??

zuzici .. a mea e tare plangacioasa .. una doua plange sau mai bine spus maraie desi ma joc cu ea, o alint, o pup, o plimb etc etc .. sa ma ingrijorez?? mai are cineva bebe plangacios???

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

noapte bunaaa zuzici

sunt franta de oboseala!!!!

va pupik !

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ellenuta, eu... In seara asta am trecut printr-o criza... Am zis ca nu e adevarat... A urlat cum nu cred ca as putea sa urlu nici eu... Cred ca era deokiat ca asa a facut si ieri dupa ce a plecat sora-mea (care a venit si azi) de la mine... Ea are ochii verzi si nu l-a vazut de mult si s-a tot mirat de el si de cutele de la picioruse...

Speaking of which, sa vedeti ce www.flickr.com/photos/21448537@N03/2423963620/in/set-72157603473968501/" target="_blank">"gogosari" ne-am luat... Hihihi! Cred ca's de fetitse. Va pup!

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Doamne, Mitsule...e dulce foc, Conrad!!!!
Vai cat de frumos e!!!!Pupa-l-as eu pe el de scump!!!

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

MITSULE, e super haios Conrad!!! E simpatic foc!!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Mitsule e dulce rau in pantalonasii astia. Imi place mult poza in care zambeste.Si ce daca a urlat?Daca ti-a zambit dupa uiti totul intr-o clipa

Eliza
Emma(19.02.2008)
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ma Mitsule, Conrad e de poveste! Manca-lar mama pe el, are niste ochi de te pierzi in ei! vai de tine, mami, mai incolo hihihi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

mitsu, e cel mai dulce bebe in gogosari de fetita:-)))) .ai o minunatie de copilas . pupici

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput