Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
LaLa_20 spune:
of pai mitshule...se apropie botezul(continuarea)...si desi spun cum vreau sa facem nimeni nu ma i-a in seama...nu am vrut scaldataore...nasa nu a fost de acord...soacramea s-a suparat ca am facut tort prea scump(desi petrecerea va fi restansa(nasii si parintii nostrii)...am spus ca as prefera ca toata lumea sa se imbrace mai lejer...fiecare alearga pe la magazine sa-si cumpere un costum nou...am rugat sa nu fie pupata printesa mea de nimeni pe fatzuca care cum o prinde o ventuzeza desi ma ratoiesc nimeni nu ma aude(televizoru in gara e mic copil pe langa mine)si ingeneral spun k vreau si eu ceva anume si toata lumea ma ignora si colac nu potea lipsi sosul carein fiecare luna in data in care ne-am conoscut imi lua ceva cat de mic(o floare,o ciocolata)si-mi ura la multi ani...a si uitat ca mai exist
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
miky ao o printesa grasuna si fromoasa foc sa-ti traiasca!!!
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
LaLa_20 spune:
zuzulici multumim si noi de aprecieri!!
gratiela...referitor la vaccin eu o sa fac numai ce este necesar(ce recoman pediatrul) si eu am o frik de efectele adverse...si da ce perioada grea...da atrecut nici acum nu am citit tot ce s-a scris in perioada aia...sper ca ma intelegeti ca imi vine greu...dar am si acum in telefon mesajele care le-am trimis Tinnei si pe care mi le-a trimis...si le citesc periodic...si inca o data va multumesc ca existati..a contat asa mult sa stiu ca cineva se gandea si se ruga pt printesa mea..eh si acum daca va mai supar cateodata sunt sigura ca ma iertati...da nu e cu intentie..toate zuzulicile si "clontopeii"
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
LaLa_20 spune:
se pare ca am ramas singura pe aci....nu mai e nimeni...???
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
Mitsu-bishu spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
of pai mitshule...se apropie botezul(continuarea)...si desi spun cum vreau sa facem nimeni nu ma i-a in seama...nu am vrut scaldataore...nasa nu a fost de acord...soacramea s-a suparat ca am facut tort prea scump(desi petrecerea va fi restansa(nasii si parintii nostrii)...am spus ca as prefera ca toata lumea sa se imbrace mai lejer...fiecare alearga pe la magazine sa-si cumpere un costum nou...am rugat sa nu fie pupata printesa mea de nimeni pe fatzuca care cum o prinde o ventuzeza desi ma ratoiesc nimeni nu ma aude(televizoru in gara e mic copil pe langa mine)si ingeneral spun k vreau si eu ceva anume si toata lumea ma ignora si colac nu potea lipsi sosul carein fiecare luna in data in care ne-am conoscut imi lua ceva cat de mic(o floare,o ciocolata)si-mi ura la multi ani...a si uitat ca mai exist
Ufff, pai mai LaLa... Eu nu cred ca lumea nu te aude ca nu vrea.. Cred ca trebuie sa te impui mai mult... Daca e nevoie, tre' sa urli ... Adica, bebe sta la tine in brate, bun, nu o pupa NIMENI! Poti reduce vizitele dupa cum vrei, chit ca pari nesimtita sa te doara-n 14! Ca doar nu or sa se plimbe ei prin spitale cu copilul tau! Stiu ca pare usor de zis si greu de facut, dar trebuie sa insisti si sa nu mai fi asa finuta cu cine nu merita! Cat despre sotz... Asa sunt ei, barbatii, mai uita de treburi d'astea... Da' poti sa il tragi de maneca Fa-te si tu botoasa vreo 2 zile... Nu'sh ce sa zic, never been there...
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Laura Ioana spune:
Buna, zuzici
Am si eu o problemuta! Mi se pare ca o cam plictisesc pe Thea Nu mai prea "vorbeste" cu mine, nu-mi mai prea rade VOi cum ii distrati pe clopotei? Ce jocuri faceti cu ei? Eu ii tot cant, ma stramb, ii povestesc ce fac....ce sa fac altceva? Precizez ca soacrei mele ii vorbeste si-i rade cat timp sunt eu plecata la sala, dar la mine se uita cu o mutrita serioasa si abia, abia imi acorda cate-un zambet! Ma doare sufletul!
Nu am mai intrat sa va spun ca e pe antibiotic, i-a dat Augmentin suspensie, sper sa-i treaca stafilococul ala nenorocit, daca nu, ii da gentamicina (injectabila si fff dureroasa).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
stancutza spune:
Acum chiar ca e o zuza singura pe-aici...adica eu...
Am culcat-o pe Sofia, a adormit la san dupa cele mai crancene lupte de pana acum. A fost groaznic pentru mine, si cred ca nici pentru ea prea placut...daca nu ar fi lapte in sani mai zic, dar este fir-ar sa fie...ar fi deajuns ca ea sa faca ce fac toti bebeii cuminti...dar lenevoasa, pace...trei miscari si se departeaza, imi da pumni sau ma zgarie, plange etc. Sincera sa fiu, cred ca a adormit de oboseala nu ca s-ar fi saturat...am ametit-o saraca, am schimbat-o de vreo 7-8 ori de la un san la altul. La un moment dat, de frustrare si oboseala, am adormit si eu cu ea in brate! Acum imi doresc momentele in care statea o ora la san, dar macar era linistita si ii placea si ei!
Cate o vorba pentru clopoteii Bibi, Saara, Conrad si Robert: v-am vazut pozele, si sunteti niste frumosi smekerosi (domnii) si niste cochete si scumpe (domnisoarele). Tare frumosi copii s-au adunat aici la noi la scutecele! Si se mai fac!
Mitsu, budigai din aia am comandat si eu de la LaRedoute pentru Sofia, trei perechi...ma rog nu sunt identici, dar acelasi gen...abia astept sa o imbrac cu ei!
Grati, daca nu vreti sa aveti DJ platit, puteti pune muzica la laptop...sau mai bine intrebat-i pe cei de la restaurant ce va pot oferi ca si "scule"...daca vreti voi se va dansa, daca nu, nu. Se poate oricum. In ceea ce priveste rolul nasilor, ei ar trebui sa aduca TOT ce e necesar in biserica...mai bine ii intrebi daca si ei stiu la fel...sau gasesti tu o modalitate de a afla...nu sunteti in relatii apropiate?
Laura chiar ma intrebam de ce nu ai mai intrat...imi pare rau de antibiotic, stii ca la un moment dat mi-a trecut prin cap ca bubitele pe care zici ca le ai pe spate pot fi cauzate de tot stafilococ auriu? Sper sa dea rezultate augmentinul ala, e un antibiotic bun din cate stiu eu. Cu zambetele...nu stiu ce sa zic, cred ca faci tot ce trebuie. Poate ca Thea e mai concentrata cand ii vorbesti tu iar bunica o relaxeaza...nu stiu. Sau poate e o explicatie psihologica pe care eu sigur nu o cunosc!
Gata zuzici, posed una pereche ochi care pica rau...asa ca, pe maine! Sau pe azi, da' mai incolo
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
veronicka spune:
la-m lasat azi pe marc sa adoarma singur dar pauza ...nu a dormit aproape deloc a adormit de vreo 3 ori dar se trezea dupa 15-30 de min.in sear asta l-am lasat sa adoarma singur. a adormit, iar s-a trezit dar acum doarme de o ora timp in care m-a vopsit sotul iar acum astept sa ma pot spala.inainte sa adoarma , in timp ce motatia m-am muls sa vedem cat a ramas in san . am mult 40 ca sa ii congelez dar inainte de a-i pune in punga mi-a trecut prin cap ideea sa vad daca nu vrea sa pape din sticla si i-a lins pe nerasuflte. deci ce pot sa inteleg?sa fie lenes si cum se simte un pic satul cum nu mai manaca?oare sa-i mai dau asa dupa ce mananca.pana acum luna asta a pus 550 g dar numai miercuri o sa fie 4 sapt si vineri o luna da la ultima cantarire.deci sper ca va pune macar 650 pana vinerea viitoare
pupici la toti bebeii si la toate mamicile
Veronica -mami lui Marc-Andrei
veronicka spune:
voi aveti vergeturi ca mie fesele imi sunt pline? faceti ceva tratamente? da rezultate?ca eu tare le urasc si as vrea sa fac ceva in sensul asta daca asa sti ca da rezultate
Veronica -mami lui Marc-Andrei
Mitsu-bishu spune:
Stancutza, nu esti singura, eram si eu pe aici, dar la un moment dat mi-a picat netul... S-a trezit rasfatzelul si a papat, l-am schimbat... Acum ma mai "dau" putin pe net si ma bag la zzzZZZZZZzzz... Pupici everybody!
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!