Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Cynthia vazutu-l-am pe Octi intreningul lui cel nou.Bine-i sade! Pape-l ma-sa!!!!

Am reusit azi pana la urma sa iesim si noi la plimbare dupa ce nu am mai iesit de luni, a fost vreme buna si m-am bucurat ca in sf pot sa-mi scot odrasla la aer.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Grati, am intrebat-o si eu pe dr. mea de rotarix si mi-a spus ca se se face mai degraba copiilor institutionalizati, care intra in colectivitati cu risc de asa ceva... imi spunea de cei din casele de copii.
La ce frica am eu de efectele adverse ale vaccinurilor... m-am hotarat sa nu-l fac si p'asta.
lui ozi de la dimitris... astazi cand a aflat ca mergem la parc sa ne intalnim cu fetele mi-a spus: "ula!! vine si ozi cea frumoasa?"

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Ramonab multumim de aprecieri.

Fetele ce parere aveti de homeopatie? eu mi-am dus strumfu la o astfel de doctoreasa care e si pediatru, am mers la consultatie cu el avea un pic de rosu in gat si dermatita am luat tratament, dupa care ne-a chemat sa vada cum reactioneaza Octi la la tratament din 3 in 3 zile( fara sa ne mai ia bani), vreau sa va zic ca a mers super tratamentul.

http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Ba avem si poze aici. Mai vechi, mai noi... de luna asta insa.

A reusit sa faca febra azi... si e foarte miorlaici.

Ceska, parca la tine am vazut ca nu ati facut celui mic vaccinurile. Bine ar fi sa putem alege si noi, insa aici fac parte din vaccinurile obligatorii si e musai sa te tii dupa grila...

Va pup pe toate.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
Originally posted by veronicka

si trage din suzeta ca disperatu

Veronica -mami lui Marc-Andrei

si noi facem la fel ,tontanim toata ziua si papam manute dar cica asa nu calmam inclusiv la burtica

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

AncaB, tare frumos bb Stefan !!!!
Ce veselie pe capul lui !!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

ereena,
eu o tin pe eleni a mea care nu are 3 luni asa cum il tine bunica pe matei al tau..
bine, nu stiu nici eu cat de bine este dar nu exagerez...
ei tare ii place!
apropo de marupiu... eu sunt fan marsupiu... pe dimitris l-am pus in marsupiu de la 4 luni ( ca atunci am primit marsupiul cadou...) si l-am folosit pana apropae de 1 an zi de zi de ma cocosase...
mai ales toamna mi se parea minunat ca statea cu mine sub umbrela cand ieseam la plimbare pe ploaie. si este si muuult mai comod decat cu caruciorul...
spinarea sa te tina ca pe mine nu cred ca mai ma tine si la eleni dupa cat am ridicat si ridic la dimitris...

in ceea ce priveste dr gineco... eu ti-l recomand pe badiu al meu... este super profesionist dar si misto ca om. ..
acum, fiecare avem "perceptiile" noastre asupra oamenilor.... dar cred ca badiu ti-ar placea...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

quote:
Originally posted by Ereena

ufff ca bine zici virgo . prietena mea a nascut pe 18 ian un bb de 3200gr ,a scazut la 2900 .matei e nascut pe 24 ian cu 4300 ,a scazut la 4 .......pai mai fetelor, copilul ala are acum 7400 si matei 7000gr(nu ma plang Doamne fereste , mie si asa mi se pare mare) .evolutia lui bb renato mi se pare .....wowwwwww , prea mult frate , da' ce e miel de paste a il ingrase pt vanzare? m-am intalnit cu ta-su si primul lucru "renato are 7400 al vostru cat are? ah, v-am intrecut" ..si incepe sa imi povesteasca cum i se revarsa copilului burta peste pantalonasi .......

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

4500 g in trei luni!!!!??? E pe formula, nu-i asa?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

NU . dar mamica lui de cate ori plange ii da papica , are niste colici mititelul de se invineteste de plans. mananca aproape non stop

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Stancutza, Laura, multumim frumos

Fetelor sa vedeti ce am patit. am pus biberoanele la sterilizat si m-am gindit eu, ca ar fi cazul sa pun si jucaria de gura pe care a primit-o stefan in sterilizator. ca isi tine toata ziua miinile in guritza si ma gindeam sa i-o dau sa se joace. nu va zic ce am scos de acolo...s-a topit toata si a iesit siliconul din ea. acu trebuie sa cumpar alta, dar cum o sterilizez? ca nu i-o pot da sa o bage in gura asa...sper ca biberoanele sint ok, nu am vazut sa fi ajuns ceva pe vreo tetina....

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Lorena, ce baieti frumosi ai !!!!
Am ras tare de fotografia asta: http://family.webshots.com/photo/2454490540102793529uXioAF
miron dormea in fund acolo??
dragul de el!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput