Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 16

oita spune:
Tina S. te inteleg si stiu prin ce treci.Eu am dezbatut si inca mai dezbat probl. vaccinurilor cu sotul meu,si ne straduim din rasputeri sa luam decizii cat mai intelepte.Nu vreau sa par paranoica,si nici sa t efac sa-ti fie teama si mai rau,dar eu cred ca e bine sa stim,sa fm informati despre tot.Uite,incerc sa atasez cateva linkuri car epe mine m-au pus serios pe ganduri.Bineinteles ca fiecare face cum crede ca e mai bine si mai safe pentru copilul lui .Eu nu vreau sa influientez pe nimeni,si nici sa creez polemici
http://generationrescue.org/vaccines.html
http://savannahnow.com/node/475838
http://www.westonaprice.org/children/vaccination.html
Daca ai raddare si citesti,sigur vei afla lucruri f interesante!

oita spune:
Natalia S. cum ti-ai dat seama de displazia copilului?Ati facut eco?sau cum?doar un simplu consult la ortoped?
Mie mi-a zis pediatrul fetitei mele ca si ea s-ar putea sa aiba,deoarece am avut nastere prin cezariana si fetita nu s-a intors cu capul in jos,era transversal,parca,cumva cu capul in dreapta mea ,sau,mai degraba,oblic.Pediatrul nu a depistat nimic anormal,deocamdata,dar ne-a recomandat ecografie.E bine ca ai depistat din timp si se poate corecta.Mult succes si sanatate!

oita spune:
Vad ca nu mai e nimeni activ pe forum,probabil bebelushii dorm si mamicile se odihnesc si ele.
Sa aveti o noapte linistita si odihnitoare!
Noapte buna,copii si mamici!

stancutza spune:
Anca. Diana, si Sofia se mai enerveaza pe jucariile din centrul de joaca. Am citit undeva ca stimularea intensa poate supara unii bebei, depinde de fiecare. Pe masura ce o sa creasca, nu o sa-i mai enerveze toate culorile, sunetele si figurinele alea. De exemplu - am mai povestit eu - Sofia este super-prietena cu un iepure muzical, din plastic, foarte colorat si caruia ii si bipaie niste luminite. Cum il pun pe ala in functiune, cum incepe sa gangureasca si sa cante cu el. Deci ala ii place. Cu centrul de activitati va trebui sa se imprieteneasca - la un moment dat.
Aaaaa!Am uitat sa dau Buna Dimineata! La cafea nu va invit, eu beau lapte , dar va urez o dimineata buna si linistita, fiecareia cu ceasca preferata in fata!
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

ginnette spune:
Neata fetelor,
Lala_20, eu i-am dat buburuzei cu crema cu oxid de zinc de la Sanosan; e drept, ca ea s-a iritat la fund nu la pasa.
Sau i-am mai dat cu Deflamol, dar il gasesti foarte greu.
In rest, suntem ok; am vorbit cu un ortoped: mi-a zis ca dak la eco a iesit bine, sa nu m-agit, sa-i pun doi pempersi sau unul dar masura mai mare, cam o luna.
Am unii de la Happy si-o sa-i pun pe aia (dar o sa faca pipi in pantaloni - am mai patit-o).
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Ereenaquote:
Originally posted by irinouka
maaaaaaaaaaama, ce succes a avut body-ul de la baby expo, cu campionatul european!!! ereena, ii vine fix-fix lui matei, n-ai luat si marime mai mare, pt 6 luni?
irinade bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
body este fix fix pt 6 luni:-)))) atat e flacaul meu . sa stiti ca iese la spalat ,eu i-am luat si verde cu brazil si ala iese in draci
mai, ce sa zic , eu de frica sa nu semene cu tatal meu ma uit non stop la el si e putin clapaug,ii stau cam in aer in partea de sus.
saru'mana ,daca zici ca seamana cu mine, esti printre singurele persoane care spun asta . daca tot suntem la capitolul cat de frumosi sunt puii nostrii :-) ador poza facuta la intalnire cu raresel pe scaun si cu tine...sunteti dulci dulci dulci
are cineva idee cat laptic poate fi intr-un san care e plin plin plin de curge? a papat matei vreo 10 min daca nu mai bine si a tras bineeeeee apoia tot il mai simteam tare pe alocuri si am scos la pompa in 5 min 50 ml . oare mi s-a parut mie ca a tras el sau intr-un san pot fi mai bine de 200 ml? stie cineva?
ma uit prea mult la neata cu razvan si dani, am inceput sa o imit pe andreea de la meteo, plin plin plin ,dulci dulci dulci:-))))
Irinade
Matei
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
a o prietena care a nascut in 28 dec. alapteaza doar dintr-un san, cu celalalt o avut rani, s-a muls tot mai rar pana nu a mai produs...cert e ca scoate 300 de ml dintr-un san!!!bine..se mulge la 6 ore si ii asigura 2 mese la bebe
sigur ca se poate sa ai 200, si eu mai scoteam in zilele bune...acum nu mi mai simt asa tari, cred ca am doar cat cere bebemai mult de 130 nu mananca
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Anca.Dianaquote:
Originally posted by irinouka
anca diana, nu e de la sampoane. sunt fiziologice. stai linistita, tu nu faci nimic gresit.
irinade bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
ce frumos m ai linistit. nu fac nimic gresit. de cand am copil mi a crescut mult respectul fata de mama. imi dau seama cat s a chinuit ea cu noi doi. de ziua mea o ssa ma duc la ea cu un buchet mare de flori, sa i multumesc!
Anca D. cu bebe
Calin Alexandru (21.01.2008)
www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze
Rezumatul nasterii
www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet
si eu simt la fel, chiar din ziua in care am nascut!!!dupa trairile cu bebe, mama o fost primul gand!!ce frumos..cred ca trebuia sa i-o fi spus si si..

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

jelimoni spune:
chiar asa, MISTUSLE,MIRI unde sunteti???
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

danonique spune:
Buna dimineata si de la noi.Eu merg sa imi pregatesc o cafea.Mai vrea cineva?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Ereena spune:
neatza
ia uite ce de probleme am si eu asa de dimineata. daca vreti sa stiti ce zuza sunt am vrut sa scriu mesajul asta la 12 30 cand s-a trezit fi-miu in mari urlete ,pt ca el da din picioare si o ia in sus in pat ,si daca il vedeati,ajunsese cu capul in aparatoare si s-a speriat ca nu se mai putea misca:-)))
MESAJ PENTRU HONEY , SPER CA IL VEI CITI
dupa ce am cititmesajul tau cu mama denaturata etc etc ,ti-am scris un mesaj, chiar cu font mare sa nu treci peste el . in urmatoarele postate de tine nici macar nu ai facut referire la cele scrise de mine sau la numele meu.........e foarte simplu si usor sa sari peste un mesaj , acum trebuia sa ma plang eu de invizibilitate????????????vroiam doar sa te trag usor de urechi, asta ca sa iti aduci aminte cand o sa te simti invizibila. vezi cat de usor se poate trece peste un mesaj?
pupici dulci .....asa dupa o urecheala usoara :-)
Irina de
Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE