MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor
Astazi sunt libera si de scoala si de invatat (cred doar eu )
Imi voi petrece tipul cat mai mult cu Giulia. Saracuta ieri a cazut din pat si a plans muuult. Nu am fost acasa,eram la cumparaturi si am lasat-o pe Giulia cu sotul...off imi venea sa-l bat Giulia statea in patul nostru in fundulet cu toate jucariile in jurul ei, iar tati s-a ridicat sa raspunda la telefon si ca cazut pe gresie cu fata in jos acum are un cucui mare si urat in mijlocul fruntii..asa ca astazi mi-am luat liber de la tot si toate si ma dedic ei. Sotul se simte vinovat si i-a cumparat aseara o jucarie noua, o masuta de joaca chicco tavolo giardino delle parole, dar acum ea saracuta nu stie sa apese pe taste si ii da cativa pumni si picioare Am reusit in sfarsit sa o conving sa pape de 4 ori pe zi: collazione, pranzo, merenda e cenna, si sunt super multumita. Botezul se apropie mai lipseste putin-putin.
Va salut si ma gasiti pe aici astazi

CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =7 luni+
poze povestea nasterii
ticker Giulia slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,gagici!
Multumesc pt sugestiile in privinta alergiei
Alta problema acum...de fapt,nu cred ca e grav,insa Anais are ceva bubite pe fata,mai mult pe obrajori si dr are tel inchis.As vrea sa stiu cu ce crema s-o dau si parca vad ca nu pup nimic de la farmacie fara reteta...Spock zice ca se intampla frecvent si ca ar trece de la sine...Vi s-a intamplat?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

raluca stay linishtita si alex 2 luni de zile a avut bubite si i se lua pielea de pe el :D E normal

revin mai tarziu ca sunt cu ciorba pe foc si cu casa cu fundu in sus am raspuns ca shtiu cum e sa fii panicata PUPICI fetele

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Doamne ce rau e sa nu ai pe nimeni care sa te ajute!De alaltaieri sunt f.racita.Azi noapte nu am dormit aproape deloc(ba nu puteam respira,ba trebuia sa-i dau medicamentele la sot...).Ne-am racit amandoi de la Ambra.Ea acum nu mai e racita.E posibil sa ia din nou raceala de la noi?Sper ca nu...

Cum a fost bolnavioara sapt. trecuta s-a invatat doar in brate,si acum nu ma lasa sa merg nici la baie.Cateodata imi vine sa ma duc in Romania,macar acolo m-ar ajuta cineva in situatiile de genul asta.

CHERIEACTIV bine ai venit !Sarcina usoara in continuare!

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/

ANDREEA mamica de AMBRA -30.09.2007

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare
am venit la apel
Micio-cum mai e gradinita?
credeam ca daca e sotul acasa il ti si pe Edurad
e aproape cresa de casa?
Roxali-distractie placuta!!!!
Cherie-bine ai venit!sarcina usoara si scrie repede 10 mesaje asa scapi de moderare si intra mesajele direct
Cristina-si a mea a cazut din pat noaptea prin somn,stiu cum e din pacate se intimpla
Slimatei-a trecut raceala?
Berarpiri-sanatate sa va faceti bine repede
frumoase pozele e o scumpa
Andreicorina-ce faine poze la apus la mare si paesino e frumos unde locuiti
Raluk-nu prea ma pricep deloc la alergii
Daraban-si Giulia are zile ca maninca prost,sper sa ia in greutate mai mult ca la ultimul control
si ca sa aggiornez azi am fost in ambasada pt actele de mers in ro

'

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Berarpiri sanatate, Auguri pt Ambra!..E adevarat ca e greu cand nu ne simtim bine si trag piticii de noi.

Cherie, bine ai venit, sarcina usoara!

Raluca, si Eduard a avut asa ceva pe fata, la inceput bubite apoi se cojea pielea...au trecut singure, i-am pus doar o crema de fata de la Mustela parca.

Roxali, mie imi place mai mult sa umblu pe munte decat la escalada, ca nu prea ma tin "muschii", ma bagam doar in trasee usoare , mai mult il filam pe Cristi. Acum ramoleala si dadaceala...poate mi-oi mai revenii candva

Katia, nu il tin acasa pe Eduard ca incepe razboiul, nu se mai intelege nimeni cu nimeni, in plus ii place la gradinta, nu mai plange deloc, coboara de bunavoie din carucior suna la usa si fuge la copii. Vine acasa incepe sa cante, el stie ce... Este aprope gradinita, 10 minute pe jos..totul este aproape aici in "sat", avem si noi doua intersectii mai mari, de mai pun cate un semafor cand se lucreaza ne si speriem , da-i frumos ca e multa vegetatie si avem aer curat

Mergi la inceput

Katia, spuneai ca mergeti in Ro fara tati, ai facut declaratie din partea tatalui ca sa poti calatori cu Giulia in ambasada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Micio-da am facut si declaratia sa pot calatori fara el si procura pt pasaport
mamma mia ce preturi au,sper sa nu am hopuri cu toate actele facute

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Multumesc Katia, cat a costat declaratia? Oare daca o fac la notar trebuie sa o traduc? O sa trebuiasca sa merg si eu in ambasada sa ridic pasaportul, si nu stiu cum e mai avantajos , sa fac la notar italian sau in ambasada....

Mergi la inceput