Colectia de toamna-iarna 2005 (193)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

intru si eu repede sa va spun
PASTE FERICIT, LUMINA SA VA INCALZEASCA SUFLETELE SI NUMAI BUCURII !!!!

ANDA vai de capul si de nasul tau. nu stiu daca aveam curaj sa trec printr-o astfel de interventie.
sper ca Nichita sa nu te mosteneasca in totalitate la treaba asta.
sanatate si ameteli cat mai putine.

CORALIA bine ai revenit.

CORAP vai de tine cu Anais cataratoarea ca presupun ca nu faci mai nimic decat sa stai cu ochii pe ea.
dar sanatosi sa fiti ca trece si perioada asta.

BULUCEL m-am topit toata la poezioara ce ti-a zis-o Simonelul.
si cu conditiile de acolo...dar sa stii ca eu il stergeam cu servetele umede pe Vlad la fundulet cand face kk. de fapt si acum la fel, ca nu stau sa incalzesc apa sa-l spal. si seara baita.

IOANA

quote:
Io nu fac DELOC curatenie de Pasti. Am zis ca am sa chem pe cineva dupa, sa ma ajute, ca imi este imposibil sa fac singura.

nici eu nu fac si nici DUPA nu-s prea mari sanse. ca nu am cu cine. as chema pe cineva, dar la modul noi sa plecam din casa si sa ramana persoana. dar numai gandul ca-mi umbla cineva prin lucruri ma face sa ma razgandesc.

sa ma laud: am avut ieri examen de permis si l-am luat. spre surprinderea mea, am luat sala si am avut NOROC si la traseu. de un examinator extraordinar si un traseu super usor.

aceste fiind zise (ca de obicei, vroiam sa zic mai multe dar am uitat) ma duc sa strang prin casa ca plecam latara. nu am niciun chef, dar ma "sacrific" pt binele tuturor.

va pup si va doresc SARBATORI CU BINE.

PS: MONET de-ai sti ce ma unge la inima "graiul" tau...
ma topeste toata.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza tuturor,

Azi de dimineatza Andreea cu Dan au facut cumparaturile de Pasti..la 7 dimineatza amandoi erau prin magazine...Ne-am gandit asa pentru ca dupa-amiaza nu e chip sa mergi prin supermarket-uri ca e ca la nebuni ..plin de oameni si cosuri...
De ieri si-a propus tati sa o duca azi la frizer..adica o cunostiinta care stie sa tunda copii...si de cum s-a trezit(asta fiind la 5 jumate)..numai "prizer" are in cap...e nostima tare mai ales cand incepe si povesteste cum ia tanti "poarpeca" si ii "pace" parul "prumos"...cum nu-l zice pe f..ne distram tare de ea...
De Paste vom sta acasa apoi de 1 mai vrem sa plecam 3-4 zile la Predeal sa mai schimbam aerul...sa vedem daca ne ies planurile si nu ne face Andreea vreo surprezica...

Sarbatori fericite va dorim!!

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Multumesc JOY,mi-ati lipsit toate foarte mult,dar la servici am avut o nebunie ca de multe ori nici mancare nu-mi trebuia...mancam dimineatza si seara la 6-7 cand ajungeam acasa...
Mai aflam cate ceva despre voi de la fetele din Sibiu (Maria si Tania) .
Acum sunt zile cand e mai "suportabil" programul si atunci mai intru si citesc cate ceva.

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CORALIA si Vlad este tot de la 5.30 trezit si acum e cu mamaie si cu Cristi prin magazine la cumparaturi.
si este lesinat de somn.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna colectie!!!

Am intrat sa va zic ca suntem ok, Bb mic e un cumintel, papa bine, dar noaptea....il trezesc eu sa ii dau sa pape ca altfel....se pare ca prefera somnicul. Sa vedem la cantar cum va fi...si daca va fi bine..o sa il las sa vedem cat poate dormi desi stiu ca nu e bine sa treaca mai mult de 5 ore intre alaptaturi.

Stefan e un dulce, il pupa mereu...si intreaba: "sa il pup? Sa iau in batze?"

In rest...eu ma refac bine, mi-am scos firele si totul e ok. Cu lapticul deocamdata e ok, beau lichide multe si pap cat de cat sanatos...desi...nu prea am pofta de papa dar...trebuie pt laptic. Azi noapte am dormit 7 ore deci...ziua nu prea mai dorm decat daca simt nevoia.

Poze voi pune cat de curand...ce nu am facut asa multe din motive de tati tracasat si mami obosita. La baita il ducem pe Stefan la Buna si ii facem baita noi, deci...nu prea putem sa il pozam. DAr vine maine sor'mea de la BV si 3 zile...ea il va imbaia asa ca....eu voi poza odrasla. Apoi in functie de timp voi pune ceva poze.

VA poop si va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Diana mamica de Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Va urez une PASTE FERICIT tuturor fetelor colectiei si piticilor aferenti!

ROXI sa-ti traiasca minunea iar tu sa te refaci repede si sa vezi ce distractiv si frumos e cu doi piticoti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Va pupam pe toti si va dorim un Paste fericit si linistit!!!!!!!!!!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Joy , felicitari pentru carnet! sa il folosesti sanatoasa!

Coralia , distractie placuta la munte! te asteptam cu poze

Noki , drum bun la Bistrita! sarbatori fericite!

Diana , eu zic sa il lasi sa doarma, lasa cantarul! atata timp cat doarme, mananca si e voios nu mai conteaza asa mult cat ia in greutate. te si abia astept sa vad poze cu baietii tai si cu tine normal

Eu ma duc sa-mi recuperez fata ca e la nasi de 4 ore, nu vrea sa mai vina acasa sper sa o conving...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Tocmai am schimbat doua vorbe cu Bubamara... Maria e bolnavioara (nu stiu exact ce, ca n-am apucat sa intreb) iar ei se pregatesc sa plece in seara asta in Turcia! Pupici si toate cele bune din partea lor!

Drum bun calatorilor colectiei si sa va intoarceti cu bine pe la casele voastre!

Mandy, ser ca e mai bine Kriszti!

Diana, ce ma bucur sa aud ca puiutii tai sunt bine! Lasa sa doarma piticul ca o sa ia el si in greutate!

PASTE FERICIT SI LUMINA SFANTA SA VA UMPLE SUFLETELE CU BUCURIE, SA FITI SANATOSI SI VOIOSI ALATURI DE CEI DRAGI!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Sa va fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII.
Sarbatori fericite!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput