Colectia de toamna-iarna 2005 (193)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani tuturor Georgetelor si Gheorghilor!

Joy multa sanatate si sa te bucuri de baietei!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mnetza!
CLAR ca ieri a fost marti: cica am avut examen la franceza, dar profa nu a aparut, deci am stat in picioare o ora si 45 de minute, in asteptarea ei, apoi mi-a luat drumul din Piata Victoriei pana in lacul Tei, drum de maaaxim 20 d eminute, ei bine..mi-a luat o ora si un sfert!!!!!!!! Asta in timp ce ma treceau toate crampele posibile si alte asemenea efecte ale ceaiuluide slabit, iar cand am ajuns finally acasa, liftul nu mergea si nu stau decat la 6.
adica o zi tipica mie.

Feli- ce-ai facut cu biletele? Le-ai luat?

Leea- tare m-au impresionat cuvintele tale!Iti doresc si eu din suflet sa descoperi sursa "bubei" si sa o repari repede!

Cami- hai ca ne putem lua de manuta cu ziua de ieri...

Siminaf+Leea- si mama are cam aceleasi simptome ca Leea si ca tine si se intensifica treaba primavara, mereu. Ca in perioada asta, adica.Dar ia Rithmonor sau ceva de genul asta. Ai auzit de el? cica e excelent, dar normal ca se da doar de catre dr cardiolog si daca e cazul.

Madau- of of mai mai. Poate-poate o s afie bine, asa cum speri!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Joy, sa ne traiesti!

Mai avem si alti sarbatoriti?

A, cum sa uit???? Sa ne traiasca si Domnul Tzitzi senior, aka sot iubitor de Mitza.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Acu chiar ca e ultima data pna dupa sarbatori.
Simina iti multumesc cu plecaciuni pentru sfaturi si iti intorc urarile de sanatate,ca vad ca si tu esti pe margine.In citeva momente plec la medic,apoi la farmacie si ma apuc de "dopaj" cu de toate.
Joy inimioara ta e si supusa la o gramada de stresuri/probleme/griji...io o sa am grija,dar ai si tu.
Mada iar? A fost bine si-acu e din nou rau? De-ie-i Domnu mintea cea de pe urma.
Noki martea ta o sa fie cindva o duminica de toata frumusetea...zbiera optimismul ce-mi mai ramasese
Cami ramine pe azi operatia? Sanatate surioarei.

Numai bine scumpelor si sper sa ne reauzim cu sanatate!
Sarbatori frumoase tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!!!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE DE GHEORGHE/ GEORGE/ GEORGIANA! Joy, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai!

Of, Noki, si tu ai avut o zi proasta!
Aaaa, am vazut si eu parcul Tei asa din mers si mi-a placut mult (si noi am facut mai bine de o ora de la pasajul Victoria pana spere iesirea din Bucuresti)!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Da, da, la multi ani si pentru sotul Inei si pentru toti Georgii tatici pe care ii are colectia.
Mai e si Razvan George de Addya.

Noki da, am facut factura proforma, urmeaza sa trasnefram banii in cont

Leea Doru crede ca ce se intampla la tine e pe fond nervos din cauza belelor pe care le-ai avut in ultimul timp. De unde stie? Ca a trecut si el prin asa ceva cand au fost problemele alea naspa cu ili (in primele luni de viata).

Madau fii tare, ca nu-mi place ce face domnul. E clar ca nu i-a venit mintea la cap. Din pacate s-ar putea sa-ti mai rezerve surprize, ca vad ca se comporta ca un copil ultra-rasfatat Dar tu esti o fiinta puternica, chiar daca acum nu-ti dai seama, trebuie doar sa intelegi ca tot ceea ce se intampla acum are un scop. Pe care il vei afla mai tarziu, din pacate

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

nEATA!!

lA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!

Roxi,sa-ti traiasca baietelul ,sa fie sanatos!
Anda ,sa te refaci cat mai repede!
Leea ,sanatate multa si tie .

Eu ca multe alte fete de p'aici ,nu prea mai am timp de forum ,nici scris ,nici citit ,o sa incerc sa intru din cand in cand macar sa vad daca toata lumea e sanatoasa ....

Va rog sa-mi spuneti de ce vaccin vorbiti ??Vad ca multe din voi ati facut sau urmeaza sa faceti un vaccin copiilor ,e vorba de cel de 2 ani jumate ???

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Va multumim de urarile adresate printului consort, aka George, aka sotul principesei Mihaela si tatal printului mostenitor de apartement in Lacul tei Titi, daca nu s-a inteles este vorba de sotul meu.
Vad ca s-au insanatosit copiii si au inceput mamicile sa o ia pe aratura.
Leea eu zic sa o asculti pe Siminaf si sa bagi naturiste. eu am fost extrem de neincrezatoare in aceste remedii, insa m-am convins ca functioneaza. Si eu am avut probleme cu VSH, Fibrinogenul si PCR si dupa ce 3 doctorii si-au dat cu presupusul si nu s-a imbunatatit nimic, am trecut pe vitamine si comp. si acum sunt ok, nemaivorbind ca psihic am o stare super buna. Deci pe langa drobul de miel mai baga si o spirulina cu MagneB6 ca sa alunece mai bine.
Anda sa stapanesti sanatoasa cornetele si nasul cel nou sa te dezumflii si sa scoti noile achizitii la plimbare. naspa faza cu edemul. Daca nu te superi la ce doctor te-ai operat?
Vecina eu ieri din Teiul Doamnei pana la noi in fata blocului, deci cvam 1 km am facut 45 de minute....iar george a abandonat masina pe la Piata Obor si a venit pe jos ca nu se mai circula deloc.
De spatamana viitoare sunt libera caci domnul titi va fi debarcata cu toate harnasamentele la bunicii paterni, asta in urma insistentelor acestora din urma, asa ca sufla vant de libertate pe la mine pe la balcon. Saracii nu stiu ce ii asteapta, dar ii las sa vada cu ochii lor.
Acestea fiind spuse ma duc ca mai muncesc ceva ca ma iau sefii la ochii...
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetelor, VA MULTUMESC DIN INIMA pentru urari.

MADAU ca si FELI, cred ca domnul se comporta ca un copil super-ultra-rasfatat. as zice mai mult, doar ca nu vreau sa te supar.
sper din toata inima sa poti lua TU decizia cea mai buna si sa nu fii nevoita sa fii pusa in fata faptului implinit.

LA MULTI ANI PENTRU TOTI GEORGII CE-I AVEM IN COLECTIE.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani celor care azi isi serbeaza ziua numelui! Georgiana, George, Georgia de Ina.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput