Colectia de toamna-iarna 2005 (193)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Fetele, eu astept sa se mai incalzeasca si vreau sa mergem la salina Praid.
http://www.salinapraid.ro/
E la o distanta de 350 km de Bucuresti, cam departe, dar merge intr-o minivacanta . Aveti in drum Busteni, Poiana Bv, Sovata... Ce ziceti? Facem o intalnire? Mai spre iunie-iulie.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

LMA celor care se aniverseaza azi!!!!

Noi azi am facut a doua doza de Havrix, s-a comportat exemplar maimutza, n-a varsat nici o lacrima, motiv pt care a primit si o diploma...pt curaj. I-a luat si sange din deget pt niscai analize, sper sa iasa ok.

Despre noi in rest...multumesc pt incurajari, nici nu mai indraznesc sa zic nimic pana nu vad lucrurile aranjate, mi-e si teama sa ma mai bucur...sper sa ne ajute Dumnezeu si in continuare si sa iesim odata din nebunia asta. Simt ca ma macina incet-incet si in curand n-o sa mai ramana nimic din mine...mananc cu forta aproape pt ca pofta de mancare nu am, de fumat, fumez ca un turc, sunt ametita, mai bine nu va mai povestesc ca nu vreau sa va intristez. Astept sa vina soarele si pe strada noastra, cred ca destul ne-a chinuit...Doamne ajuta!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Gata am terminat cu examenele - era vorba de cursuri de olandeza - din 3 cred ca trec 2, deci sa se inteleaga nesimtirea mea, plus lenea instaurata de cand sunt aici! Nu trec de nivelul incepator veac....dar culmea e ca nu imi pasa!
Asa, deci am decis sa atac piata fortei de munca de aici doar cu engleza si franceza ( ei hai sa pun si romana ca nu se stie!). Teoretic se poate, acum astept o invitatie la un interviu -sa imi tineti pumnii.

Leea ai grija de tine!
Eu va urez de pe acum Paste fericit chiar daca o sa mai intru poate!

Joy te pupic dulce mami de 2 nazdravani! Cum mai sunteti?

Inaaaaaaaaaaaa ca va????????????

Meemsulici nici de voi nu mai prea citesc!

Simina rog frumos iertare ca nu ti-am mai scris pe Pm cum iti promisesem eu mai demult!

Feli dar tu ce smotruiesti? Esti la casa noua cumva?

Madau sa stapaniti sanatosi casutza, si sper sa se regleze odata problemele de "corason" de care am auzit!

Mey ai vostri copii mai stau in carut? Ca a mea e tare lenesa, merge vreo 5-10 min max si apoi o aud: "hai sa ma urc si eu in carut", si ar sta sa o plimb pana maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani tuturor Georgicilor si Georgicutelor! sa fiti iubiti si sanatosi!

Multumim tuturor pentru urari ( Feli si CristinaN)
da, am si eu un George si o Georgiana prin casa ( care nici nu stiu ca-i ziua lor astazi, asa ca s-ar putea sa ii invit la o bucatica de tort ramasa de duminca de la ziua mea - glumesc!)

Sanatate multa bolnavioarelor/bolnaviorilor, sedere placuta si linistita in casa noua Mada, spor la curatenii celor care se incumeta pentru Paste ( eu una nu spal nici sa ma omori, ca-i cu rosu in calendar pina martea viitoare, asa ca geamurilor le vine randul de abia de miercuri incolo , cind voi aduce ajutor ca nu am cum sa ma catar pe scara pentru dormitoarele de sus) si la aranjat!

Alinusa spor la invatat!

Noi sintem relativ bine ( e' loc si de mai bine, dar de!).

Lavi da, stiu ca suna nasol cu umblatul prin mall. in ultimele zile a dat vria in mine, alerg prin magazine de zici ca vreau sa recuperez tot ce-am pierdut iarna care-a trecut. cu tot felul de pretexte ( hainute de vara pentru rachie, rechizite pentru office, etc.) mai, slaba varietate la lucursoarele pentru baietei...am mai spus acum vreo citeva saptamani; zece rafturi cu lucruri de fetitze si unul pentru baietei. pai este corect asa?
stiam deja asta, de cite ori trebuia sa cumpar un cadou pentru baietel alergam ca nebuna la nu stiu cite magazine pina sa gasesc ceva relativ dragut si de calitate si tot nu eram chiar multumita cu alegerea facuta.

va pup pe toate si o zi buna!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cuscra, ce se mai intampla cu sarcina, mai povesteste. care e dpn-ul?
La multi ani de ziua numelui, cu intarziere, am circumstante atenuante, eram cu ceva in vena duminica, pe un pat din metal:))
La multi ani pentru cuscru si nora-mea pt astazi!

LMA pt toti ceilalti G. si G.

io zac ca ametesc din ora in ora, fi'r'ar a dreq de anestezie, parca sunt o leguma. mi-a strans dr. iar nasul de mi-a lipit urechile azi la pansat (in fiecare zi, de acum la 2 azile imi strange atela, pe masura ce se mai desumfla nasul care este catun rat de porcusor acum (sau scrofita)

mitzo, la dr. N. Antohi m-am operat. in urma unor intense documentari am concluzionat ca e cel mai bun din tara la nasuri. el e director la sitalul de arsi si dupa-amiaza director la o clinica privata care nu e a lui, am aflat recent, are parca un procent, Esthera clinic - sau clinica Smaart. e un super om. imi place fte mult de el. nu-si lasa rezidentul nici la pansat, munceste si se implica de zici ca e la inceut de cariera, face si treburile maimutelor de asistente care stau la cafele. am ramas cu gura cascata cand am auzit ca nu-i clinica lui, ma gandeam ca macar atat, sa-i iasa bani.
eu am fost acum 2 luni pana la bacau, la consult la renumitul Stan si am plecat cu spume de acolo. dupa ce m-a tratat de zici ca venisem sa-i cer plata pt ultimele 2 zile muncite la camp la el, n-am mai rezistat si l-am luat si io la vreo 2-3... pacienta dinainte a iesit plangand din biroul lui. ceea ce vroia sa faca si cu mine ca stau la Foisor, nu la protv, asta era principalul nostru defect pt zeul chirurgiei estetice romanesti sau ce se crede el... e un nenorocit, n-am timp sa detaliez convorbirea ca va luati de par. si oricum face nasuri urate, e bun la tzatze doar, nu-s ce a fost in capul meu sa bat drumul pana acolo, am zis sa incerc mai intai pomul laudat... plus tarife duble ca la antohi sau alt dr.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

LA MULTI ANI!!! pentru sarbatoritii nostrii Joy, Rachel si tati ei, sotul Mihaelei,Razvan-Addya 9scuze daca am uitat pe cineva)

CristinaN , e prea departe de noi Praidul, dar daca ne razgandim te anuntam e gata camera lui Elise? eu abia astept sa vad pozele

Ela , ce faci, cum sunteti voi?

Alina , si Bianca vrea in carut-asta daca nu vrea in brate merge si pe jos, dar prefera bratele sau carutul in cel mai rau caz

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo colectie!!!

Am ajuns si noi ieri acasa....offf ce bine e acasa...!!!

La multi ani sarbatoritilor colectiei....sa va dea Domnul...muuulta sanatate si tot ce va doriti!!!

Ce sa va zic...nici nu stiu cu ce sa incep...Bb este bine, papa san cu pofta si doarme bine deocamdata....sa nu-i fie de deochi. Il va chema Tudor-Dumitru (Dumitru in memoria bunicii mele) si e un ghemotoc scump foc. Prima noapte acasa a fost un real succes. Adica...noroc ca mi-am pus ceasul sa sune ca altfel...nici vorba de plans de foame. L-am hranit aproape fortat, deci...am avut o singura trezire pe la 3.30 apoi a mai papat pe la 9.00 ca...pur si simplu ii place sa doarma si nu se trezeste neam daca nu ii e foame. Acuma de exemplu...doarme de la 16.00 si inca nu da semne de foame sau de trezire. Dar la 19.00 incerc sa ma plimb pe langa sa vedem daca vrea sa pape. Dar...daca nu va trebui sa il schimb si sper sa vrea sa si pape. Suge f. bine....de mi-a facut rani la sfarcuri cu cata putere trage. Am reusit si am trecut de furia laptelui doar cu suptul lui bb deci...deocamdata e ok.
In rest...eu sunt in refacere, tb sa merg sa scot firele si...sper ca in curand sa mergem la plimbarica cu bb si cu Stefan.
Reactia lui Stefan a fost suuuuper, nu va pot povesti cu cata dragoste l-a primit pe bb, si numai cu el a stat ieri, l-a pupat, a vrut sa il ia in brate, si sper sa fie asa si in continuare.

In rest...merg sa citesc in urma si in limita timpului...voi intra sa va mai zic de una-alta.

Fetelor....mai am o mica intrebare....Poate careva sa imi recomande un pediatru bun care sa vina acasa si eventual sa nu aibe cabinetul in afara sect.3? Eventual stiti vre-un pediatru bun pe la pol. TItan sai Vitan?
Pediatrul lui Stefan e tocmai in rahova si nu poate veni aici unde ne-am mutat...asa ca...sunt in cautere de pediatru...

Va poop si promit sa revin!

Diana 37+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Dordia, bine ai revenit acasa, ma bucur ca bebicul e cuminte si e mancacios. Abia astept sa ne pui niste poze cu cei doi fratiori.
Miri, ce tratament ai facut la ciclu? Ai scapat repede? Mie mi-a dat Gynofort, Flucovim si inainte de ciclul urmator Lomexim si Flucovim iar.
Ina, ai grija de tine si nu mai hoinari atat prin mall-uri, stai cumintica , urmezi su tu imediat, mai ai un piculet.
Anda, refacere usoara si sanatate multa iti doresc.

Noi nu suntem chiar bine, adica Kriszti are febra, cam 38, alte simptome deocamdata nu, dar e suficient ca nu stiu ce vom face, daca vom mai putea pleca de Paste sau nu. Asta ne lipsea , ca in rest le avem pe toate. Am luat deja cadourile, eram cam pregatiti de plecare...nu va spun ca imi vine sa ma urc pe pereti. Nu stiu ce Dumnezeu o sa facem, nu cred sa isi revina in doua zile...

Edit: Alinush Kriszti nu mai vrea in carucior de f multa vreme, cam de anul trecut din toamna. Asa ca am daruit cuiva caruciorul de ceva vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

anda, saraca de tine.... da', las' ca-i fain - ai nas nou-noutz, sa-ti traiasca! sa ne faci poze speciale. asteptam. adica, io astept

leea, sa fie toate bine. sanatate, sanatate multa!

dordia, ce-mi place cum povestesti despre bebe...... toata ma-nduiosez....

fug la aeroport, ca zbor acasa. miine-i ziua liutei si-avem invitati. vin si-ai mei si frate-meu cu familionu' lui. si fo' 10 prunci de la gradi lu' lia. gatesc diseara si miine. o sa facem poze.
dup-aia ma-ntorc la scoala pentru 10 zile dupa care, gata, anu' 1 ii gata. in prima saptamina a lui mai, imi iau masina si conduc 1600 km pina acasa. ioi, ce bine-o fi.....

va pup!!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Iubitele mele"

"Vara in Martie"

"Lia si Maya, mari"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Dragelor, noi ne pregatim de plecat la munte cu fetele si mama de 3 zile. Nu-mi vine sa cred cate am cumparat si dus deja la cabana, mai face maine tati un drum cu altele, mai am eu de pus hainele fetelor.... balamuc pe cinste. Am lucrat de am intepenit in ultimele 3 zile si pt birou, azi mi-a sunat atat de mult telefonul incat l-am inchis la 5, pur si simplu.

Va dorim din suflet PASTE FERICIT si luminos, cu multa dragoste, liniste si caldura.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput