Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by ramonab

Stancutza, stai linistita ca nu e al tau cel mai pishpirel clopotel, al meu e: la trei luni abia are 5300 gr(nascut cu 3200gr,).Si partea proasta e ca nu vrea completare deloc deloc.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi

Ramona, daca voi aveti 5300 e bine fata de noi, care suntem sub 5. Cu aceeasi greutate la nastere ca si voi. Eu nu stiu ce au copiii astia.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by anca.b

Stancutza, Laura, multumim frumos

Fetelor sa vedeti ce am patit. am pus biberoanele la sterilizat si m-am gindit eu, ca ar fi cazul sa pun si jucaria de gura pe care a primit-o stefan in sterilizator. ca isi tine toata ziua miinile in guritza si ma gindeam sa i-o dau sa se joace. nu va zic ce am scos de acolo...s-a topit toata si a iesit siliconul din ea. acu trebuie sa cumpar alta, dar cum o sterilizez? ca nu i-o pot da sa o bage in gura asa...sper ca biberoanele sint ok, nu am vazut sa fi ajuns ceva pe vreo tetina....

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Anca, asa patesc si eu cu unele lingurite sau cu seringile de panadol...
alea de la nurofen merg insa sterilizate. am experimentat eu!
Eu jucarioarele le sterg su spirt de obicei...
mai este solutia aia de la chicco dar nu am folosit-o niciodata la jucarii ci doar la cadita in care ii fac baie..
daca nu au baterii poti sa le scufunzi un picutz in apa fierbinte.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

laura, acum daca ai inceput trebuie sa si termini:-) unde il gasescc , ai un nr de tel , trebuie sa mergi cu recomandare? spune tot:-)))) urgent trebuie sa ajung saptamana viitoare

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ereena

laura, acum daca ai inceput trebuie sa si termini:-) unde il gasescc , ai un nr de tel , trebuie sa mergi cu recomandare? spune tot:-)))) urgent trebuie sa ajung saptamana viitoare

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

pai,... nu stiam daca il vrei....
eu mergeam la centrul medical unirea care are sedii si pe la romana si la unirii si la arcul de triumf...
dar nu poti merge saptamana viitoare acolo pentru ca programarile la el se fac abia dupa o luna cel putin ca este foarte solicitat de doamne...
mai poti merge martea si joia in ambulatoriu la municipal.
trebuie sa ajungi tu sau sotul pe la 7 dimineata si sa faci o fisa de prezentare la receptie si apoi mergi la cabinetul A2 sa o duci.
la medic intri cam dupa ora 10... dar o intrebi pe asistenta lui cel mai bine la ce ora sa mergi.

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

la municipal e ok daca merg ? tu ai fost acolo vreodata?

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by Ereena

NU . dar mamica lui de cate ori plange ii da papica , are niste colici mititelul de se invineteste de plans. mananca aproape non stop

Poftiiiiiiiiiiiiiiiiim ???? Aia se cheama o mare idioata , te rog sa-i spui din partea mea ! Pai tocmai de aia are copilul colici , ca mananca haotic ! Vai , bietul de el ! Fereasca Dumnezeu de-asa o mama .

Cazimirus e mult mai bine , a avut o zi buna . Ne-am conversat , ne-am jucat , ne-am jucat si singurel vreo juma' de ora , am facut baita si ... somn . Am scapat putin cam fierbinte apa si a plans , l-am scos repede . N-am gasit termometrul , nu stiu ce-am facut cu el . A fost tare agitat pana l-am imbracat . Nu mai da semne de reflux , a mancat astazi mult mai rar si se pare ca i-a priit . Si picaturile alea sunt al naibii de bune ! I-am dat inainte sa manance si n-a dat afara nimic , nici in gurita nu i-a mai venit , nici dupa jumatate de ora .

Cred ca a iesit deja din palier . Am scapat .

Mergi la inceput

da. e ok. acolo mergeam in ultima luna pentru ca mergeam practic in fiecare saptamana si nu mai aveam cum sa fac programare la cmu.
dar avanmd in vedere ca este doar vreo 20 de ron consultatia ii duceam lui ceva si asistentei o cafea sau ii bagam dimineata cand ii duceam fisa 10 ron in buzunar.
este cam aglomerat si asteptam dar si la cmu mni se intampla sa aiba vreo nastere si sa astept...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

fetelor care dati gripe water la bebei... cam ce cantitate sa-i dau?
precizez ca eleni are 2 luni si jumatate si 5.500 gr. ..
alinuta mi-a spus de 2,5 ml - atat ii dadea ea anitei dar cred ca era mai mica .
pe prospect scrie o lingurita de 5 ml pentru copii de 1-6 luni..
deci la 2,5 luni si 5 kilejuma'... cat sa-i dau ????

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit zuzici.

Abia acum am reusit si eu sa ma asez la calculator,caci Andrew azi a fost tare haios. Ne-am trezit la ora 11, schimbat,spalat pe ochisori ,papat...apoi stat in patut, si jucat,gangurit,zambit...dat din picioare,pana in sfarsit a facut kkuta.Atunci a inceput sa planga,caci nu ii place sa stea murdarel ... L-am schimbat, i-am dat iarasi sa suga si acum e in patut doarme.

Aseara la 11 asa haios a fost.... era satul omuletul, schimbat,gata pentru nani, dar... el nu era somnoros...ba din contra, avea o energie in el, de numa'.
Daca nu a dat din picioruse de ma innebunise... ziceai ca merge pe bicicleta.
Am luat si camera si l-am filmat.... caci stateam ma uitam la el si radeam de ce poate face. Plus ca afara era o furtuna de ziceai ca ne ia casa pe sus (cu fulgere si tunete,de pana si pisicile se bagasera sub pat).

Abia astept sa prelucreze tati filmuletele sa vi le pot arata,apoi.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'na-seara!

am fost si noi la medic la control de 3 luni (care nu e obligatoriu), m-am cam dus bou si m-am intors vaca. Cred ca o sa merg si la la un alt dr. de contra-vizita. Era dr. lui bebe obosita, se vedea, saraca, stiu ca e muncita tare.
Serban a luat in ultima luna 400 gr., si asta in 2 sapt, laptele simt eu ca e pe duca (si cu supararea asta), dar copilul pare ca inca se satura, adica nu pleaca flamand de la san, la nevoie ii dau completare lapte de-al meu, dar cere rar papa, doarme la greu.
avem kk imprastiat tare -adica lichid, nu s-a legat deloc-deloc, uneori e plin de mucus si mi-a spus sa facem o coprocultura, poate de-aia nu asimileaza.
zice ca avem un pic de rahitism, ne-a dat 3 picaturi Vigantol, fier, calciu, desi fontanela e 1 pe 1,5. Nu e pericol sa se inchida prea devreme?
deci 5.800, 63 cm, golan mare da' mai slabut!

Ancab, alea pt. dinti nu se sterilizeaza, eu de altfel acum sterilizez numai ce am pt. laptic, suzeta de exemplu i-o spal si clatesc cu apa plata. la cat isi roade manecile si altele, nu cred ca mai trebuie tinut mult 'aseptic'.

am vazut poze de la 'mini' intalnire, frumoase fetele -si copiii.

Miri, felicitari pentru examenul din Codul rutier, o sa vezi ca o scoti la capat si cu strada.

eu deja ma culc, maine am team-building . Daca tot au venit la mare, nu puteam sa-i refuz! mai ales ca acus-acus vine botezul, facem si noi bani de-o inghetata!! sa vaz cum se descurca tati o zi intreaga, si cu lapte la biberon -desi la pranz cred ca trag o fuga sa-i dau tot de la mine!

pupici de la noi!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput