Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by virgo

Fetelor , Caz are un inceput de infectie la ochisor , cred ca e de la jucariile pe care le baga deja in gura si frecatul la ochi . Ce sa-i dau in lipsa de unguent oftalmic ?

Si apropo de jucarii , voi cum le curatati/sterilizati ? Merge cu masina de aburi cumva ?

Esti sigura ca e inceput de infectie?. Si lui Andrei i-a curs un ochisor si i-am picurat putin lapte de cateva ori si a trecut. Eu jucariile le spal cu apa si sapun. MI se pare prea mult sa le sterilizez la 3 luni.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

quote:
Originally posted by aweya

quote:
Originally posted by laura_dimitris

fetelor care dati gripe water la bebei... cam ce cantitate sa-i dau?
precizez ca eleni are 2 luni si jumatate si 5.500 gr. ..
alinuta mi-a spus de 2,5 ml - atat ii dadea ea anitei dar cred ca era mai mica .
pe prospect scrie o lingurita de 5 ml pentru copii de 1-6 luni..
deci la 2,5 luni si 5 kilejuma'... cat sa-i dau ????

Mie mi-a zis doctora sa-i dau Gripe water cate 5 ml de 3 ori pe zi.

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai

multumesc mult !!!
a avut efect ?
ii dadeai inainte sau dupa masa ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Da, Laura, la mine a avut efect. Ii dadeam inainte de masa. Acum, chiar daca nu se mai vaita de burtica ii mai dau inca dimineata si seara.

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Stau cam slab la capitolul postat, sa ma iertati, fetelor, daca nu raspund sau daca uit pe cineva/ omit vreun aspect, da' nu stiu ce am... E drept, ma simt si cam aeriana ca am sarit peste ultimele 2 capitole, mi se par uriase, iar eu citesc ca melcu'... Am asa, o lene in mine si o lipsa de chef de facut orice, mai ales de muncit/ citit/ concentrat asupra unui lucru,... Si nu e astenie, e numai pofta de rasfat, as vrea cateva zile numai pentru mine, cu un masaj la d-na coloana rablagita si zilele mele spa de care beneficiam din plin inainte de nastere, cand ma bibileam cate o zi cu 1001 de creme si ma epilam pana la ultimul firisor...

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by veronicka

am o intrebare de mama denaturata:voi cum ii adormiti? ca al meu il iau in brate, il leagan si dac il pun jos se trezeste.azi a dormit de cacao adica cate 20 de min de 3 ori.si acum se chitaie ca l-am pus in patutca m-am enervat pe el.a si lui Marc ii cur ochisorii de pe la cate va zile. a zis medicul ca ii ori canal lacrimal infundat ori conjuctivita. am vazut ca nu trece i-am pus Tobrex mai mult decat 3 zile cum a zis medicul da tot nu-i trece. nu stiu daca sa continuu cu tobrex sau nuu
pupici la toate fetele si merci pt raspuns

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Nu il adormi leganat ca se va obisnui asa si iti va fi tare greu sa-l dezveti. Lasa-l sa invete sa adoarma singur in patut. Poti sa-l ajuti cu suzeta, il calmeaza.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

nu mitshu ...of...da am avut niste zile...nu vreau sa supar pe nimeni...da ma simt asa invizibila ...ma refer la familie...si cateodat asa bine imi face un pic pic de atentie...stiu k aici daca se srae peste o postare se sera fara voie...offfsa fac ceva cu viata asta a mea...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

wow...mitshule...cateva zile pt tine...bravo tie...vleau si eu reteta mitshu...de cand am nascut m-am vopsit o singura data(de forta majora)...parca nu am chef de nimik....

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Fetelor, am pus si noi POZE la semnatura!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

LaLa, nuuu, ziceam ca mi-as dori cateva zile pt mine... Nu ca am parte de asa ceva... Cat despre problemele tale... Scuze daca nu am citit, dar sunt aici, poti sa imi povestesti, daca stiu sa iti dau vreun sfat o voi face....

Mikiii, am vazut pozicile!!! Ce grasuna e Saara, hihihi, deja are celulita pe funduletz! Foarte faine pozele alb-negru si aia in care zambeste in somn... Ce gene are si ce nasuc mic, imi vine s-o pap!

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Mitsule, multam! Da, este grasunica, dar abia astept sa ma duc saptamna viitoare sa vad daca a mai luat in greutate. Vad ca a mancat mai bine zilele astea. Pup fata si pe BB C.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miky tare frumoasa si deosebita este Saara ta!
Lala20 mandra ta a crescut tare frumos...imi amintesc cum ne rugam pt ca micutza sa lupte si acum e o adevarata domnisoara! Sa va traiasca!

pentru deochi am gasit asta:
http://www.samaelwings.com/descantece/index.html#28
eu spun ceva asemanator atat lui Tudor cat si Ozanei si functioneaza

fetelor deci Rotarixul nu e prea popular la noi in Odisee...neonatologul a zis sa-l fac baiatului dar sotul nu vrea...eu stiu ce pacatoase sunt enterovirozele ca am tras-o cu Ozi in fiecare an si mai nou si sotul s-a capacit dar lui ii este frica sa nu apara ulterior efecte adverse...

fetelor la botez s-a dansat? nu stiu dak e necesar un dj sau avand aparatura necesara face sotul o selectie de melodii si lasam laptopul sa mearga... si mai am un of! nasii sunt din Braila si nu stiu dak ei vin cu lumanare, cu cele necesare pt botez...de rezerva voi avea eu costumas atat pt dus la biserica, cat si pt intoarcere.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput