Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
Originally posted by honey79

Fetelor, haideti ca am acaparat acum discutia.
Eliza, am salvat linkul de la tine... si l-am studiat.Il astept si pe sot si diseara incercam la modul serios.

Stancutza, fetelor... si eu am ceaiuri pentru laptic... si beau cam 4 cani pe zi , plus doze de bere fara alcool ( de mi s-a luat.... eu fiind cu vinoasele).
Pastilute de alaptat, nu stiu de unde sa iau aici. Eliza.. se gasesc ..over the counter...sau???
Si..nu-mi spune de sani mari si lapte putin..caci.. cunosc. Eu am acum 90D , deci ditamai bidoanele si uite,.... ca ma lupt sa fac ceva laptic.

De odihnit, eu zic ca ma odihnesc. Adica, dorm cam de pe la 1-2 noaptea pana a doua zi la 11-12.... cu intreruperile de rigoare pentru alaptat ( la 4, la 6, la 8, la 11).
Bebe si-a bagat iarasi masa de la 3,30 - 4 am. A avut si o perioada cand dormea de pe la 12 pana la 5:30...dar acum si-a schimbat iarasi orarul.

Adevarul e ca, noi nu avem nici o rutina...in absolut nimic. Eu sunt sclavul lui Andrew-Iaurtel. Daca el are chef de papat, atunci ii dau sa pape.Daca vrea sa se joace/vorbeasca/gangureasca,atunci asta facem.Daca vrea sa doarma, atunci il las sa doarma.
Dar nu are un program impus.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

hai ca esti o dulcica dar nu te considera chiar sclava,acum asta cred ca suntem toate dar sunt sigura ca are si el un programel acolo,papa la 3 ore sau 3.30 hai 4 nu??sta treaz o ora doua dupa papa cand are chef de activitate...nu? si daca vrea el mai si face nani....acum e relativa chestia cu nani la noi o zi da una ba

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

honey ptr tuse poti sa-i dai preventiv niste panadol baby. dr meu imi spunea ca daka nu face febra, pot sa-i dau si putin ceiut ptr tuse - dar sa fie caldut.

Eu stiu ca panadol nu se da sub 3 luni

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by stancutza

quote:

Azi am implinit 8 saptamani.

In alta ordine de idei....se vede ca nu mai suntem "iubiti".

Si da, ne simtim si noi invizibili si fara importanta.De-aceea nici nu am mai scris nimic o saptamana.
Ce sens are? Noi suntem mici,nu ne confruntam cu problemele de la 3-4 luni inca, deci nu am stii sa dam raspunsuri la intrebari, sau sfaturi, etc.

Aseara am pus un mesaj, cu poze noi cu Andrew.... doar o zuzica a remarcat.
Ohhhh well.....

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Vali

Honey,

stii si tu doar...ca s-au mai dat explicatii pe aici...cum e sa raspunzi printtre picaturi...faptul ca bb AJ este mai tanar decat UNII clopotei (dar nu decat toti!) nu inseamna ca nu il vedem, admiram, ca nu ne pasa de problemele voastre etc. Daca e sa stam stramb si sa judecam drept, din cate am observat eu intrebarile tale au cam primit raspuns...cam de fiecare data. Iar voi (tu si, bineinteles, bb AJ) sunteti beneficiari directi ai experientei zuzelor mai "inaintate", chiar si cu cateva saptamani. Si eu am dat sfaturi din proaspata mea experienta, ori de cate ori am stiut. Asta ar trebui sa te bucure nu sa te supere...Mie de exemplu imi era ciuda la putin timp dupa ce am nascut ca nu fusesem mai atenta la problemele dezbatute de zuzicile mai inaintate, cu clopoteii deja acasa, pe cand eu eram graviduta pe ultima suta de metri. Si cateodata imi era jena sa pun intrebari la care stiam ca se raspunsese deja, din acest motiv.

Oricum, invizibili nu cred ca ati fost, sau nu mai mult decat alte zuze care s-au simtit "invizibile"...Hai nu mai fi supi, scrie-ne din nou asa cum aveai bunul obicei!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Botez Sofia si
Scalda

goooooooood point!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

mai, vali...
- nici eu nu ma joc de-a gimnastica (,) cu el
- nici eu nu-i fac masaj
daca te ajuta sa crezi ca nu esti singura mama denaturata, iata! :-) daca te ajuta sa iti dai seama ca nu esti deloc asa ceva si ca iti ingrijesti copilul cu dragoste, asta fiind cel mai important lucru, si ca nu e obligatoriu ca toata lumea sa urmeze aceeasi reteta, atunci e cu atat mai bine!
pup fata si pe bebe AJ

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roli doctorita mea mi-a spus ca pot sa-i dau 2,5 ml (asta cand avea bb vreo luna jumate) ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

am sunat doctorita azi sa intreb ce putem face cu cojiotele - crustele din crestetul capului. m a trimis la farmacie dupa unguent salicilic 1%. trebuie sa il dau dimineata pe creste strat mai gros si seara la baita sa il sterg cu tifon timp de trei zile.

voi cum procedati?

Mergi la inceput

grati, saptamana viitoare ar trebui sa ii fac inca un vaccin dar zau daca mai stiu cum ii zice. stiu sigur ca nu rotarix. e ceva cu P. :-)))

gatta, ce ma bucur ca saratzelul isi reintra in forma! sa o tina tot asa. bafta cu analizele care suna destul de complicat, iihhhhhh!!!

doniro, iarta-ma, nu am vrut sa te judec. o sa fiu mai atenta pe viitor. o sa ma asigur ca inteleg bine mesajele si n-o sa mai sar cu gura. suntem ok?

ereena, tu esti invatata cu matei, il vezi in fiecare zi o gramada de timp si ai apucat sa ii analziezi fiecare centimetru de pe corpusor. mie nu mi se pare, soro, clapaug! e simpatic foc si parca iti e clona. :-)

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:

Jelimoni...dar ai scos filmuletul acela cand il intorcea pe burtica?Caci m-am tot uitat dupa el, dar nu l-am mai vazut.
Andrew cred ca e prea mic acum, pentru genul acela de gimnastica.Tu ce zici? Abia luni facem si noi 2 lunite.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Vali

da cred ca l-am scos...uite-l aici http://www.youtube.com/watch?v=bRhDtS7W64c

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

maaaaaaaaaaama, ce succes a avut body-ul de la baby expo, cu campionatul european!!! ereena, ii vine fix-fix lui matei, n-ai luat si marime mai mare, pt 6 luni?

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:

Jelimoni...dar ai scos filmuletul acela cand il intorcea pe burtica?Caci m-am tot uitat dupa el, dar nu l-am mai vazut.
Andrew cred ca e prea mic acum, pentru genul acela de gimnastica.Tu ce zici? Abia luni facem si noi 2 lunite.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats

am pus pe webshots alte filme de la gym cu alte miscari, de la 2 luni se face gim. fara probl!spor!
Cum crestem

Vali

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput