Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Azi am facut si noi vaccinul(cel gratuit)...si am facut un pic de temperatura:38 in fundulet...am luat putin nurofen si vad ca nu mai are temperatura,a durut-o si piciorusu...da cu ceva comprese si un somn de 3 ore s-a trezit foarte ok...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Stancutza,

Eu am zis de dr Stamate - desi nu e o chestie cu care sa ma laud; suna cat mai repede, dak vrei o programare cat mai curand; eu am sunat luni si aveau liber pe 12 mai.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Stancutza,

Eu am zis de dr Stamate - desi nu e o chestie cu care sa ma laud; suna cat mai repede, dak vrei o programare cat mai curand; eu am sunat luni si aveau liber pe 12 mai.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Ginette, multumesc mult! Noi va trebui sa mergem la el din nou in jur de 15 iunie. O sa-mi fac totusi programare cat mai repede. Si pe cea de ieri o facusem cam cu 3 saptamani inainte.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

EEEEEEEE fac prezenta sa nu ziceti ca dau rarutz pe aici :)

Gatta si Irinouka - pai a doua oara am fost la o alta dr sa ma coase...si tot acelasi efect...mai vedem ce se intampla.

Referitor la urechi cred ca Sefanitza mea e campioana campioanelor la urechi clapauge...nu-mi place dar n-am ce face. Mama imi zicea ca si eu aratam ca Mutulica cand eram mica, dar acum nu mai am urechi clapauge, iar prietena mea are o fetita care nu le avea deloc clapauge cand era mica si acum le are destul de tare
...dec nu stiu daca tine sau nu de lipit.

Stancutza - tin pumnii sa-si revina de la sine defectul ala nenorocit.

Si eu sunt suparata rau - in seara asta mi s-a confirmat ca Stefanitza are displazie usoara la dreptul si moderata la stg...asa ca asteptam sa vedem ce masuri propune ortopedul...sper sa isi revina si sa nu devina o problema nasoala...

Mersi fetele de aprecierile la adresa printzeselor lu' mama

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by stancutza

quote:
Originally posted by ginnette

Stancutza,

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Ginette, multumesc mult! Noi va trebui sa mergem la el din nou in jur de 15 iunie. O sa-mi fac totusi programare cat mai repede. Si pe cea de ieri o facusem cam cu 3 saptamani inainte.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

fetele

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oita spune:

Anca.Diana,da,si fetita mea face la fel cu jucariile,nu numai cu centrul de joaca,dar si cu celelalte:are bouncer cu niste jucarii atarnate, la fel,dupa 15 min se plictiseste,se enerveaza,vrea sa l eia de acolo,nu stiu ce are in minte;de asemenea,i-am agatat si la carucior,dar si la scaunul de masina niste jucarii,si ii casuna si pe alea dupa o scurta perioada de timp.Eu l-am intrebat p epediatrul ei si mi-a zis ca e ok,acuma,,,il cred,ce sa fac?!
Ereena,da,e posibil,mai ales daca ai sanii mari,sa scoti 200 ml.Eu chiar acum am scos dintr-un san din care nu supsese bebi 150ml,iar din celalalt,din care doar ce a papat,50ml,si ea pare satula.Si eu am sanii mici,ma rog,acum,de cand cu alaptatul si mulsul,mijlocii.Deci,din experienta mea,eu cred ca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

zuzici va rog de data asta nu ma ocoliti...Bibi s-a iritat la pasa...doc mi-a zis sa-i dau cu nidoflor...dra nu vad nici o ameliorare...plis ce alceva sa mai folosesc?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Natalia, te contrazic! Nu Stefania este campioana la urechi clapauge...ci Saara Am pus dovada...este in album!! Noi ne-am documentat despre asta...la varsta de 6 ani poti spune clar ca urechile sunt clapauge!! Pana atunci apar transformari...desi la noi e aproape clar, pentru ca are urechile identice cu ale soacrei mele:))). Exista si o operatie care se poate face si nu este deloc complicata...noi o s-o facem daca ea va vrea si cand va vrea, desi la inceput ne gandisem s-o facem inainte sa inceapa scoala, ca sa nu rada copiii de ea. Dar, cum a zis si matusa lui Timo...asta este farmecul ei, iar pentru noi este cel mai frumos copil de pe pamant, lumina ochilor nostri!

Va [pup)

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Lala, orice crema cu ZINC!!! Sau crema de galbenele!! Eu chiar am folosit-o pe cea din urma acum cateva zile cand se iritase rau de la punguta pentru colectarea urinei.

AAA, GATTA, ...mi-am adus aminte...Saarei i-au luat analizele de sange din calcai..si a fost ok..n-a plans, doar a marait:)). Poti sa le spui ca ai prefera asa, nu vad de ce ar trebui sa-i ia din vena. AAA..si tipa de acolo spunea ca poate sa-i mai ia din degetel, dar nu din vena. Te ..sa-mi spui daca merge smekeria cu semiadormirea:)). La noi a dat roade astazi...a mancat mult mai bine.

Miki

Mergi la inceput

MITSULE...CE MAI FACETI?

Miki

Mergi la inceput