Colectia de toamna-iarna 2005 (193)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

LMA tuturor celor ce isi serbeaza azi numele!

Dordia, bine ati venit acasa! Tudor sa va umple zilele de fericire, alaturi de Stefan.

Alinush Am fost implicata in tot felul de proiecte in ultima vreme si in consecinta am postat rar pe forum. Dar citesc zilnic.

Leea

Mandy, sanatate lui Kriszti, sa se faca bine si sa puteti pleca.

Ripley, sa va fie de bine iesirea din weekend-ul asta.

Monet, sa petreceti frumos maine, La Multi Ani Lia!!!

Noi inca avem probleme cu somnul. Aproape ca nu-mi vine sa cred, mai ales ca Rianna a dormit intotdeauna fara probleme noaptea (in afara perioadelor cand i-au iesit dintii). Acum se trezeste mai des decat atunci cand era bb. Cu diferenta ca acum se da fain-frumos jos din pat si vine si se maraie langa patul nostru pana o luam frumos de manuta si o ducem inapoi la ea in pat. Ca peste vreo o ora-doua sa vina inapoi. Si uite-asa ne plimbam toata noaptea. Noapte de noapte Suntem zombie de somn, eu am niste cearcane... Am tot citit pe net ca e o problema des intalnita la varsta asta. O fi!... Da' eu m-am saturat si vreau nani linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza fetelor dragi!

Monet-sa-ti traiasca minunea cea mare, s afie fericita si iubita toata viata! Hi hi hi...si io cu Adila sarbatorim azi 7 ani de cand ne-am imprietenit.

Dordia- wooow...ce bine! Asa era si Sarita mica: nani si papa la n ore distanta.

Mandy- Doamne0ajuta sa se repare Kriszti pana pelcati! Sanatate multa!

Ripley, distractie faina de tot! Asteptam poooze.

Meems- of of, mai mai...iti tin pumnii sa treaca repede si faza asta.

Alinus- deci iti place olandeza cum imi placea mie germana cand eram mica...
Noi am scos carutul din peisaj din ianuarie. Acum mergem doar pe jos si vad ca pe zi ce trece capata mai multa rezistenta.

Anda- deci asa...incepe sa se contureze nasucul. Taci si indura, vorba aia, ca cine a vrut nas mumos?Nic ce mai face?

Ma duc la toceala. Taman am aflat ca o sa fie incg=hisa biblioteca ASE-ului pe perioada vacantei de saptamana viitoare, asa ca tot la birou voi veni sa invat. Asta ca sa fug de acasa.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda saru'mana de raspuns. Intrebam pentru ca nasa mea, dupa ce a slabit vreo 25-30 de kg s-a dus sa faca lipsuctie si ridicat de piele pe picioare, asta acum vreo 6 ani, la doctorita Jianu, aia de apare pe la toate televiziunile si da lectii de viata. Ei bine in afara ca i-a facut un picior mai gros cu 7 cm decat celalat, de s-a operat de 2 ori la Lascar sa ii faca picioarele de aproximativ aceeasi grosime, spun aproximativ ca inca nu sunt perfect egale, a mai patit si ca tine, cu rau dupa anestezie dar pe ea au lasat-o singura si era sa dea coltul, noroc ca a auzit-o cineva horcaind noaptea.....De aia m-am gandit ca te-oi fi dus la aceeasi doctorita, dar inteleg ca tu ai fost bine ingrijita.....Hai refacere rapida si sa scoti nasul la plimbare sa vedem si noi.
Dordia bine ati revenit, scuipa copilul sa nu il deochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

neata,

VA ROG SA-MI SCRIETI NUMELE SI PRENUMELE COPIILOR CARE AU DONAT JUCARII/HAINUTE LA ACTIUNEA VALEA PLOPULUI. cu prenumele ma mai descurc, dar cu numele nu.

mihaelutza, da, stiu si io un caz de liposuctie abdominala dezastruoasa la Jianu. femeia s-a dus sa-si repare "valurile"lasate de jianu in germania si acolo au intrebat-o aia dk liposuctia i-a fost facuta de un plastician sau de un chirurg obisnuit...asa naspa era

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

mai, sa nu credeti ca nu aveam ce face p-acasa si cu banii de m-am bagat in nenorocirea asta de operatie. adica nu sunt impostoare suta la suta. in primul rand nu mai respiram deloc pe nas. deloc in ultimul timp. prabusirea orl-ului meu a inceput cand m-am nascut ca-l mostenesc pe tata care are aceleasi probleme, saru la el septoplastia nici n-a reusit. eu sforai noaptea cel putin de cand am aflat, adica de cand am dormit prima oara cu un barbat in pat:)). deci va dati seama ce sexi eram, pe langa ca am creierul neoxigenat de cativa ani:)))
de-aia ma recuperez si asa greu la celelalte tipe din clinica, operate odata cu mine, nasul nu mai supureaza, dar mi-a zis dr. ca e normal la mine, a muncit dublu prin el. v-am spus ca mi-a reconstruit prcatic peretii cornetelor nazale. in nasul meu este ca un razboi de tesut, plin de fire si sarme pe care le simt. si tot pe gura respir inca, ma ustura gatul de cateva zile, e naspa.
si am zis ca e aiurea sa fac chirurgia asta fara sa fac si estetic, dk tot imi sparge tot p-acolo. mie mereu mi-a parut ca am nasul cam mare. adica mi-am dorit ambele parti ale operatiei: si cea estetica si cea functionala, nu'sh cum sa zic.
ma duc sa mai iau un calmant, un pahar de apa si sa ma intind ca iar am ametit.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda deci nu e un caz singular....Si cand o vezi le tv zici ca e cel putin vreun mare maestru....Pe fi-miu il cheama Alex-Mihai Toader.
Pusy
Mihaela

Mergi la inceput

alex? nu alexandru?

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Andache, iti trimit PM cu scurtul nume al lui fii-mea.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Lia!
dordia, bine ai revenit acasuca. Poze cu bb nu ne pui?
Ripley, distractie placuta la munte si Paste fericit!
meems, daca sunteti varza cu somunl, de ce nu o luati cu voi 2-3 zile pana va reveniti? Ca poate nu se obisnuieste sa doarma cu voi, zic si eu...
Mandy, refacere rapida la flacau.
Noki, spor la toceala.

Carutul, l-am scos din ecuatie cam din noiembrie-decembrie anul trecut. De atunci l-am mai folosit o sg data. Acuma zace in garaj. Bine, noi avem avantajul ca stam aproape de centru iar orasul e mic.
Noi am bifat cu bine prima seara fara scutec. S-a trezit o data si a facut pipi. Ieri a fost si prima zi cand a facut la WC, ca oamenii mari . Eram in vizita la un Gheorghe, bineinteles ca fara olita, asa ca am folosit cu succes wc-ul.
Spor la treaba, fetele! Soacra azi coace, eu imi fac curat in casuta mea. Aspirat, spalat gresie+parchet, indata merg sa sterg praful de pe calorifere si de pe geamuri, ca mobila nu am deci nu am ce sterge praful de pe ea .

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

salutare fetelor
proaspetelor mamici si proaspetilor baietei multa sanatate si fericire!diana si roxi - refacere rapida!
andache, refacere rapida si un nas frumos si functional !

noi acum suntem bine cu totii, ne-am "reparat" in schimb anais e super-mega-cataratoare, ma dispera, se catara pe televizor, pe biblioteca, pe canapele (merge in echilibru pe marginea de la canapea tinandu-se de perete - sau in patru labe, tot pe margine, se taraste ca o rama la canapelele care nu sunt langa perete), a sarit din patut (si n-a cazut in capp, nu inteleg cum, m-am trezit cu ea ca decshide usa si vine ca o floare - a fost statementu' ei ca nu mai vrea sa doarma la pranz.
ufffffffffffff, o sa-mi manance ficatii
plus ca andrei trece printr-o faza de timiditate si de neincredere in el, la care tot mandra cred c-a contribuit, ca s-a schimbat raportul de forte intre ei doi - ea-i tartorita acum. asa ca mai am o grija in plus...
hai ca av las, ca m-am placintit

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput