Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Am vazut ca s-a discutat despre urechile clapauge.Si mie mi se pare ca urechile lui Albert devin din ce in ce mai clapauge si mi-e groaza sa ma gandesc ca va ramane asa.Mi-e mila totusi sa i le lipesc.Cred ca voi lasa natura sa lucreze asa cum vrea ea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by jelimoni

chiar asa, MISTUSLE,MIRI unde sunteti???

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Miri da astazi sala pentru carnet , avea ieri un morcov ... cu frunze si cu iepure !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
Danonigue acceptam cafeaua.
Aaaa, de cand am ajuns la zi cu cetitul azi dimineata imi compuneam in cap raspunsurile (in timp ce il schimbam pe Benji de pijamale) pt fiecare din voi.... jur ca s-au redus la jumatate de cand m-am asezat iar la calculator!
Deci:
MIRI e de azi soferita!!!!!!!!!!!!!!! Parca o vad pe strazile Bruxelului cu cei doi zmei in masina......ne-am linistit, suspectam alte chestii nasoale!
Gatta,
ce bine ca bebica papa iar frumos... erau doar nazuri de domnisoara precis.
Mie sincer, imi e mila sa il ridic din leagan cand doarme sa ii dau papa.... am incercat cand dormea cu mine sa ii mai var sanul in gura....nimic! Ieri a papat la 18:30 apoi la 19:00 masaj+baie, si dupa a picat lat! S-a trezit spre 21:00 si imediat au inceput urletele. Cred ca e constipat ca ieri nu a facut big business, tragea la parturi rafale de mitraliera, dar nimic. A tinut-o tot asa pana la 22:00 si eu si tati eram terminati (tati i-a facut masaj la burtica). A adormit jelindu-se pt inca 1h. Noi eram chiar mai..... de nederanjat cand si-a amintit Benji ca ii e foame.... ca sa nu il mai oftic i-am dat direct biberon.... a adormit repede , noi am revenit la ale noastre... De dimineata la 06:25 s-a trezit marait, eu fuga iar "fabric" sticluta si Benji al meu goleste 160ml. F bine. Ragait frumos. Luat la alintat in brate si giugiulit... si baiatul meu????????? Si-a amintit ca nu a fost pus la san si asta lipsea din program! Facea cu coltul gurii semne spre sanul dr, pe care mai sa-l apuce prin tricou.... asta dupa 160ml! M-A TERMINAT, M-AM TOPIT! Puiul meu nu a uitat ........si nici nu a uitat dupa 1h sa regurgiteze/vomeze in jet tot ce bause! Dar acuma e iar in forma....
Anca.diana,
Benji a mai stat si ieri inainte de baie alte 20 min sub arcadele centrului de activitati destul de cuminte... zilele astea exerseaza cred intorsul de pe spate pe burta. Isi tot face avant cu calcaiul stang impingandu-se in salteluta, inclinat pe partea dr, ma astept sa finalizeze faza curand. Pe mine m-a speriat ieri ca el e e obisnuit cu trapezul de lemn (tot un fel de arcada) care ii place si il tine ocupat si acuma.....
Revin ca se agita acuma are stomacul gol dar e prea devreme pt urmatoarea masa, poate mai vrea alintat la san!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Gratiela, eu am facut Rotarix-ul la bebe. prima doza. urmatoarea peste o luna, la vaccinul de 4 luni

Honey, tusea si stranutul sint normel la bebe. asa elimina ei praful si mucisori din nasuc. se mai ineaca cu saliva etc. daca nu stranuta non-stop si nu tuseste ca un magarus, nu are nimic.

Stoisor, daca kk nu e lichid si nu face de muuuuulte ori pe zi nu e nici o problema.

Roli, se da panadol si sub 3 luni, insa doza redusa, in general la jumatate, in functie de greutatea copilului. mie mi-a recomandat dr dupa vaccin, preventiv. si cind a venit la prima vizita acasa, la o saptamina dupa ce am nascut, mi-a zis sa-mi cumpar si sa am in casa.

Anca.diana, cojitele de pe cap s-au duuuus. spalat cu sampon si cu tifon pe cap. ce nu a mers asa, am dat jos ffffff finutz, cu unghia (mai ramasesera pe fontanela si nu am avut curajul sa apas cu tifonul)

.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Spunea cineva de o mama care a alaptat o saptamana.Eu cunosc o mama care a alaptat o zi si care si-a dat seama ca nu are lapte si pt ca bebe mai mult se enerva a decis sa treaca direct la formula.De rasul lumii.

poze albert

Mergi la inceput

Gratiela eu le-am facut ambilor copii Rotarix.Am mers pe sfaturile pediatrului in alegerea vaccinurilor.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

ereenanu am reusit inca sa citesc tot , sa vad daca ai primit raspuns la ceea ce ai intrebat de la alte fete dar pot sa-ti spun ca granulomul meu arata ca o carnita rossie crescuta aiurea, adica a zis medicul ca ii o carnita in plus si ca ar fi o reactie a tesutului la un fir de la cusatura. pe mine cel mai atre ma deranjeaza cand stau in piciore. cand stau jos ii destul de ok.ii pozitionata exact la intrare in vagin langa cusatura sau pe cusatura din ce am putut sa observ eu cu oglinda, ii o chestie mobila .mergi la dr si sanatate

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Am pus poze noi cu bebe la 3 luni! pt cine are vreme sa-l vada pe smecherila!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

zuzici va rog de data asta nu ma ocoliti...Bibi s-a iritat la pasa...doc mi-a zis sa-i dau cu nidoflor...dra nu vad nici o ameliorare...plis ce alceva sa mai folosesc?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

incearca sa o speli cu ceai de musetel si o tamponezi cu ulei fiert si racit....bun mai este si CUTADENUL

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by veronicka

ereenanu am reusit inca sa citesc tot , sa vad daca ai primit raspuns la ceea ce ai intrebat de la alte fete dar pot sa-ti spun ca granulomul meu arata ca o carnita rossie crescuta aiurea, adica a zis medicul ca ii o carnita in plus si ca ar fi o reactie a tesutului la un fir de la cusatura. pe mine cel mai atre ma deranjeaza cand stau in piciore. cand stau jos ii destul de ok.ii pozitionata exact la intrare in vagin langa cusatura sau pe cusatura din ce am putut sa observ eu cu oglinda, ii o chestie mobila .mergi la dr si sanatate

Veronica -mami lui Marc-Andrei

saru'mana de raspuns. cred ca si la mine e acelasi lucru ,numai ca fiind maii n interior nu ma doare la miscari obisnuite ci numai la ,tocmai de aceea nici nu prestam. eu la doctorul cu care mam nascut nu ma mai duc nici impuscata . in capitolul trecut va rugam sa imi recomandati un medic. revin cu rugamintea asta si acum. am nevoie de un medic ,va rog in gr nici nu ma gandesc sa merg.

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput