Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Laura, al meu a plins asa rau doar ieri. Si atunci a fost de foame, dar nu mi-am dat eu seama. Refluxul I-a aparut pe la 3 saptamini. Atunci mi-a varsat cu jet doua zile, de am crezut ca fac depresie de frica. Apoi s-a linistit treaba, in sensul ca da afara cite ceva dupa fiecare masa, rigiie de multe ori si la 3 ore dupa ce a mincat, si mai scoate un pic de lapte brinzit. Dar nu mai varsa cu jet si nu mai pare sa-l deranjeze. El e vessel si ride tot timpul. Ma gindesc ca daca l-ar deranja ar plinge mai des si ar fi miriit.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Pe Stefan il pun in patut, il tin de minuta 2-3 minute si il las singur. adoarme singur in citeva minute. asta seara. peste zi nu mai stau deloc cu el, il las in patut, in balansoar, se joaca cu cite o jucarie 5-10 minute si adoarme singur. cred ca sint o norocoasa, nu? asa l-am invatat de la inceput, de cind avea doua saptamini. de nevoie, pt ca nu imi adormea niciodata in brate, isi gasea mereu ceva de facut, de privit, si nu mai dormea.
de ochisor nu stiu ce sa-ti zic, imi pare rau, sper sa treaca repede

quote:
Originally posted by veronicka

am o intrebare de mama denaturata:voi cum ii adormiti? ca al meu il iau in brate, il leagan si dac il pun jos se trezeste.azi a dormit de cacao adica cate 20 de min de 3 ori.si acum se chitaie ca l-am pus in patutca m-am enervat pe el.a si lui Marc ii cur ochisorii de pe la cate va zile. a zis medicul ca ii ori canal lacrimal infundat ori conjuctivita. am vazut ca nu trece i-am pus Tobrex mai mult decat 3 zile cum a zis medicul da tot nu-i trece. nu stiu daca sa continuu cu tobrex sau nuu
pupici la toate fetele si merci pt raspuns

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

laura_dimitris, aici mi-s! Tocmai va citeam... la tine ca te-ai gandit la noi...

Va multumim ca v-au placut gogosarii nostri de fetita! Hehe, din pacate mami i-a luat prea micuti si tocmai in iunie - iulie nu or sa mai fie buni...

Ah! Ereena, toanta femeia aia! Dar chiar trebuie pusa la punct... Si eu ma uit in ochii lor cand imi spun cate o treaba de-asta si devin de o impertinenta de ii las cu gura cascata... Nu o fi fiu-meu perfectu' perfectilor, da' pana la el! Hmmm.. sa ma racoresc ca am transpirat toata

stoisor, esti o femeie pe cinste, zau... pai.... Ai sculat tu casa-n picioare si ai pus-o la loc... Si ti-a stricat nebuna de ploaie toata treaba da' nu te lasi... Si ce frumos povestesti... Cred ca e bine sa fii tu

Ellenuta, uf, stiu cum e treaba cu canalele... De multe ori nu ma car cu pompa dupa mine la scoala si cand ma intorc e dezastru... Secretul e sa stea bebitza cu barbia fix in dreptul canalului. Daca e inspre axile pune pe bb culcata si stai tu in 4 labe desupra ei... Dificil, e drept, dar da rezultate!

Stancutza, asa e cu pompa la inceput, pana te obisnuiesti sa tragi in ritmul lui bb... Trebuie sa "chemi laptele"... La mine masajul/ dusul fierbinte nu prea functioneaza, insa daca videz cum face bb la inceput, des, de cateva ori, apoi astept, apoi iar, exact cum isi cheama el laptele, simt the let down reflex ala...

ceska, ce frumos te lamentezi tu, mamico... Lasa, ca o sa iasa soarele si pe strada voastra, si la figurat, cu norisori pufosi cu tot... Si o sa va lumineze... Ca sa nu mai mariti factura electrica

Aveam atatea ganduri dar m-am impleticit pe drum... Revin...

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Elenuta, masaj cit de puternic poti, compresa cu prosop cald si copilul la sin cit mai mult.

quote:
Originally posted by Ellenuta

offf fetelor .. cred c-am facut-o lata .. nu am luat-o pe bitzi cu noi la restaurant si normal ca nu am avut cum sa ma mulg .. am stat 7 ore asha .. acum ma doare sanul drept de mor si parca am doua galmite .. nici nu mai tasneste bine pe toate canalele .. ce ma fac ???? cum scap?? cum sa le masez ca sa dispara???

unde mai pui ca bitzi a papat de la 12.30 pana la 8 seara .. doar 90 ml de lapte .. era lihnita saraca dar nu a vrut sub nici o forma biberon ..

pe de alta parte .. gata de azi avem oficial fini. s-au luat cu acte!! o sa pun pozute mai incolo .. acum nu stiu ce sa fac cu durerea de san .. pls me!!

saru-mana anticipat!!

imi vine sa ma dau cu capu de pereti ca nu am salvat ce i-a spus miri lui angi imediat dupa ce a nascut si facuse febra laptelui ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

jelimoni, tocmai pe tine te uitasem... Am ras de m-am prapadit la poza asta, vai, nu pot sa cred, are fata dreapta din profil si ii iese numai nasucul in relief, ca un butonash E criminal, o sa iasa un baiat ghidus si adorat! Imi place tare tare si pelerina verisoarei... Sunteti niste minunati!

veronicka, eu nu ma mulg dupa ce suge, ca destul imi traumatizeaza el sanii... Mai faceam treaba asta pe la pragurile de crestere, sa treaca mai repede si sa planga el mai putin... Acum, nu stiu, fiecare cum simte, daca mai e ceva acolo si simti ca te tine, poti sa tragi de sani... Dar cam la o ora dupa masa lui.

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

elenuta imi pare rau sper sa treaca repede

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

miri, bravo, madame, stiam noi ca ai ceva in capsorul tau blond si frumos! Acuma, bafta in continuare, sa iti iasa toate cum iti pofteste sufletelul...

Angelique, ma intreb tu ce i-ai luat sotului daca tu ai primit laptop si nici n-a fost ziua ta? Da' nu ne-ai spus ce ai primit... Marca, culoare, detalii tehnice... Hai, nu fi modesta...

Noi stam surprinzator de bine la capitolul cumintenie. Ptiu, sa nu-l deochi. Azi a fost tatal lui pe aici si ... l-a calmat La inceput m-am stresat pe tema asta, apoi am vazut ca ma simte si era din ce in ce mai nervos la mine... Am cedat si bb a devenit un cuminte, a papat bine si doarme de vreo 2 ore jumate, mi-e si mila sa il scol pentru baitza...

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

si voi zuzici???...dupa ce ca nimeni nu ma ia in seama...acum si voi...vroiam sa impart cu voi bucuria pozelor cu printeseca....si cand nimeni nu ma mai baga nici pe aici in sema de ceva timp...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

LaLa, wow... Am vazut pozele... Arati super bine iar Bibi... E de nerecunoscut! Ma uitam acum la ultima poza, cand sta pe bancuta, un omulet mare, mai, mai! Si urmatoarea... Cea de la incubator.. O diferenta ca de la cer la pamant... Ce bine e ingrijita... Felicitari! Ah, si imi place mult cum ii sta in salopetzica aia roz cu buline albe in care se simte secsi, papusica frumoasa!

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Nuuu, hai mai, LaLa, eu tocmai iti scriam mesaj ca ma uitasem. Cred ca nu mai e nimeni pe aici, nu ca nu le intereseaza pe fete! O sa vezi ca o sa va admire toata lumea! sa treaca boticul!

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput