Colectia de toamna-iarna 2005 (193)
Raspunsuri - Pagina 17
camelia_daniela spune:
Cata, e deja acasa sora-mea ! A operat-o ieri si a decurs totul ok. Multumim de intrebare! De Bia ce ne mai zici?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
ioana_77 spune:
hehe, de renumitul Stan am auzit si noi numai de "bine" Stiu o tanti care era sa dea coltu' dupa ce si-a facut liposuctie la el la clinica si si-a revenit EXTREM de greu; bine ca a ramas si cu amandoua picioarele in dotare.
Alinush, dar de ce vrei musai sa renunti la carucior, daca ea se simte bine acolo? O sa o ia la picior cand are chef. La maria am renuntat de nevoie, ca nu ma descurcam asta vara si cu burtihanul si cu carutul. Acu' o mai pun in locul lui Stefanel, cand il iau pe el in brate, dar nu se da in vant. Niste poze nu ne pui sa ne clatim si noi ochii? Pt nas nu stiu ce sa-ti recomand, ideea este ca si eu de multe ori mi-am dorit un tratament minune, dar nu l-am gasit, inca. dar daca-s numai mucisori, nu-i problema de deplasare, zic eu.
Dordia, bine-ai revenit! Si-al meu Stefan era lenes si nu se trezea sa manance si dupa ce mi-a luat 200 g in doua saptamani am inceput sa-l trezesc fortat.
Meems,asa cum spunea Alinush si eu ma bucur, inca, de prezenta patului cu gratii, care ne pazeste de vizitele nocturne. va pupam si va dorim rabdare
Ripley, distractie placuta la munte!
Io nu fac DELOC curatenie de Pasti. Am zis ca am sa chem pe cineva dupa, sa ma ajute, ca imi este imposibil sa fac singura. abia astept sa plec la socrii, sa stau si eu doua zile cu picioarele in sus, nu tu spalat vase, nu tu facut mancare. Ce mai, rasfat total!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
aprilie 2008
lavi02 spune:
La multi ani Lia!!! sa cresti mare, sa fii sanatoasa, ca frumoasa si cuminte - din belsug!
La multi ani Joy, Rachel Georgia & tati George George vanatorul si pescarul amator !
mandy figura cu febra inainte de concediu ne-a facut-o si Silvia de cateva ori dar din fericire s-a rezolvat chiar la fix.
Bafta!
Ripley drum bun si timp frumos la munte!
Dordia bun baiat Tudor, probabil isi face plinul la o masa si apoi, dupa o masa buna un simnic bun... trai si viata!
Alinush bafta in gasirea unui servici!!!
madutza da, vaccinul de 2 ani si jumatate e in discutie.
Anda insanatosire rapida!
negaracristina misto la salina Praid, am fost prin 2004, dar e departe pt excursie de o zi din Bucuresti, trebuie dormit cel putin o noapte pe acolo. Ar fi mai fain vara cand poti face si baie in lacurile sarate.
corap iac-asa personalitate are Anais?! Eu ii tin pumnii Andreiului sa puna piciorul in prag in casa aia! Dar mai ales tie - hi-hi!
Ma bucur ca v-ati insanatosit!
lavi02 spune:
Noi mergem de Pasti la Alba IUnia, plecam sambata dimineata si ne intoarcem luni. Marti, miercusri si vineri suntem la servici, nu ne luam nicio zi de concediu in perioada asta (si nici nu primim "moca").
In schimb la mine va fi misto ca marti si miercuri voi fi numai eu cu secretara in toata firma
meems spune:
Anda, Rianna Muntean.
Fetelor, multumesc de sustinere. Cred c-a citit fiica-mea ca am parat-o pe-aici, ca azi-noapte a dormit brici si de dimineata povestea cu iepurasul in pat in loc sa umble brambura prin casa si sa se maraie. I-am tot repetat aseara ca daca se trezestea noaptea si vede ca e intuneric, trebuie sa inchida ochii sa faca nani la loc si nu are voie sa se dea jos din pat. Azi-dim. cand m-am dus la ea mi-a spus ca "Ianna nu jos pat!" Deci vad c-a priceput. Acuma daca ar si asculta in fiecare noapte... bine-ar fi. Oh, si i-am pus aseara si o lumina de veghe in camera (din-aia bagata in priza), poate si asta a ajutat. Ea nu mai doarme in patutul cu gratii de vreo juma' de an de cand a sarit afara din el si s-a lovit la ochi si frunte. Atunci am concluzionat ca e prea periculos si am facut mutarea.
Carucior - noi il folosim doar cand mergem la mall sau undeva in plimbari mai lungi. Altfel merge pe jos.
Siminaf spune:
Alinus, nu-ti fa griji, inteleg cum e cu timpul. Cind poti, e ok. Pina atunci pupa Missa; ce m-am mai distrat cu nenea Sarkozy!
Leea, bun pentru inimioara ar fi si ceva Panangin sau Aspacardin, ca-s cu ioni de potasiu si magneziu (parca, am si inceput sa uit medicamentele din Romania). Daca functia renala e ok (si nu are de ce sa nu fie), atunci poti lua potasiu linistita, ca de obicei carenta de potasiu duce la aritmii, unele chiar grave. Dar nu uita si de magneziu, vitamine.
Eu cu inimioara cam pe margine am fost de cind cu sarcina cu Raluca, si cam pe margine ma mentin, dar parca e un piiic mai bine.
Joy, eu am din nascare un ceva mostenit de la tata care abereaza conducerea electrica prin inima. Si tata are, si fratele meu are, doar ca la mine a fost totul suprasolicitat de sarcina a doua cu preeclampsie si de aici agravarea. La ei e muuult mai usor; cam ca la mine prin tinereti, cind faceam cite o aritmie-doua pe an. Multumesc mult pentru complimente cu ochisorii Ralucai!
Am vazut ca scriati de madam Jianu si operele ei de arta. Cam asa ceva stiam si eu, de la pacienti, dar si de la colegi. Se cam ferea lumea. Si cind ma gindesc ca nu mai departe de saptamina trecuta mama mea mi-o dadea ca exemplu pe madam Jianu, ce realizata e ea in Romania (adica nu a plecat in tari straine, ca mine ), ca e cunoscuta, ca apare la TV, etc.
Cind mai am timp mai revin.
Bic spune:
Salut.
Nu mai stiu daca am urat felicitari mamicii Roxi pentru bb Matei. Daca m-am ramolit, scuze.
La Multi Ani Lia!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Buluci spune:
Alinush, daca ziceti ca parcurgeti km pe jos mi se pare normal sa oboseasca Amalia...
si noi am renuntat la carutz inca de anul trecut din iarna, dar daca imi propun o plimbare mai lunga, il iau si pe el cu noi ca sa nu am surprize cu cerutul in bratze!
Leea, ce mai faci? Cum te mai simti?
Meems, iti tinem pumnii sa treci peste faza cu somnul.
Anda, daca nu sunt indiscreta, cit te-a costat toata operatiunea?Nikita ce mai face?Voi ati scapat de pampers?
Ripley, sper sa va relaxati la munte si sa aveti o vreme frumoasa!
Eu sunt tare suparata,imi vars si eu focul aici ca in alta parte n-am.De doua saptamini nu avem curent in timpul zilei,de la 7 dim pina la 7 seara, doar la prinz intre 12 si 13,iar aici a venit deja vara.Azi nu am avut nici macar ora aceea si am mincat numai racituri.Simon a mincat dimineata un sandwich cu brinza, l-am pus la somnul de prinz cu o sticla de lapte si ma rugam la Dzeu sa doarma pina vine tasu de la munca sa aduca ceva mincare calda.A dormit piticul 3 ore, s-a trezit si-mi cerea biscuite cu lapte..am incercat sa-i distrag atentia doar sa mai reziste o juma te ora pina venea tasu...azi am reusit ,miine nu stiu cum va fi.
Vroiam sa incep despampersarea copilului dar nu pot, ca daca nu am apa calda in timpul zilei cum sa-l spal pe copil la fund daca face kk sau pisu pe jos.Nu pot sa-mi fac nici un plan, in timpul zilei, ca trebuie sa stau acasa sa pindesc daca vine curentul sa spal rufe si sa gatesc.Simon, saracul, imi cere "mami afara" iar eu ii spun ca nu pot acum, cind vine tati de la servici.Tasu vine mort de oboseala,numai de plimbare nu-i arde lui.Il scot foarte putin afara,noroc ca mai mergem la cumnata care locuieste la curte si se mai joaca acolo putin....
Partea buna e ca de cind tot stam in casa si fara curent, al meu pui a priceput ca tv nu functioneza si nu-mi mai cere desene animate ci " citaste pe carte".
A invatat o multime de poezii si cintecele, alfabetul in engleza si sa puna literele pe tablita la locul lor.
Azi il mustram ca a facut kk in pampers iar el se uita inocent la mine si incepe sa-mi recite:
"Fiecare pui
Are mama lui
Si eu tot asa
Am mamica mea!"
M-am muiat toata si am lasat-o balta cu mustrarea.
Sper ca nu v-am intristat, dar simteam sa impartasesc si eu cuiva din pb mele!
Buluci spune:
Am si eu o nelemurire legata de menstra.
Poate va bagati un ochi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120291
Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq
Varsta lui Simon
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
Noki_Lara spune:
Mneatza fetelor dragi!
De azi sunt oficial in vacanta! De fapt o sa fiu doar de maine cand plecam la Bistrita si pana marti cand ne intoarcem, ca dupa aia carte scrie pe mine si toceala.
Azi am zi de alergatura si de cursuri la scoala. Iar traficul nu e cazul sa va zic cum e....
Nu cred ca mai intru pana saptamana viitoare, deci va urez de pe acum
UN PASTE FERICIT, PLIN DE CALDURA SUFLETEASCA, DE BUCURII SI VESELIE!!!!
Pup cu drag colectia, mamicile, copilasii si bebelacii din dotare!!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!