Colectia de toamna-iarna 2005 (193)
Raspunsuri - Pagina 16
corap spune:
a... carutul - peste vo doua luni se face un an de cand l-am scos din functiune la andrei
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Noki_Lara spune:
Hi hi hi...emancipata e Anaisa mica.Deci ii calca pe urme lui big-brother cu nani-ul de pranz. In acest caz, Corapino, iti doresc nervi de otel!
CrisNegara, bravo pentru lipsa pampersului de noapte! La noi asta e o etapa pe care o aman si pe care slava cerului nici Sarah nu o revendica in forta, ca a avut cateva zile in care ma striga noaptea pentru wc si zau daca mi-a placut.Ca vorba aia, noi si-asa ne trezim pentru un "snack" de laptic noaptea.
Si noi facem de demult la wc, de fapt face alternatic, la wc sau olita, cum vrea ea. dar acasa am reductor. Dac ma duc la cunoscuti e ok, face la wc fara reductor, iar cel mai cool e pe la hipermarketuri, ca trebe s-o tin in pozitia de "facut la pom", deasupra wc-ului.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bb_alinus spune:
Neata fetele,
Multam de raspunsuri ref carucior!
Dar acum sa imi spuneti va rog cam cat rezista copchiii vostri la mers pe jos? Ca noi ne plimbam nene, kilometrii intregi in cele 2 zile ale saptamanii cand suntem impreuna fetele. Adica la mine e un fel de "jogging" cotidian, plus ca avem si timp. Asa ca daca nu as avea carucior mi-ar cere in brate sa zic cam dupa 1 km! Ori la mine e "interzis" luatul in brate, asta e conventia .
Memsulici, cred ca e o faza trecatoare asta cu sculatul. Sper sa scapati cat mai repede . Uite de ce sunt bucuroasa ca miss inca adora patutul ei cu gratii din care nici macar nu a incercat vreodata sa se dea jos singura!. Insa se trezeste si ea 1/2 reprize pe noapte ca sa faca pipi. Io nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca nu mai avem pampers, ca acum trebuie sa ma scol sa o pun pe olitza.
Tania ce-o mai face?
Fetelor, vroiam sa va felicit pt actiunile umanitare intreprinse, sunteti niste suflete mari si pline de initiativa!
Am aflat si eu de la Ripley cam la spartul targului, dar daca mai pot ajuta cu ceva va rog sa imi spuneti. Banuti as putea sa trimit doar prin posta si nu prin transfer bancar, iar jucarii am de dat o gramada dar nu stiu cum sa le trimit. Aici as avea unde sa le dau la tot felul de organizatii umanitare dar parca as fi vrut sa ajunga la copiii din RO.
Perla de miss:
Eram in plin centru din Haga, unde vezi multi imbracati business! Miss imi zice plina de patos aratandu-mi un nene:
"maman, uite-l pe Sarkozy!"
io "unde mey?"
miss: uite-l acolo!!!! si baga degetul aratator intre ochii domnului care zambea fortat...
Oricum semana tare mult nenea!
Mihaelutat spune:
Da Anda, Alex scurt, nu Alexandru, na ideea mea.....
Fi-miu face direct la wc, ca deja ajunge la el, dar eu ridic capacul si puta, asta la Elefantul Misu. Elefantul Maka il pesteaza la reductor, olita a fost intodeauna inutila, mai putin cand vine Sarah pe la noi si de regula doresc sa isi petreaca cateva momente intime in baie, unul pe reductor unul pe olita, in functie de preferinte. Asa isi petrec ei quality time impreuna, stand pe buda si intrebandu-se reciproc daca au facut ceva....
Mihaela
Noki_Lara spune:
Mitzo, , te pui cu pasiunile copiilor?
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
hello !
La multi ani, Lia!!!! Sa cresti mare sanatoasa, voioasa si sa ai parte de tot binele din lume!
Mandy, sanatate maxima lui Kriszti !Sa auzim de bine cat mai curand! Tu esti mai bine, am inteles, nu-i asa?
Alinush, super tare Amalia! Nici noi nu mai avem carutz de anul trecut! Ne bazam pe tricicleta, nu plecam fara ea niciunde!
Cristina N., felicitari pentru prima noapte fara pampers! Nu v-ati mutat in casa noua???
Anda, ce mai face Nic?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
catutza spune:
Monet , sa va traiasca minunea mare, sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa si voioasa te asteptam cu poze multe de la party
Camy , cum se simte sora ta? a facut azi operatia?
Diana , doctorita Biancai are cabinet in tei, pe la Doamna Ghica.Ea vine acasa, la noi a venit de doua ori cand era Bia mica.Daca te intereseaza ma anunti
Alina , Amalia ta ,metge pe jos 1km ??? pentru noi e SF asa ceva merge si Bia pe jos dar apoi vrea in brate ca cica a obosit...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
bb_alinus spune:
Parca ma simt in vacanta de cand am terminat cursurile!
News: miss stranuta de dimineata non stop, si ii curge nasul, nu are temperatura dar ce sa ii dau ca sa ii stopez raceala ca nu vreau sa o apuce taman inainte de a pleca la "Castel"....ca deja celelalte 2 vacante din vara s-au anulat pt ca nu sunt locuri si nici nu vreau eu sa ma bag sa caut ca poate gasesc vreun job ceva si ma zgarii pe ochi ca nu pot pleca.
Mandy, sper totusi sa puteti pleca de sarbatori, poate ii scade temperatura lui Kriszti!
Cristina Nagara, bravo pt donsoara Elise care face la WC.
La noi a mers repede dezpampersatul datorita cresei, miss a fost stimulata de prietenele ei de grupa care, mai mari fiind, faceau deja la wc asa ca de prin feb, nu mai servim pampers. No si uite asa vad si eu la ce serveste o grupa pe "verticala" adica cu copii amestecati de toate varstele!
Ripley vacanta placuta si sa stii ca te inteleg cu impachetatul, noi cu una bucata miss umplem un jeep....Si odihna placuta ca iti trebuie, nu stiu cum de rezisti in ritmul asta!
Ehei Catutza de asta nu ma despart eu de carucior ca nu pot sa o car in brate, pur si simplu nu am forta! Da, 1 km ar merge dar asa in ritumul ei, daca grabesc pasul imi cere in carucior!
Pupam Biencutza!
Camelia, ei asta era o alta intrebare legat de tricicleta, de fapt trebuie sa postez un anunt cu "vand trici nou noutza dar ruginita" care zace in gradina ! Pai nu ii place deloc!!
Noki voi erati fan trici! Cum e? Lenesutza mea nu vrea sa pedaleze!
Hai pup ca m-am lungit!
Noki_Lara spune:
Alinus, pai...cu trici teaba e asa: o foloseste doar vinerea, cand o duc la mama, ca acolo e tricicleta. Si mergand atat de rar, evident ca nu s-a obisnuit sa pedaleze, ca deh...ne e lene! Chiar si noua.
Varsta Sarah