mamici din Anglia?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lolipop Lady spune:

Buna fetelor!

felicitari, Liliana, pt baietel si celorlalte mamici pt bebelusii lor.

Ati auzit zilele trecute la stiri despre adolescenta pe care scoala a ajutat-o sa faca avort in secret, fara stirea sau acordul parintilor? Ce ziceti de asta? Asta apropo de faptul ca scolile si sistemul sanitar aici sunt la pamant. Eu am ramas socata si ma intreb unde o sa ajunga cu chestiile astea.

Cineva intreba de mersul in romania cu masina dar am impresia ca s-a hotarat sa mearga cu avionul. Nou am mers in romania cu masina de vreo 3 ori si vara asta se va intampla a 4a oara. In Europa nu-i rau cu volanul pe dreapta, distractia incepe in ungaria dupa ce ai trecut de budapesta cand drumul are numai o banda pe sens si strabate nenumarate orasele si sate. Cu condusul in romania e mai nasol, cel putin in Cluj: intr-o zi de vreo cateva ori era sa intre alte masini in noi. aici in anglia asemenea chestii ti se intampla o data pe an poate.

Multe salutari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Ziua buna la toata lumea!
E cineva din Londra,SW preferabil?
Desi nu am timp prea mult mi-ar face placere sa mai vb cu unele dintre voi la tel sau sa ne cunoastem.
As vrea sa va intreb:Ce parere aveti de sistemul medical de aici?
Mersi!
pupiciiii
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Buna fetelor,
Mai rarut in ultima vreme dar inca incerc sa intru pe forum in fiecare zi.
Liliana: felicitari pentru Adrian Dominic! sper ca sunteti bine amandoi.Si eu as vrea sa stiu povestea nasterii lui si cum ai reusit sa nasti fara epidurala.
Miruna! si eu, dupa ce ti-am vazut feciorii in poze am cam inceput sa ma gandesc la incuscreala! Am pus o intrebare la mamici de gemeni, poate ai timp sa dai si pe acolo, ma streseaza facutul baii la gemenutze.
Cristina! M-a bucurat mesajul tau.Azi am fost la cumparaturi la Morissons in Cambourne si in drum spre casa am vazut un indicator rutier catre Bedford...este tot una cu locul unde stai tu? M-a bucura sa ne cunoastem.Daca vrei, da-mi un PM si poate ne sunam.De unde esti din Romania? As vrea sa stiu cum procedezi cu vorbitul in romaneste.Vorbesti cu Lilly Elisa doar in romaneste? Sotul tau ce zice? Eu le vorbesc fetitelor doar in romaneste dar soacra cere traduceri la tot pasul.Cum sa ii traduc :Miriamica mititica/toata ziua vrea papica? ca nu mai are nici un farmec..
Bine ai venit CryssUK! eu am locuit in Londra SW aproape 4 ani si mai mergem pe acolo destul de des (poate mai rar acum cat sunt fetitele mele mici)Noi am stat in Putney apoi in Roehampton.Sistemul medical....aha, asta e subiect vast.Cineva scria ca oridecate ori are treaba la spital, raspunsul este binecunsocut, mergeti acasa si beti multa apa!!!Eu am lucrat ca asistenta dentara pana a naste fetitele si am mai avut parte si de impresii mai placute.Oricum, e cu totul diferit de cel din Romania.Ma impresioneaza placut ca aici esti tratat in mod egal si nu se da spaga.Desi si aici este birocratie cat incape,mie mi s-a intamplat sa am parte de o ingrijire pre si post natala exemplara.Pe tine ce amanunte te-ar interesa?daca vrei sa vorbim, da-mi un PM si iti dau un nr.de telefon.
hai ca va las acum, sa ne revedem cu bine,

Mergi la inceput

Na! ca nu mi s-a selectat semnatura!! imi prind urechile cu detaliile tehnice de pe site-ul asta!

Patricia, Miriam si Ruth (6.12.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Buna Patricia,

M-am tot uitat dar nu gasesc mesajul tau la gemeni. M-am uitat la Femina Intim, unde sint discutiile astea si nu-l vad.
Ce anume te streseaza la baita ? La noi e deja distractie desi ma streseaza foarte tare, tot timpul am impresia ca ii scap si se duc la fund !

Mergi la inceput

Miruna,
Intrebarea mea este la mamici de gemeni(3) de la "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani" prima de pe pagina a treia.
Si eu stiam ca erau la Femina intim dar de vreo 2 saptamani s-au mutat acolo...

Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Pentru Miruna:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25525&whichpage=3

Theodora, Alexandros, Yannis POZELE NOASTRE: web3

13.August.2004 Jocurile Olimpice Atena 2004
http://www.athens2004.com/athens2004/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adicos spune:

Dragi parinti romani din Anglia,

Este cineva de prin zona Richmond? Eu, sotia si fetita noastra de 5 luni stam in Ham.

Astept vest (bune :)

Adrian

Mergi la inceput

Bine ai venit Adrian!

In ultima vreme discutiile romanilor din Anglia s-au tinut in alta parte si anume http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26496 , aici postau intr-o vreme numai parintii (mamicile).
Si eu am locuit in apropiere de Ham, in Roehampton, la 5 minute de Richmond Park.
Fetitele mele au 6 luni, oricand esti binevenit cu intrebari sau schimb de experienta pe tematica bebelusi.Sotia este si ea romanca?

Patricia, Miriam si Ruth (6.12.03)

http://community.webshots.com/user/2girlsmum

Mergi la inceput