Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by oita
Anca.Diana,da,si fetita mea face la fel cu jucariile,nu numai cu centrul de joaca,dar si cu celelalte:are bouncer cu niste jucarii atarnate, la fel,dupa 15 min se plictiseste,se enerveaza,vrea sa l eia de acolo,nu stiu ce are in minte;de asemenea,i-am agatat si la carucior,dar si la scaunul de masina niste jucarii,si ii casuna si pe alea dupa o scurta perioada de timp.Eu l-am intrebat p epediatrul ei si mi-a zis ca e ok,acuma,,,il cred,ce sa fac?!
nu ti a explicat de ce? asa o sa faca si mai incolo?
ramonab spune:
Lorena da niste pozici nu ne arati si noua cu Stefan? Cu Miron am vazut, ce tort frumos a avut!E dulcic foc!Baietul!
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Anca. Diana, si Sofia se mai enerveaza pe jucariile din centrul de joaca. Am citit undeva ca stimularea intensa poate supara unii bebei, depinde de fiecare. Pe masura ce o sa creasca, nu o sa-i mai enerveze toate culorile, sunetele si figurinele alea. De exemplu - am mai povestit eu - Sofia este super-prietena cu un iepure muzical, din plastic, foarte colorat si caruia ii si bipaie niste luminite. Cum il pun pe ala in functiune, cum incepe sa gangureasca si sa cante cu el. Deci ala ii place. Cu centrul de activitati va trebui sa se imprieteneasca - la un moment dat.
Aaaaa!Am uitat sa dau Buna Dimineata! La cafea nu va invit, eu beau lapte , dar va urez o dimineata buna si linistita, fiecareia cu ceasca preferata in fata!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
sper sa se imprieteneasca la un moment dat. tot timpul trebuie sa l entertain eu si obosesc. si el are prieten un porcusor care canta my girl - the temptations. chiar si cand are colicii cei rai rai rai daca dau drumul la porcusor se linisteste. am downloadat melodia de pe net si o bag singura in playlist pe repeate. adoarme cu ea. pacat ca nu zice my boy
:))
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by stoisor
GATTA exact problema aia o am si eu cu Sara,papa bine pana la jumate de la jumate ,i foame incontinuare dar greu greu ia inapoi biberonul,si nu se vede nimic in gurita ,plange,se agita ,i un chin,maine mergem la doc
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
stoisor, chestia asta se mai intampla si de la colici.. m am luptat cu calin asa cam o luna, seara de seara. manca cu scandal.
roli25 spune:
quote:
Originally posted by Anca.Diana
am sunat doctorita azi sa intreb ce putem face cu cojiotele - crustele din crestetul capului. m a trimis la farmacie dupa unguent salicilic 1%. trebuie sa il dau dimineata pe creste strat mai gros si seara la baita sa il sterg cu tifon timp de trei zile.
voi cum procedati?
Eu doar il perii din cand in cand cu o perie cu par natural. Asa am facut si la Marc. Se numesc coji de lapte, trec singure mai incolo.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
ceska777 spune:
Tin sa spun ca noi chicotim deja in a doua sesiune de stat sub centru de activitati pe ziua de azi. Odata 30 min pe cand calcam, acuma iar de 20 min. Cred ca o sa ne placa f mult..... Insa cine stie sa imi spuna cum il pliez la loc in sacosa????? Nu am inteles deloc din ce ziceau aia in instructiuni desi ma duce mintea la unele chestii tehnice, aici pauza. Azi noapte l-am burdusit intr-un colt al camerei....Noi il punem pe patul nostru cel mare din dormitor, la nivelul solului nu indraznesc.
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by roli25quote:
Originally posted by Anca.Diana
am sunat doctorita azi sa intreb ce putem face cu cojiotele - crustele din crestetul capului. m a trimis la farmacie dupa unguent salicilic 1%. trebuie sa il dau dimineata pe creste strat mai gros si seara la baita sa il sterg cu tifon timp de trei zile.
voi cum procedati?
Eu doar il perii din cand in cand cu o perie cu par natural. Asa am facut si la Marc. Se numesc coji de lapte, trec singure mai incolo.
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
noi nu avem ce peria ca are par de o baie:)) nu iesiti la o plimbarica?
roli25 spune:
quote:
Originally posted by stancutzaquote:
Originally posted by Tinna S.
Salut fetelor,
Marti o sa facem si noi vaccinul de 2 luni, si m-a convins doctorita sa ii fac Infanrix Hexa.
Faza e ca am dat de chestia asta, cititi si voi sa va ingroziti:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66180&whichpage=18
si tare speriata sunt cu pacatoasele astea de vaccinuri...
Offf, numai la asta imi sta gandul acum... Si sunt si singura cu copiii in seara asta, ca sotul meu e plecat la Bucuresti...
Pup,
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna, noi l-am consultat pe dr. Chirila - homeopatul acela cunoscut - inainte de vaccinul de doua luni si am mers pe recomandarea lui, adica am facut anti-polio oral, si injectabil - DiTePer-ul. Asta se facea si inainte de 1989. Am sarit deci peste vaccinul anti-hepatita B. Ereena ne trimisese mai demult un articol in care se preciza ca acest vaccin contine un conservant care - se pare - poate da autism. Mi-a fost asa de teama de asta, incat am zis sa mai aman administrarea acestui vaccin. Eu am avut o discutie si cu neonatologul din spital, si ea mi-a spus ca anti-hepatita B este necesar in ziua de azi, deoarece copiii nostri sunt mai expusi acestei boli din cauza practicilor gen piercing, tatuaj, droguri, viata sexuala dezordonata. Eu zic ca astea sunt pericole mai tarzii si pana atunci vom avea timp sa-i facem un vaccin anti-hep. B, adaptat varstei de atunci.
Ti-am scris asta nu pentru a te influenta, ci ca sa-ti spun ca si noi ne-am framantat, si am luat decizia care ni s-a parut mai buna.
Din pacate riscul de hepatita B este foarte mare pentru ca traim intr-o tara murdara si mai ales pentru bucuresteni, intr-un oras foarte murdar, iar igiena in colectivitati este precara.
Shose spune:
Zuzuici ma stradui sa va urmez sfatul cu alimentatia si cu lichidele.De ndopat, ma indop de stimulente. Fac orice, laptic sa mai fie, ca e asa frustrant sa nu ai . In plus nu ma asteptam io sa mi se intample asa ceva.....din a2a zi de viata am alaptat'o. Pipe stie sa traga super mortal...o poreclisem PIRANIA.
Una peste alta ade ieri am observat ca mi'a aparut pe tamponelul zilnic o pata roz maronie...de dimensiuni mici, dar este. Oare imi vine ciclu??? Sa aiba asta legatura cu scaderea asta a produciei???
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Bine fetelor, aizi v'ati gasit sa vbiti de vaccin?? Azi cand il facem si noi? Ma ia cu tremuat deja. La 5 mergem la circa si am emotzii gramada. Ne'a recomandat doc Infarix si pe ala il facem.
Gatta felicitari pt Saratzel mancacios. asa sa o tzineti de acum!
Miri felicitari soferitzo! Sa te tzii acum...nu te mai prindem pe aici pe forum.
AncaB frumos baietel ai.
AncutzaDiana mai e nevioie sa te linistes si io? Si Pipe face la fel in centrulde joaca. Cred ca se enerveaz pe jucarele ca nu vin singure la ea
all si tzinetzi'ne pumnii cu vaccinelul
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii