mamici din Anglia?
Raspunsuri - Pagina 5
2girlsmum spune:
Nu am decat un minut la dispozitie asa ca o sa fiu foarte scurta...inca nu-mi revin din shocul ca v-am descoperit, gratie lui Theodora de la mamici de gemeni care mi-a dat linkul...
Pe mine ma cheama Patricia, sotul meu este englez, Simon, si avem 2 fetite gemene, Miriam si Ruth de 5 luni.Locuim in Cambridgeshire, intr-un satulet in care nu se intampla nimic(pe nume Bluntisham) si in care nu sunt nici macar trotuare ca lumea pe care sa imping caruciorul imens.Sunt aici din 99, am locuit in Londra, in Putney, ne-am mutat aici din octombrie anul trecut, ca sa fim impreuna cu socrii si ca sa avem spatiu mai mare pentru gemenei.
De vorbit romaneste vorbesc numai cu ursuletzii mei , ele zambesc si spun ceva inapoi pe limba lor, dar sunt hotarata sa continui sa le vorbesc numai romaneste.
o sa va povestesc mai multe curand, acum trebuie sa plec, plecam pentru cateva zile undeva dar o sa am acces la internet si o sa pot scrie.
M-as bucura sincer sa tinem legatura. Daca deschideti la mamici de gemeni, acolo unde sunt albumele cu fotografii, Theodora ne-a adaugat si pe noi si ne puteti vedea.
XXXX Patri si fetitele
Mirupati spune:
Bloody hell, Patricia, ce surpriza !!! Gemenitze de 5 luni ! Eu am gemeni de 8 luni - mai stam putin si venim la petzit !
Noi stam in Highgate, Londra - am venit in ianuarie 2001 cu serviciul. Mai e o viitoare mamica de gemeni pe forum, MichelleT, lovely gal, sa zic asa.
Iti raspund si dincolo, la mamici de gemeni !
Pa
Theodora spune:
Ma bucur asa mult ca va cunosc,pe unele mai putin,pe altele mai mult!
Patricia,e cel mai putin lucru pe care am putut sa-l fac pentru tine,indrumindu-te catre fetele din Anglia!
Uitati aici pozele cu gemenele:http://community.webshots.com/user/2girlsmum
See you!
Theodora, Alexandros, Yannis
Ai pensule,ai culori,deseneaza raiul si intra in el!
CRISTOS A INVIAT! HRISTOS ANESTI!
http://community.webshots.com/user/theodorapap
voljena spune:
mai traiesc... dar nu mult ca bate la ochi
sa nu care cumva sa organizati mersul la sarmale fara mine...
in fine politia s-a trezit (de la cat i-am zbarnait cu telefonul cred), au arestat pe cei 2 pusti (13 ani) care ne-au spart casa, saptamana viitoare merg la juvenile court si apoi sa vedem. intre timp nu o mai las pe fie-mea sa mearga la scoala ca nu-mi place ideea sa dea nas in nas cu ei zilnic si am declansat razboiul cu local education authority sa-i dea loc la alta scoala... parca as cere sa faca un miracol asa sunt de reticenti, la mintea lor este ok sa continue unde este... grrr...
Patricia - bine ai venit!
crystina spune:
Hello la toata lumea!
Bine ai venit Patricia! Ai niste gemenitze superbe! Sa stii ca stam tare aproape una de alta..eu sunt in Bedfordshire. Eu sunt aici din noiembrie 2002..eu si sotul meu Ryan avem o fetitza de sase luni si jumatate. Sa stii ca si eu am fost putin miscata cind am gasit site-ul.
Bine ai revenit Voljena...ma bucur ca i-au prins pe cei care ti-au stricat ziua de nastere..sper ca justitia aici sa se miste mai repede ca in Romania a stii cum e in tara...Sper sa fie bine si sa ne mai tii la curent.`
Pupici la toata lumea!
Cristina si Lilly Elisa
heron spune:
Buna fetelor,
Am si eu un anunt mare, mare !!!
La data de 5 Mai, ora 23:18 GMT am nascut pe al doilea baietel al meu, Adrian Dominic (3,510 Kg si 54,5 cm). Mami si bebe sunt bine.
Poate mai apuc mai incolo sa va mai povestesc fiindca am nascut natural fara epidurala pe motiv ca anestezistul era intr-o cezariana ce a durat 1 ora si jumate.
Oricum, numai bine la toata lumea.
Liliana, Marcus (8 ani) si Adrian Dominic (5 zile)
crystina spune:
Hello la toata lumea!
Felicitari Heron!! Sa-ti traiasca copilasii si sa te bucuri de ei.
Te mai asteptam pe aici!
Pupici!
Cristina si Lilly Elisa
Mirupati spune:
Felicitari Liliana, sa-ti traiasca baietelul !!! F buna greutate - dar cum a fost fara epidurala ??
Voljena - ce balamuc ... poti sa recuperezi ceva din ce-au furat ? Sint curioasa ce zic parintii lor...
Mirupati spune:
Felicitari Liliana, sa-ti traiasca baietelul !!! F buna greutate - dar cum a fost fara epidurala ??
Voljena - ce balamuc ... poti sa recuperezi ceva din ce-au furat ? Sint curioasa ce zic parintii lor...
voljena spune:
Liliana - felicitari! sa-ti traiasca voinicul si sa va aduca multe bucurii.
Miruna - n-au recuperat nimic ca s-au miscat ca melcul, de sambata pana joi au avut timp sa 'marite' tot. asigurarea mi-e baza, nu stiu parintii ce vor putea acoperi... mai am de asteptat.
astia de la educatie inca se foiesc sa-i dea fiica-mii alta scoala, sa vedem cat mai dureaza, mi s-a estimat intre 6 saptamani si infinit... bine ca au locuri pt aia de-mi sparsera casa, s-o trimit si eu pe fie-mea la furat? faceti o lista!
daca mai incearca vreunul sa-mi sugereze sa o trimit totusi la aceeasi scoala cred ca